Kuukauden lisäravinne – INZANE!

Tällä kertaa Metallisydämen kuukauden lisäravinteena esitellään markkinoiden ehdoton ykköstehonlisääjä, buusterien buusteri, SUPERMASS Nutritionin INZANE.

20160427_091441

Erilaisia tehonlisääjiä ja treenibuustereita on ollut markkinoilla jo vuosia, suurimmassa osassa pääasiallinen ”teho” tulee suuresta määrästä kofeiinia. Muutama vuosi sitten lisäravinnemaailma kuitenkin räjähti supertehonlisääjiin, joiden ”salainen” ainesosa oli DMAA. Ne toivat treeniin aivan uudenlaista buustia, treenata jaksoi aivan uudella tavalla, treenin jälkeen teki mieli vielä juosta maraton ja kotona tarttui vielä imuriinkin mieluummin kuin heittäytyi sohvalle. DMAA kuitenkin kiellettiin, nämä yliluonnolliset treenibuusterit vedettiin markkinoilta, kuntosaleille palasi sama vanha laiskahko treenitahti ja villakoirat alkoivat taas majoittua bodareiden sohvien alle… Uusia treenibuustereita tuli kyllä markkinoille, mutta mikään ei tuonut sellaisia säväreita kuin markkinoilta vedetyt DMAA-buusterit… Ennen INZANEA.

20160427_091801

INZANE palauttaa treenaajille sen tunteen kun mikään ei paina mitään, treenata jaksaa vaikka takana olisikin raskas työpäivä tai edellisen yön unet olisivat jääneet vähiin. Yksinkertaisesti INZANE antaa treeniin ainakin sitä minun kaipaamaani lisäpotkua, joka auttaa viemään treenit sinne seuraavalle levelille. Suosittelen kokeilemaan!

Ja tässä vielä tuotteen sisältö niille, joita se kiinnostaa ja jotka siitä jotain ymmärtävät:

20160428_220528

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Kuukauden lisäravinne – INZANE!”

 1. Miksei samantien vesä kokaiinia tai jtn, yhtä terveellistä. Itse pysyn kaukana tollaisista ja luotan ihan luonnon omiin virkistysaineisiin, jotka on todettu turvallisiksi.

  • Jep. Kokaiini onkin hyvin verrattavissa lisäravinteeseen, varsinkin Suomessa missä evira valvo lisäravinnemarkkinoita haukan lailla…

   Mikäs on se taho, jonka turvallisiksi toteamiin luonnon omiin virkistysaineisiin luotat?

 2. Löytyy pari eri tuotetta jotka pelittivät paremmin kuin Inzane, toinen on pps nutrionin Attitude sekä juuri suomen markkinoille tullut Triple X Gold Star perfomancelta. Inzane ihan kelpo muttei sillä määrällä mitä purkissa lukee, 2 scooppia saa vetää että pärisee ja sen yötä purkki on äkkiä tyhjänä.

  • Eri tuotteiden pelittäminen on osittain yksilöllistä, siksi en lähde kiistämään mielipidettäsi vaikka itse eri mieltä olenkin 🙂

   Inzanen suositeltu annoshan on just toi kaksi scoopia eli 8 grammaa, joita yhdestä purkillisesta tulee yli 30 annosta.

 3. Mulla oli inzanea ja on ollut monia muita pwoita mutta sanosin että ehdottomasti parhaat reenit oon saanu mr.hyde nitrolla ja dr.jekylillä siitä menee koko kroppa iha sekasin ja aiettä ku reeni kulkee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta