Nyt painetaan edestä ja takaa!

Metallisydän on kova poika painamaan, on painettu tööttiä, on painettu hissin nappulaa ja kun ukko itsekin painaa likimain 100 kiloa, voidaan jo puhua melko kokeneesta painajasta. Koskaan ennen ei Metallisydän ole kuitenkaan päässt painamaan painokoneella, vaan nytpä on sekin kokeiltu – ja kivaa oli!

Muutama kuukausi sitten tilasin Satakunnan Brändituotteelta itselleni kamppeita Metallisydän -logolla. Tykkäsin niistä sen verran paljon, että nyt tiedustelin mahdollisuutta päästä tutustumaan tuohon painatustouhuun ja ehkä jopa itse kokeilemaan painamista… Ja sehän onnistui!

Sovittuun aikaan saavuin Satakunnan Brändituitteen tiloihin ja lähdin tutkailemaan valikoimaa. Oman firmansa tai brändinsä logon voi saada melkein mihin tahansa. On tekstiileitä joka lähtöön, kasseja, pulloja, kyniä… vaikka mitä. Ja vielä enemmän valikoimaa löytyy tuotekuvastosta. Nyt vaan piti päättää millaisia uusia Metallisydän-tuotteita haluaisin.

DSC_0499 DSC_0494 DSC_0503 DSC_0487 DSC_0505

Kun sopivat tuotteet oli valikoitu, päästiin painokoneiden äärelle. Niiden lämpeämistä odotellessa sain pienen opastuksen tekstiilipainamisen saloihin. Ei ole ihan sama millainen siirtokuva on kyseessä ja millaisella lämpötilalla se painetaan.

Ensimmäiseksi otettiin työn alle takki (Samanlainen takki muuten löytyy esimerkiksi Pesäkarhujen edustusjoukkueelta, tosin heidän logollaan). Ammattilainen näytti takin kanssa mallia, mittasi tarkasti logon paikalleen, kiinnitti sen siihen ja asetti painolaitteeseen. Sitten kahva alas ja odotettiin hetki, jonka jälkeen päästiin ihailemaan lopputulosta…

DSC_0510 DSC_0517 DSC_0521 DSC_0524 DSC_0527

Opastus oli annettu ja ainakin yksi onnistunut Metallisydän-tuote oli painettu. Oli aika päästää peto irti ja Metallisydän painokoneen äärelle. Tarkasti ohjeita seuraten suoritin samat työvaiheet kuin painajamestari takin kanssa.

Sommittelu ja pikkutarkkuus korostuvat tekstiilipainamisessa eikä koskaan voi olla liian varma logon suoruudesta. Täytyy myöntää, että vaikka parhaani yritin, lopputulos hiukan jännitti… Mutta niin siinä vaan kävi, että kohta käsissäni oli upouusi, täysin uniikki, itse painamani Metallisydän-tuubihuivi!

DSC_0528 DSC_0531 DSC_0534

Nyt kun kokeilukappale osoittautui onnistuneeksi, ei painamista pysäyttänyt enää mikään. Kuin liukuhihnalta alkoi tulla Metallisydän-kampetta. Tuli paitaa, pipoa ja pientä kylmälaukkua bodari-eväiden kuljettamiseen… Mitä kaikkea tulenkaan vielä keksimään, logoja nimittäin jäi painettavaksi vielä melkoinen kasa 🙂

DSC_0539 DSC_0545 DSC_0551 DSC_0546 DSC_0548 DSC_0554

Ihan mahtavaa touhua, iloisena ja ylpeänä sai lähteä kotia kohti paketillinen uusia Metallisydän-kamppeita kainalossa.

DSC_0558 DSC_0564

 

Jos tuotteet omalla tai yrityksen logolla kiinnostaa, suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Satakunnan Brändituotteeseen. Innokkaat ja ammattitaitoiset alan ammattilaiset auttavat ja ideoivat yrityksellesi mitä upeampia brändituotteita, jotka parhaimmillaan valmistuvat odotellessa. Ja luulenpa että jos nätisti pyytää, saattaa päästä itsekin kokeilemaan miten se logo siihen paitaan tarttuu 😀

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta