Onko tää enää mitään hooceetä vai hemmotellaanko meidät pilalle?

Tää punttisalitouhu, tän ei kuulu olla mukavaa. Tää on kovaa ja raskasta hommaa. Salilla kuuluu treenata veren maku suussa, laittaa aina kaikki peliin ja vääntää se viimenenkin toisto vaikka koko keho huutaa jo että LUOVUTA! Mutta tähän hommaan ei luovuttaminen kuulu ja se erottaa menestyjän harrastelijasta.

20151115_110217

Punttisalitouhuun kuuluu tietynlainen uhrautuminen, säkrifaissi. Luovutaan monista jutuista, kuten nyt herkkuruuista, illanvietoista ja karkkisipsimässäilyistä ihan vaan muutaman mainitakseni. Tän homman kuuluu olla karua.

Aamusin herätään aikasin ja lähdetään lenkille, huppu päässä niinkuin Rocky. Ruuaksi syödään riisiä, kanaa ja parsakaalia, vaikka ne maistuukin paskalle, mutta sitä tää touhu on, se kuuluu asiaan.

20140530_100646

Välipalana vedetään ykkösellä huiviin joku protskudrinkki, maustamatonta heraa tai joskus jopa kokkareista soijaa. Ei sitä parempaakaan oo tarjolla…

Eiku hei hetkinen! Toi oli Puntti-Patejen arkipäivää 20 vuotta sitten, nyt asiat on paljon paremmin!

Edelleen treenataan verenmaku suussa, annetaan treeneissä se viimeinenkin voimanripe, syödään mautonta kanaa ja paskanmakuista parsaa ja herätään aamuisin lenkille ennen kukonlaulua, mutta lisäravinteet, ne ei maistu enää kuravedelle. Nykyisin lisäravinteet on ihan uskomattoman herkullisia ja vaihtoehtoja riittää.

20160419_121824

Pelkän heradrinkin (joka sekin maistuu nykyisin hyvälle) sijaan välipalaksi voi tekaista vaikka Protein Puddingia, jonka kanelipullan makuinen versio vie kielen mennessään. Tai jos tuhdimpaa välipalaa kaipaa, ei sinne soijaprotskun sekaan tarvi sekoitella kaurahiutaleita, vaan voi sekoitella itselleen uskomattoman hyvän makuisen PRO-MEAL:in. Jopa kahvitauon voi viettää herkutellen proteiinikahvilla, Coffee Break:n avulla…

Enää herää kysymys, voiko tällanen olla mitään hardcorepunttisalitouhua? Voiko nykytreenaajista koskaan kasvaa vakavasti otettavia Puntti-Pateja tällaisella hemmottelulla?

No, parsakaalista on sentään mahdotonta tehdä mitään hyvänmakuista, toivoa on siis vielä…

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Onko tää enää mitään hooceetä vai hemmotellaanko meidät pilalle?”

  1. Suositteleppas soijaprotsku mikä ei maistu sahajauhoille? 🙂
    Ihan huippuja nää sun tekstit, ainoa blogi mitä jaksaa lukee ja oikein aina odotan seuraavaa postausta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta