Isin ja vauvan kevätrieha!

Kyllä se vaan sellanen juttu on, että kevät sieltä tulee ja keväällä ulkoillaan! Niin tehtiin mekin Metalliprinsessan kanssa eikä annettu pienen pilvisyyden synkentää meidän ulkoilun riemua!

20160409_094419

On ihan mielettömän hienoa, miten pieni lapsi löytää ilon pienistäkin arjen jutuista. Emilia nauttii suuresti jo ulos lähtemisestä, siitä kun puetaan vaatteita päälle – tai oikeastaan yritetään pukea… Kun pitäisi pukea, Emilia juoksee isiä pakoon pitkin olohuonetta ja hekottaa. Kun isi saa Emilian kiinni, puetaan hiukan lisää vaatteita ja taas paetaan hekotellen sohvan nurkkaan.

Kun lopulta on kaikki ulkovaatteet saatu puettua, nauttii Emilia ulkona olemisesta valtavasti. Ulkona on niin paljon tutkittavaa ja kummasteltavaa. Yhdessä kierretään kodin lähistöllä tutkailemassa mitä kaikkea ulkoa löytyykään, tutkitaan erilaisia ihmeellisiä risuja ja ihmetellään käpyjä. Ja kun pienet jalat väsyy, pääsee Emilia isin hartioille matkustamaan 🙂

20160409_09460120160409_094656

Kun on riittävästi kierrelty ja kummasteltu, on leikkien aika – ja se on vielä hauskempaa kuin sisällä isiä karkuun kipittäminen. Suurin suosikki on lentokoneleikki. Riemu nousee Emilian kasvoille heti leikin alakessa ja nauru kaikuu koko lentelyn ajan. Tuo pienen lapsen nauru on ehkä ihanin ääni maailmassa – ja tässä hommassa sitä kuulee paljon!

20160409_094758 20160409_094824

Lopulta kuitenkin käy niin, että sekä isi että vauva väsähtävät. Silloin on aika palata sisälle – ja keksiä uusia leikkejä 🙂

20160409_094521

.

.

Sellanen pieni mainos tähän loppuun, että isin Superdry-huppari on tilattu House of Brandonista. Hyödynnä sinäkin HOB:n MID SEASON SALE ja tee mahtavia löytöjä huippumerkkien joukosta, alennukset jopa -70% !

t

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Isin ja vauvan kevätrieha!”

  1. Voih, sä kirjotat perhe- elämästä just niin arvostavasti ja hyvillä viboilla
    Mitä joskus fiilistelen et oman miehen kans päästäs kokeen. Arvostan. Pitäkää sama meno päällä 🙂

    • Pidetään kyllä 🙂 Ja ei muuta kuin vauvan hankintaan miehes kanssa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta