Mies! Pelottaako oma peilikuva? (ARVONTA!)

Näyttääkö naama viidakolta? Vituttaako parransänki? Onko kaula aina haavoilla parranajon jäljiltä? Ei hätää, kaikkeen tähän löytyy nyt apu!

20160303_094551-1

Metallisydän nimittäin sai Gilletteltä arvottavaksi lukijoilleen uuden uutuushöylän, jolla karmeampikin karvapehko saadaan varmasti ojennukseen ja bisnesmiesten leuka kiiltämään kuin Bemarin konepelti!

20160302_161408

”Partaa ajaessaan miehet tekevät useita turhia höylänvetoja, mikä johtaa helposti ihon ärsytykseen. Parranajon mukavuutta jatkuvasti kehittävä Gillette on uudistanut teränsä, jotta miesten ei tarvitsisi muuttaa parranajotapaansa. Gillette lanseerasi helmikuussa uuden ProShield höylän, jonka terässä on ihon ärsytystä ehkäisevät voitelevat nauhat ennen ja jälkeen terän.”

Kyllä nyt siis kelpaa höyläillä – ainakin sen, joka voittaa arvottavana olevan uutuushöylä + partageeli setin!

20160302_161229

Osallistumaan pääsee kommentoimalla jotain aivan päätöntä kommenttiboksiin tiistai-iltaan mennessä! Järkevät kommentit hylätään!

 

Metallisydän

40 vastausta artikkeliin “Mies! Pelottaako oma peilikuva? (ARVONTA!)”

 1. Multa jäi uusin simpsonien kauhujakso näkemättä kookoon pelin vuoks! Mut voitettii me lukko 2-1! JES.

 2. Heps.!
  Olen kuin luolamies joka ei ole parta höyliä nähny. Yksi maailman ärsyttävimmistä asioista jos ei mulla höylä toimi niin naama on kuin petolinnun perse hätä kakan jälkeen. Siis apua mulla tylsät vehkeet ja hommasta ei tuu niin sanomisti äiti apua..! ☺

 3. Olin vaimosi kanssa eilen illallisella, yksityiskohtiin en viitsi mennä ! 😉

 4. Koitin eilen ottaa pitkäst aikaa penkkimaksimia ja päättäväisesti pyysin kahta kuumaa minkkiä varmistelenaan tämän upean noston. Noh tanko jäi ikävästi rinnalle ja yrittäessäni pinnistää tätä ylös niin pörähti köntsät housuun.

 5. Kyllä mä niin mieleni pahoitin kun sain tietää että metallisydän oikeasti tykkääkin/rakastaa parsakaalin syömisestä

 6. »Tuoll’ on neitoset kisassa,
  Kaunokaiset karkelossa.
  Noilla Väinölän ahoilla,
  Satakunnan kankahilla.»

 7. Takajalkaheilaituksen jälkeen penkin kautta tämä voisi kyykätä retrommin.

 8. Mun just 13v. täyttänyt poika tarvis ensimmäisen ajopelinsä..pensselit alkaa jo erottumaan ja niistähän on mukava poikaa härnätä =D

 9. Mun parta ei edes kasva mutta siskolla on yo-juhlat keväällä. Isä-ukko on metsuriseksuaali ja sen parta on Ismompi kuin itse Daavidilla tai Goljatilla tjsp. Eli siis hävettää ottaa onnitteluja vastaan jos Faija näyttää Alfemmalta ku the chekkonen. Ei tollosella oo ees käyttöö ku voi vaikka viikatteella huitasta.Sääliks käy
  näitä kissankasvattiajia…

 10. Tumman ja paksun karvankasvun omaavana tekisi mieli kokeilla, päähän ja naamaan.

 11. Pelottaa sekä oma että poikaystävän naama peilissä. Eri syistä tosin, pahoille kun ei parta kasva. Myöskään en tykkää miehen reisiharjoista jalkojeni välissä.

 12. Tuolla olisi varmasti hyvä suhauttaa pois myös mieheni karvakasvusto tuolta alapäästä, sen verran iso puska on kyseessä, että siihen tarvittaisiin kunnon väline. Ei tehoa tavallinen partahöylä, ei sitten alkuunkaan 😀

 13. Äitisi otsassa on sukka, se on näkymätön peruna. Lopettakaa pakastaminen! Liian iso maisema, täytyy herättää tonttu. ANNA KEKSI! HAISEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta