Kisadieetti kohti Fitness Expoa alkaa!

Tänään on päivä, jolloin on sopiva aika julkistaa tavoite, jonka eteen on tehty töitä jo pitkään. Salaisena haaveenani kilpaileminen on ollut jo useamman vuoden ajan ja nyt on aika tehdä haaveista totta, tänään alkaa valmistautuminen kohti Fitness Expoa ja kisalavaa.

417541_4063689003475_611261563_n

Jo viimeisen vuoden ajan on treeneissä panostettu heikkoihin kohtiin, askelkyykkyjä ja lantion nostoja on tehty tuhottoman paljon ja syksyllä tullaan näkemään, onko työ tuottanut tulosta. Vuoden alusta asti on ruokavaliota puhdistettu ja haettu lähtötasoja dieetille. Tänään se kisadieetti kohti kisalavoja sitten starttaa ja kaikki pannaan peliin. Kaikista muista fitness-dieeteistä poiketen tällä dieetillä ei tulla parsakaalia syömään, vaan ruokavalion perusta koostuu lähinnä sillistä ja kuumasta kuravedestä.

Mitä luulette, onko minulla mitään mahkuja pärjätä syksyn fitnessmalli-kisassa?

Metallisydän

17 vastausta artikkeliin “Kisadieetti kohti Fitness Expoa alkaa!”

  • Kyllä. Huhtikuun alku on hyvä aika tällaisille päätöksille 😄

 1. No mikä jottei. Kyllä sulla siellä mahdollisuus on ehdottomasti. Tiukkaa lihaa näkyy kropassa olevan vaikka muille jakaa. 💪💪 mikä on nyt kropan paino, ja mitä se olisi lavoilla?

  • Niin, taisi olla aprilli-pila . 😃kuravesi ja silli on taattua dietti-kamaa

  • Tuo on vanha kuva, taitaa olla parin vuoden takaa. Nyt on enemmän rasvaa, mutta toivottavasti myös enemmän lihaa 🙂 Kuvassa paino on arviolta 92-94 kiloa, tällä hetkellä noin 100 ja lavapainoa en osaa arvailla 🙂

 2. Ei mahkuja ilman silareita, aivan liian pienet tisut, noihin ainakin pari desiä lisää molempiin tarvitaan!

  • Litra kerralla niin ei jää rinnan mitasta kiinni!

 3. Haahaa, otsikkoa lukiessa luulin jo hetken!! 🙂 Mutta sehän kertoo siitä, että usko sun tekemiseen on kova! 🙂

  • Hehe 😀 Ei sitä koskaan tiedä vaikka joskus olisi ihan totuudensiemenkin mukana 😀

  • Joo, sillon ei homma sitten onnistunut, niin päätin kokeilla nyt uudelleen 😉

 4. Silli on kyllä varmaan ihan terveellistä, mutta mikähän mahtaa olla kuraveden ravinteikkuus? Tosin kyllähän aikamonessa paikassa kehoitetaan syömään savea kun se on mukaterveellistä… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta