This is the final call!

Kaupallinen yhteistyö: HBO Nordic

Maanantaina on se päivä, jota on odotettu kuumeisesti ympäri maailmaa. Maanantaina selviää syöksyikö Sansa Stark vapauteen vai kuolemaan, miten käy Daenerys Dargaryenin yksin, kaukana ystävistään, mitä on jäljellä Cersei Lannisterin ylpeydestä hänen kokemansa nöyryytyksen jälkeen ja ennen kaikkea, koituivatko omien miesten tikarien pistot todella Jon Snown kohtaloksi…

GOT5_120114_HS_DSC_6731
Kuva: HBO Nordic, Helen Sloan

Teille, jotka odotatte maanantaita yhtä malttamattomina kuin minä… teille minulla on lupa paljastaa ainoastaan, että mikään ei ole varmaa. Ja teille, jotka ette ymmärtäneet edellä olevasta mitään, teillä on vielä mahdollisuus. Teillä on mahdollisuus viettää ikimuistoinen viikonloppu Game of Thronesin maailmassa ja päästä seuraamaan uusinta kautta meidän jo fanien kanssa reaaliajassa heti maanantai-aamusta alkaen, sillä HBO Nordicilta löytyy myös sarjan kaikki aiemmat tuotantokaudet.

GOT_MP_092415_
Kuva: HBO Nordic, Macall B. Polay

Jokainen TV-sarjojen ystävä tietää kuinka tuskallista on odottaa suosikkisarjansa seuraavaa jaksoa, tai tässä tapauksessa kokonaan uutta tuotantokautta. Vielä kun kyse on sarjasta, jossa kukaan ei ole turvassa, kuka tahansa päähenkilöistä saattaa päästä hengestään milloin tahansa ja yllättävät juonenkäänteet ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, on odottaminen sitäkin hankalampaa. Maanantaina starttaa HBO Nordicilla hittisarja Game of Thronesin kuudes kausi, samaan aikaan Amerikan ensi-illan kanssa, eli neljätä aamuyöllä. Veikkaanpa että moni fani on valveilla noina aamuyön tunteina Suomessakin…

GOT_MP_100615_4908
Kuva: HBO Nordic, Macall B. Polay

Jos joku ei vielä tiedä, mikä on HBO Nordic, kerron sen lyhyesti ennen Game of Thronesin kuudennen tuotantokauden juonipaljastuksia.

HBO Nordic – Sarjojen koti on nettipalvelu, joka tarjoaa parhaimmat uutuussarjat niin HBO:lta kuin monilta muilta maineikkailta ohjelmantarjoajilta. HBO Nordic tarjoaa myös laajan ohjelmakirjaston, josta löytyy yli 4000 jaksoa uutuus- ja klassikkosarjoja, stand up -komediaa, dokumentteja ja elokuvia.

Itseäni HBO Nordicissa houkuttelee erityisesti laadukkaat HBO:n sarjat, joiden fani olen ollut Kylmän ringin ajoista alkaen. Vai miltä kuulostaa Game of Thronesin ja OZ:n lisäksi esimerkiksi True Detective, Boardwalk Empire, Deadwood, the Wire, Sopranos, Band of Brothers tai vaikkapa Sinkkuelämää? Kaikki edellä mainitut jokaista ilmestynytä jaksoaan myöten ja uskomattoman paljon muuta löytyy HBO Nordicilta.

GOT_071715_HS_DSC_7405
Kuva: HBO Nordic, Helen Sloan

Niin ja ne juonipaljastukset… luulitko oikeesti? En mä mitään tiedä, katotaan yhdessä ja nautitaan, jakso jaksolta!

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “This is the final call!”

  1. Eivät varmaan tule suomeksi tekstitettynä nuo uuden jaksot? Tai edes englanniksi? :O

    • Tulee tulee! Suomeksi tekstitettynä samaan aikaan kuin jenkeissä!

  2. Äh toi vika kuva kyllä vähän paljasti mitä muurilta alas hypänneelle Sansalle ja Löyhkälle käy.. 😀

    • Hehe 😄 Se oli hiukan tarkoituskin, sellanen piilojuonipaljastus 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta