Kuukausi on vaihtunut ja uudet kujeet käytössä…

Tekstin lopussa pari ovelaa alejuttua ja mainoslinkkiä, lukekaahan loppuun asti 😉

Huhtikuu on startannut. Se tarkoittaa että kevät alkaa olla käsillä ja kesä lähestyy kovaa vauhtia. Missä vaiheessa lukijoiden kesäkunnon metsästys on?

20160404_233317

Kuten kuvasta näkyy, ei meikäläisen dieetti ole ihan mitään kisadieettitasoa… Todellisuudessa tämänkertainen dieetti onkin lähempänä ruokavalion siistimistä kuin varsinaista tiukkaa dieettiä. Sitä siistimistäkään en ole tehnyt mitenkään tiukkapipoisesti, vaan aina silloin tällöin ottanut pieniä vapauksia, kuten nyt tuo ”pieni” pussillinen irtokarkkeja…

Treeneissä ei silti anneta tuumaakaan periksi. Vuoden alussa meni muuttopuuhissa ja sairastellessa ihan riittävän monta viikkoa hukkaan treenien osalta. Nyt laitetaan ukko kunnolla peliin joka kerta salille astellessa.

20160402_133121-1

Paino on vuodenvaihteen lukemista pudonnut 5-6 kiloa, mikä on ihan mukava määrä. Samalla housun vyötäröt on alkaneet taas tuntua vähemmän ahdistavilta, mutta edelleen löysää makkaraa löytyy vyötäröltä melkoiset määrät. Saa nähdä miten tällaisella kevyemmällä asenteella tehty painon pudottelu tulee lopulta onnistumaan, voiko kesällä ottaa paitaa pois vai käytetäänkö hupparia…

20160330_114234-1-1

Ja uskomattoman taidokkaasti hupparista rakennettuna aasinsiltana päästäänkin kertomaan teille kaikille House of Brandonissa startanneesta MID SEASON SALESTA. Miesten ja naisten ale-osioihin tulee yhteensä yli 1000 alennettua tuotetta, myös tämän kevään uutuuksia. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa löytyskö jotain kivaa, mä vein jo parhaat päältä ja niistä tulee juttua jossain vaiheessa tännekin 😉

t

Samoin Fit4You:ssa on taas uudet tuotteet kuukauden PROMOTION-tuotteina, sinnekin laitoin taas tilausta menemään, arvatkaa kumalle tilasin trikoot, itelleni vai Sarille 😉 Kannattaa nuo Fit4You:n PROMOTION-tarjoukset kurkata aina heti alkukuusta ettei lopu värit tai koot kesken…

bbm_april2016_933x292

Sellasia juttuja tällä kertaa, huomenna olis taas hiukan treenipainotteista juttua luvassa, pysykäähän kanavalla!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta