Kuukauden lisäravinne – proteiinivalmiste HydroISO

Proteiini kuuluu salitreenaajan ruokavalioon kuin majoneesi Hesen hampurilaiseen, sitä pitää olla riittävästi, mutta liika on liikaa. Metallisydämen kuukauden lisäravinne -sarjassa on tällä kertaa esittelyvuorossa proteiinijauhojen ferrari, HydroISO.

20160328_210130

Heraproteiinijauho on varmasti yleisin käytössäoleva lisäravinne, eiköhän lähes jokaisen salitreenaajan kaapista löydy pussi tai purkki heraa. Heraproteiinia myydään nykyisin niin verkkokaupoissa, erikoisliikkeissä, kuin marketeissa ja jopa huoltoasemillakin. Aivan liian usein ihmiset harhautuvat luulemaan että kaikki proteiinijauhot ovat samanlaisia, vain nimi ja hinta vaihtelee. Se on kuitenkin harhaluulo, proteiinijauhoilla on isojakin eroja.

Siitä voidaan toki kiistellä, kuinka merkittäviä nuo erot ovat tavalliselle harrastajalle, jolle imeytymisnopeus tai proteiinin puhtaus ei ehkä ole se oleellisin asia. Kannattaa kuitenkin miettiä, että jos kerran käyttää proteiinilisää, kannattaisiko saman tien käyttää laadukasta sellaista. HydroISO:a laadukkaampaa proteiinilisää tuskin markkinoilta löydät.

20160328_210356

HydroISO on hydralisoitua isolaattiproteiinia, joka on ainoa oikea proteiini kovaa treenaavalle. Se ei saa aikaan vatsavaivoja, ei turvota eikä pieretä. Se toimii laadukkaana ja nopeasti imeytyvänä rakennusaineena lihaksillesi kovan treenin jälkeen. Jos aikasemmin käytössä on ollut joku halpa hera80-valmiste, suosittelen kokeilemaan yhden purkillisen HydroISO:a. Eron huomaa kyllä.

Erot proteiinijauhoissa ovat vähän kuin autoissa. Kyllä Ladallakin perille pääsee, mutta kyllä se matka Ferrarilla paremmin taittuu.

Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Kuukauden lisäravinne – proteiinivalmiste HydroISO”

 1. Hölynpölyä taasen, mutta ymmärrän kyllä miksi sun täytyy mainostaa, vaikka väkisin.

  En huomannut mitään muuta eroa kun vaihdoin fitnesstukulta manniseen, että mannisen tuotteet maistuvat paremmalle. Siksi käytän niitä. Tosiasiassa kukaan ei ole saanut grammaakaan enempää lihasta sen takia että käyttäisi jonkun toisen proteiineja sen sijaan että käyttäisi jonku toisen. Aivan kuten sanoit: sama lopputulos ferrarilla tai ladalla. Firmat myyvät hienoja proteiineja kalliilla tietämättömille, vaikka saman lihaskasvun saisi halvemmillakin tuotteilla. Mannisen tuotteiden laatu perustuu vain siihen, että firma on tehokkaasti markkinoinut niitä laadukkaimpina, muttei ole todistanut väitteitään. En ole esimerkiksi saanut manniselta proteiinien fraktiojakaumia, joka kertoisi onko tavara oikeasti laadukasta.

  Anyway, mannisen tuotteet ovat hyvänmakuisia, sen vuoksi tykkään käyttää niitä.

  • Hehehee 😀 Vai hölynpölyä…

   Vaikka sä et ehkä huomaa eroa kuin maussa, se ei tarkoita, ettei eroa ole. Mä huomaan eron välittömästi jos juon drinkin jotain hera80-prostkua HydroISO:n sijaan. Vatsa ei tykkää noista hera80-protskuista, mikä ilmenee ilmavaivoina ja varpusparvina. HydroISO ei saa samaa aikaan.

   Samaa vertausta edelleen jatkojalostaen: Mä istun paljon mieluummin housut puhtaana Ferrarin kyydissä kuin paskat housussa Ladassa, vaikka se olisikin halvempaa.

  • Ero jauheiden välillä tulee proteiinijauheen tyypistä (konsentraatti, isolaatti, hydrolysaatti) ei valmistajasta. Suomessa ja pitkälti muuallakin Euroopassa myytävät eri valmistajien jauheet tulevat usein samalta tehtaalta ja samalta linjastolta. Vain purkki on eri. Oletko Metallisydän koulutettuna personal trainerina tästä väitteestä eri mieltä?

  • En ole eri mieltä. Proteiinien erot tulevat enimmäkseen juuri siitä onko kyseessä konsentraatti, isolaatti vai hydrolysaatti. Sen jälkeen vaikuttaa makeutusaineet, makuaineet sun muut sekaan sotkettavat sörsselit. Väitän silti, että tehtaitakin on useita, samoin linjastoja.

  • Hölynpöly jatkuu ;D

   Miks vertaat keskenään hera80 (konsentraatti) ja hydroiso (isolaatti). Kaksi eri asiaa. Pannaan samalle viivalle tukun isolaatti niin sama vaikutus, eri maku.

  • Oot oikeassa, vaan samantyyppisiä heraproteiineja pitäisi vertailla keskenään. Useimmille vaan hera on heraa eikä oikeastaan edes tiedetä mitä eroa on konsentraatilla ja isolaatilla.

 2. Täysin samaa mieltä: olen syönyt parinkymmenen vuoden aikana proteiineja joka lähtöön mutta ”Mannisen mansikka” on ainoa jota uskaltaa syödä myös kyykkypäivänä 😉 Voihan se olla että jotkut rautavatsaiset pystyvät sulattamaan yhtälailla mitä tahansa protskua jolloin hydroisosta ei ole niin paljon hyötyä, mutta romumahoille se on aivan must.

 3. Yli kallista niinkuin muutkin saman lafkan tuotteet, markkinoilta löytyy samantapaisia jollei jopa parempia tuotteita halvemmalla kun viitsii etsiä. Hyvin on vaan markkinointi tehty että Suomi pojat Gaspeissa hehkuttaa ja kuvittelee ylenmääräisistä lihaskasvuista, onhan se tässä vuosien saatossa huomattu kun tätäkin blogia seurannut niin kovin kummoisin ihmeitä ole saanut aikaan blogin pitäjälle vaikka niin hifistellään. Mitä tulee auto esimerkkeihin niin kaikki tietää kuinka hyvä se Ferrari on autona käytännössä;)

 4. Mulla kans tuo hydroiso on kaikkein mahaystävällisin. Harmi vaan tuo mnutritionin toteuttama muutos jossa iskettiin pakkauskoot pienemmäksi ja hintaa ylöspäin. Nykyiset varastot alkaa olemaan reilu kuukauden päästä täytön tarpeessa ja pitää harkita mistä seuraavat tilaa.

  • Löytyy HydroISO:a edelleen myös samassa 1,8 kilon koossa ja mun mielestä hintakin on sama 🙂

  • On nykyään 1,6 kg kuten kuvassa näkyy. Eli 200g lähtenyt pois.
   Sinänsä kyllä hyvän makuinen ja ei pieretä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta