Professional baseball player? – No ainakin sen näkönen!

Kaupallinen yhteistyö: Prisma

Pari viikkoa sitten sain puhelun A-lehtien markkinointiosostolta. Multa kysyttiin, olisinko kiinnostunut esittelemään blogissa Prismoihin myyntiin tullutta Starter Black Label -takkia. Ai olisinko? No totta hitossa! Starterhan on ihan hiton suosittu merkki jenkeissä, sitä myydään ympäri maailmaa ja jokainen on nähnyt Starterin takkeja ammattilaisurheilijoilla telkkarissa, leffoissa ja vaikka missä. Tuo Black Label on vielä Starterin premium-mallistoa, joten lupauduin mukaan ihan innoissani!

20160402_163549

Hommasta sovittiin ja takki paukahti kotiin postin tuomana pari päivää sitten. Täytyy kyllä myöntää, että malttamattomana tyyppinä mun oli pakko käydä jo etukäteen hiukan fiilistelemässä, eli hipelöimässä ja kokeilemassa kyseistä takkia päälle lähi-Prismassa. Tiesin siis mitä odottaa – ja innolla odotinkin. Eilen päästiin sitten tositoimiin, eli ulkoilemaan ja napsimaan kuvia takista. Teeman mukaisesti suunnattiin Ulvilan pesäpallostadionille, missä on itsekin joskus tullut mailaa heiluteltua…

20160402_160332 20160402_15564520160402_162123

Ai miksi pesäpallostadionille? No sieltä Starterin suosio on alunperin saanut alkunsa. Tai jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin ei nyt sentään Ulvilan pesäpallostadionilta, vaan Yhdysvaltojen Major League Baseball -joukkueiden stadioineilta (onko niillä muka jotain eroa?) Starter löi itsensä 1970-luvulla läpi ensin baseball-joukkueiden tiimitakkina, minkä jälkeen suosio on räjähtänyt ja nykyisin Starterin takit löytyy myös NHL, NBA ja NFL -joukkueilta.

Ihan tuli itsellekin ammattilais-olo kun nappasin pesismailan käteen… Ei siis ihme, että meikäläistä kysyttiin mukaan tähän hommaan, kuka muu muka sopisi paremmin amerikkalaisen jalkapallon supertähti Eric Deckerin, NBA-koripalloilija Kevin Loven, NFL-seura Dallas Cowboysien pelinrakentaja Tony Romon ja Pittsburgh Penguinsien ykkössentteri Sidney Crosbyn rinnalle esittelemään Starter Black Label -takkia?

20160402_163656

Joukkueen logo vaan puuttu takista, muuten menisi täydestä, vai mitä?

Jos joku muukin haluaa tuntea itsensä ammattilaiseksi, takki löytyy Prismoista ympäri Suomen sekä Prisman verkkokaupasta.

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=prisma-starter-metallisydan;EASTpostID=18862]

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta