Throwback thursday ja aivan päätön arvonta

Kuten aktiiviset blogin Facebook-sivun seuraajat ovat ehkä jo huomanneet, olen jo jonkin aikaa nostanut tuolla blogin Facebookissa kerran viikossa esiin jonkin vanhemman postauksen, joka omasta mielestäni ansaitsee tulla uudelleen luetuksi. Tänään on uudelleen heitettynä juttua Fitnessbloggarin terveellisestä ruokavaliosta, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Tästä Facebook-sivulle)

Fitness-7

Sitten on arvonnan aika. Tuossa viime viikolla tarjoutui yhdelle aivan päättömän kommentin esittäjälle mahdollisuus voittaa itselleen Gilletten uutuuspartahöylä geeleineen kaikkineen. Sen nappasi itselleen nimimerkki Skydi kommentilla, jossa kiteytyy päättömyyden hienojakoisuus saostuneena herkkyyteen ja filosofiseen pohdintaan. Päättömämpään en olisi itsekään pystynyt. ”Äitisi otsassa on sukka, se on näkymätön peruna. Lopettakaa pakastaminen! Liian iso maisema, täytyy herättää tonttu. ANNA KEKSI! HAISEE!”

Laitahan siis Skydi osoitetietoja sähköpostiin [email protected] niin saadaan palkinto matkaan!

Seuraava arvonta paukahtaa muuten ilmoille tuolla blogin Facebook-sivulla, kannattaa siis laittaa seurantaan!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta