Ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti!

Kuka muistaa 90-luvun ja pilottitakit? No nyt ne on täällä taas!

En ainakaan muista, että silloin kultaisella 90-luvulla olisi ollut muita kuin mustia, oliivinvihreitä ja luumunpunaisia pilottitakkeja – oranssilla sisävuorilla tietysti 😀 Nyt pilottitakkien uuden tulemisen myötä myös värivalikoima on onneksi laajempi. Jostain käsittämättömästä syystä olen aina halunnut valkoisen takin ja nyt jos koskaan siihen oli loistava mahdollisuus, valkoinen pilottitakki – mikä sen hienompi?

Valkoiseen pilottitakkiin pitää luonnollisesti yhdistää mustat reisitaskuhousut ja etsiä mahdollisimman karu ja rosoinen kuvauspaikka. Päätin kuitenkin jättää maiharit pois ja laittaa pipon päähän välttääkseni tietynlaista leimaa… Täytyy kyllä sanoa, että omasta mielestä tuli ihan onnistuneita otoksia.

20160303_145533 20160303_145552 20160303_145637

Tekstin kaupallinen mainos-osuus: Urban Classics Bomber-takki, Carhartin reisitaskuhousut ja XX-XY paita kaikki tilattu Junkyardista. Kannattaa tsekata myös ale-osasto, paljon huipputarjouksia ja kaikista aletuotteista vielä extra 10% pois koodilla extra10

Ole cool ja tilaa kamppeet Junkyardilta!

20160303_145846 unnamed

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta