Metallisydämen Facebook: Throwback Tuesday

Metallisydämen blogin lukijat ovat mukavasti löytäneet myös blogin Facebook-sivun ja Instagram-tilin. Niitä kannattaakin seurata blogin ohella, sillä molemmissa julkaistaan monia sellaisia juttuja, jotka eivät koskaan päädy itse blogiin.

leuanveto
Tämäkin irstas puolialaston leuanveto-video löytyy vain ja ainoastaan Metallisydämen Facebook-sivulta…

Instagramissa pääsee seuraamaan Metallisydämen päivittäistä elämää sinne päivittäin putkahtelevien kuvien ja pienten videopätkien kautta. Facebookista puolestaan löytää aina uudet postaukset ja kaikenlaista muuta kivaa aiheeseen liittyvää tai liittymätöntä.

Tästä lähtien jaan Facebookissa myös joka viikko yhden Throwback-postauksen menneiltä vuosilta, jonkin joka ansaitsee omasta mielestäni uuden kierroksen syystä tai toisesta. Esimerkiksi tänään uuden tulemisen saa teksti, jossa muistellaan kauhulla Metallisydämen eksymistä BodyPump-tunnille…

Bodyp

Jos siis et saa tarpeeksesi meikäläisen toilailuista blogia seuraamalla, kannattaa laittaa seurantaan myös Facebook-sivu joka löytyy TÄÄLTÄ ja Instagram-profiili, joka löytyy TÄÄLTÄ.

Somessa tavataan!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta