Aarteita treenikassissa

Emilia on vauvasta asti tottunut siihen, että säännöllisesti isi pakkaa treenikassin ja lähtee treenaamaan. Emiliaa tuo kassi sisältöineen kiehtoo kovasti ja aina mahdollisuuden tullen kassin sisältö pitääkin tutkia tarkkaan.

20160330_102457

Siinä saa isin treenikamppeet kyytiä kun pieni treenikaveri tutkii mitä kaikkea kassi sisältää. Jokusen kerran on salilta tullut palattua ilman puhtaita sukkia tai boksereita kun pieni tutkija on ne kassista jonnekin juuri ennen lähtöä piilottanut.

Aina silloin tällöin Emilia laittaa isille salaa jonkin pienen tärkeän jutun myös mukaan. Täytyy myöntää, että kyllä siinä isin sydän taas kerran suli kesken kovan treenin kun kassin pohjalta löytyi pienen pieni rannekoru…

20160219_173405

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta