Viimehetken herkutteluja, dieetti starttaa maanantaina…

Dieetti ja parsakaalin popsiminen alkaa maanantaina, joten viikonloppu on käytettävä hyödyksi ja herkuteltava seuraavien kuukausien edestä. Siksipä olikin kiva yllätys törmätä tällaiseen kylttiin kaupungilla kierrellessä…

20160220_103451

Siis kakkua niin paljon kuin jaksaa syödä, vitosella! Eipä tiennyt kahvilanpitäjä mitä teki, meikäläisen kupuun kun mahtuu aikalailla kakkua… Kurvattiin siis sisälle ja maksettiin itsemme kakkupuffettiin. Sitten ei muuta kuin lautaset kouraan ja kakkuja maistelemaan.

20160220_101122 20160220_101021

Jotenkin odotin laajempaa kakkuvalikoimaa ja aavistuksen petyin tarjolla ollessa vain kolme erilaista täytekakkua, mutta saihan niistäkin lastattua lautasen kukkuralleen… ja maultaan kakut veivät kyllä kielen mennessään.

20160220_101153 20160220_10293420160220_101338

Kakkujen maistelun edetessä alkoi käydä selväksi, ettei kahvilan pitäjä ehkä ollut ajatellut ilmoituksensa vetävän kahvilaan dieettiinsä valmistautuvaa pohjatonta herkkusuu-wannabebodaria… Noiden kolmen kakun oli ehkä ajateltu riittävän koko päiväksi mummujen kahvitteluihin ja nyt tuo yksi kaljupää veteli yksin liki puolet kakuista…

Ähkyhän siinä tuli, mutta homma ajoi asiansa. Tuskinpa tekee kakkua mieli ainakaan dieetin ensimmäisen kuukauden aikana…

20160220_103130

.

Loppuun mainos, eli muistutus House Of Brandonin 20% synttärialesta, joka on voimassa tänään viimeistä päivää! Me hyödynnettiin synttäriale kuvissa näkyviin Superdry:n huppareihin, mutta koodilla HBR2 saa sen 20% alennusta ihan kaikista tuotteista (paitsi Dr.Denim), kannattaa käydä tsekkaamassa! TÄSTÄ verkkokauppaan!

20160220_102807

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Viimehetken herkutteluja, dieetti starttaa maanantaina…”

    • Joo testaan, eka päivä takana ja hyvältä vaikuttaa. Pirteä olo koko ajan eikä nälkää ole näkynyt vaikka entistä vähemmän sapuskaa lautasella onkin… Laajempaa raporttia jokusen viikon kuluttua 🙂

    • ei oo poltellu vatsassa tai menny sekasi?:) nimittäi tuo ripped veti ainaki mahan sekasi ja poltteli aika ankeesti..

    • Ei oo kyllä mitään vatsaongelmia ollut. 10 kapselilla on tää päivä menty…

    • Ei kai sille mitään estettä ole, anna mennä vaan 🙂

  1. nonii pitääpä hakia purkki itellekki sitä.. eiiiku mietin vaa että ku boostaa sitä lihasten kasvua sillä muscletorilla ja sit polttelee rasvaa ni että onko se järkevää ja miten toimii sitte kumpanenki jos näin tekee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta