Vapputervehdys ja pari alekoodia vapun kunniaksi!

(Sisältää pari alekoodia ja mainoslinkkiä)

Vapputervehdys kaikille!

Se on vappu nyt ja ilmatkin suosii, mikä sen hienompaa kuin nautiskella auringonpaisteesta ulkosalla, niin me ainakin Metalliprinsessan kanssa tehdään 🙂

20160430_172005 20160430_173919

Munkkiakin vähän maistellaan ja simaakin hörpitään, se kun kuuluu vappuun.

Kun vappu on vietetty ja illalla istahdetaan kotona tietokoneelle, kannattaa kurkata jos vaikka House of Brandonista löytyisi jotain kivaa alekampetta kevääseen, vielä tämän päivän ajan kaikista jo alennetuista tuotteista saa vielä -20% lisäalennuksen koodilla MDSNS


Elloksellakin on tänään vielä melkoiset alennukset, 10 euroa alennusta vähintään 50 euron tilauksesta, 20 euroa alennusta vähintään 100 euron tilauksesta, 30 euroa alennusta vähintään 150 euron tilauksesta, 40 euroa alennusta vähintään 200 euron tilauksesta tai 50 euroa alennusta vähintään 250 euron tilauksesta.

Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta ja ovat voimassa 1.5.2016 asti. 1 alennus/asiakas. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta