Mitä lisäravinteita dieetille?

Nyt kun Metallisydämen superdieetti on jo hyvässä vauhdissa, on aika käydä läpi millä lisäravinteilla dieettiä vauhditetaan, mutta pidetään myös treenitehot mahdollisimman hyvinä ja treeneistä palautuminen tehokkaana.

20160228_161906-1

Lisäravinteista saa erityisesti dieetillä suurimman hyödyn treenin ympärillä. Itsekin tykkään syödä erityisesti dieetillä ruuan ruokana ja panostankin lisäravinteissa erityisesti ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen käytettäviin lisäravinteisiin. Oikeat lisäravinteet oikeaan aikaan tuovat lisäpotkua treeniin, auttavat jaksamaan koko treenin ajan ja lopuksi vielä nopeuttavat treenistä palautumista.

Ennen treeniä hörpin treenilaturin, jota vaihtelen aika-ajoin ettei toleranssia pääse muodostumaan. Treenilatureinani toimivat INZANE, PREZONE ja Mania!. Kolme erityyppistä treenilaturia, jotka kaikki tuovat erityisesti dieetillä kaivattua lisäbuustia treeniin.

20160314_121921

Treenin aikana, niin kutsuttuna intrajuomana käytän vaihtelevasti INTRAZONE:a ja EAA+ aminohapposekoistusta. Hieman ruokailuista ja niiden ajoituksesta riippuen lisään tarvittaessa mukaan myös hiilareita OsmoPuresta. Intrajuoma pitää energiatasot ylhäällä koko treenin ajan ja tankkaa kehoa aminohappoilla.

20160314_122312

Treenin jälkeen on tärkeää täyttää tyhjentyneet energiavarastot hiilihydraateilla, jotta loppupäivä ei mene ihan horteessa ja samalla antaa lihaksille niiden kaipaamia rakennusaineita, eli proteiinia. Tähän tarkoitukseen nautiskelen (sanan varsinaisessa merkityksessä) markkinoiden herkullisinta palautusjuomaa, Anabolic Overdrivea, jonka hiilihydraatti- ja proteiinilähteet ovat todella korkealaatusia.

20160314_122609

Näiden treenin ympärille kasaamieni lisäravinteiden lisäksi tehostan rasvan palamista tehokkaalla PRO BURN rasvanpolttovalmisteella, mikä laittaa rasvan tirisemään ja pitää mielen virkeänä.

20160314_122850

Rasvanpolttajia on markkinoilla huima määrä – ja suurin osa humpuukia. Onhan se mielettömän hieno ajatus: heittää muutama kapseli suuhun ja laihtua. Valitettavasti sellaista ihmelääkettä ei ole keksittykään, vaan kyllä se diettaaminen on ihan itse tehtävä. Vaikka ihmelääke ei PRO BURN:kaan ole, saa siitä ihan oikeaa apua rasvanpolttoon dieetillä. PRO BURN kun sisältää ihan oikeasti toimivia vaikuttavia aineita – ja mikä tärkeintä, riittävän määrän.

Lisäksi täydennän tarvittaessa päivittäistä proteiinimäärää heraproteiini-isolaatilla, Hydro-ISO:lla.

20160314_132407

Tällaisella setillä aikoo Metallisydän lähteä kesäkuntoa tavoittelemaan. Mitäs sun valikoimista löytyy?

20160314_123222

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Mitä lisäravinteita dieetille?”

 1. Jos kaikki mainokset ois tuollaisia niin mä en söisikkään muuta kuin lisäravinteita :DD
  Vielä puuttuu joku star wars/Lord of the rings tyyppinen ratkaisu. Loistavaa!

  • Täytyypä kehitellä jotain tuon tyyppistä vielä jossain vaiheessa 😀

 2. Moro! Minkälaisessa kunnossa lihasmassan puolesta kuvittelisit olevasi jos et saisi käyttää lisäravinteista muita kuin heraa, maltoa ja kreatiinia? Eli viittaan nyt, että et käyttäisi mitään noita mitä mainostelet aina täällä. Olisiko ero noilla muilla ravinteilla saatavaan kuntoon mielestäsi huomattava vai lähinnä olematon?

  T: Skeletor

  • Mahdotonta sanoa, joten vastaan vertauskuvalla 😀

   Kyllä ladallakin perille pääsee, mutta mersulla paljon nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta