Elämä on ihanaa, saatana

Tavallinen arki on välillä tylsää ja pitkäveteistä, kaikki rullaa omalla painollaan ja päivät muistuttavat toisiaan. Onneksi elämällä on aina välillä tapana muistuttaa tuon tasaisen ja yllätyksettömän arjen ihanuudesta…

20160414_204342-1

Keskiviikko-iltana meidän puolitoistavuotiaalle Emilialle iski oksennustauti, pieni lapsi oksensi vaikka kuinka monta kertaa, pestiin tyttöä, pestiin itseä ja pestiin lakanoita. Yön vietin hereillä Emilian vierellä, valvoen Emilian unta. Aamulla sitten oksensin itse.

Kurjuuden maksimoimiseksi avasin illalla vielä (sähkö- ja vesilaskujen lisäksi) verottajan lähettämän kirjeen. Ei veronpalautuksia tänä vuonna, 1300 euroa pitäis maksaa lisää.

Että jippii vaan saatana.

 

Mainos: Te onnelliset, joille verottaja lupasi rahaa takaisin, käyttäkää ne viisaasti vaikkapa shoppailemalla uutuusvaatteita House of Brandonista 15% alennuksella, niin mä tekisin.

SLIDESHOW_ALEBANNERI-15

Koodilla SMMR16 saat -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Voimassa 17.4.2016 saakka. Alennus ei koske DR. DENIM ja CALVIN KLEIN merkin tuotteita, eikä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja.

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Elämä on ihanaa, saatana”

  1. No elämä näyttää välillä kurjat puolensa. Itseltä meni maanantaina penkkipunnerrusta tehdessä oikean käden ojentajajänne. Kerrasta paukahti ilman varoitusta. Siitä tietysti lekurille ja magneettiin. Eilen sitten leikattiin. 6 viikkoa käsi kantositeessä ja 2 viikkoa pitää välttää kokonaan hikiliikuntaakin. Sitten poistetaan ompeleet. Kuuden viikon jälkeen alkaa kuntoutusvaihe, jota tehdään pitkään. Vasta vuoden päästä voi alkaa nostella painoja oikealla kädellä.

    Sanomattakin on selvää, että tilanne ottaa aika lailla nuppiin. Pelkästään arjesta selviytyminen käsipuolena ottaa tiukoille. Kun vielä oikeakätinen olen. Lisäksi treenit kärsii nyt aikalailla. Varmasti ihan nollista taas lähetään liikkeelle vuoden päästä.

    Se mikä herättää kummastusta tosiaan, on se, että tein jo neljättä sarjaa penkkiä ja tarkoituksena saada 10 toistoa. Kuudennen toiston kohdalla paukahti varoittamatta millään lailla. Aivan erikoinen sattumus . Liekö allekirjoittaneella sitten heikot nivelet vai mitä lie tapahtunut?

  2. Tuttu tunne. Täällä maksetaan 500 euroa mätkyjä 0e ansiotuloista. Only in Finland.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta