Kunnon pumppitreeni tisseille – luonnonmukainen rinta-implantti?

Tällä kertaa treenataan tissejä – ja treenataan niitä niin, että kuppikoko kasvaa kertarykäisyllä eikä silikoneille ole enää tarvetta!

Lähdetään kasvattamaan kuppikokoa vinopenkillä tehtävällä käsipainopunnerruksella.

20160211_095957

Käsipainoilla tehtäessä liikerata on kaareva, minkä vuoksi rintoja saa rutistettua ihan eri tavalla yhteen kuin samaa liikettä tangolla tehtäessä. Näin myös supistus rintalihaksessa liikkeen yläosassa on tehokkaampi. Tehdään neljä rauhallista sarjaa ja kunnon pumppia kun haetaan, pidetään sarjojen pituus noin 15 toistossa.

Sitten siirrytäänkin alaviistopenkkiin.

20160211_100346

Tämä liike ei kuulu omiin suosikkeihini olkapääongelmieni vuoksi. Jostain syystä tätä liikettä isommilla painoilla tehdessä saan aina olkapääni kipeytymään (varmaankin jokin idioottimainen tekniikkavirhe…) ja siksi jätänkin mieluummin liikkeen tekemättä vähänkään isommilla painoilla. Tällaiseen pumppitreeniin tämä liike sopii kuitenkin erinomaisen hyvin ja sen olkapääkin kestää kipuilematta. Tehdään tässäkin neljä sarjaa ja pidetään toistomäärä 20 paikkeilla.

Viimeisenä punnerrusliikkeenä tehdään yhden käden vipuvarsipunnerrusta.

20160211_100554

Asetutaan penkkiin kyljittäin, niin että kahvaa työnnetään ikään kuin rinnan editse. Tällä liikkeellä saa viimeisteltyä aiempien punnerrusliikkeiden tuoman pumpin ihan uudelle tasolle ja samalla rintalihasta saadaan kiusattua vielä yhdestä erilaisesta suunnasta. Tässä tehdään jälleen neljä sarjaa ja pidetään toistomäärä 10 ja 15 välillä. Tässä vaiheessa pitäisi alkaa tissien olla jo turvoksissa…

Viimeiseksi rutistetaan kuitenkin vielä hieman painetta rinnan ylä-ja keskiosaan.

20160211_101024

Alaviistosta tuodaan kädet yhteen silmien korkeudelle rutistaen samalla rintoja yhteen. Polttava tunne alkaa olla jo siellä kivun ja nautinnon välimaastossa, riippuen treenaajan masokistisuuden asteesta… Neljä sarjaa ja yli 10 tositoa joka sarjassa.

Homma on kasassa ja kuppikoko varmasti kasvanut ainakin joksikin aikaa, aivan luonnollisin keinoin!

20160211_101145

Loppuun vielä hiukan mainosta: Tissitreenissä käytetyt mukavat ja tyylikkäät Gaspin housut on Fit4You:ssa helmikuun kampanjatuotteena, kannattaa käyttää tarjous hyväkseen niin kauan kuin housuja riittää. Nyt ei hinta ainakaan ole päätä huimaava…

12645090_1095474383820335_5323745523428063560_n

Ja ettei kuppikoon kasvatus jää ainakaan heikoista ranteista kiinni, kannattaa hyödyntää myös helmikuun ranneside-kampanja. Alennettuna on kaikki Gaspin ja Better Bodiesin rannesiteet niin miehille kuin naisillekin, mutta vain helmikuun ajan! TÄSTÄ suoraan Fit4You:n nettisivuille!

20160211_101439_001-1

Ja ei kun pumppaamaan, yhteistuumin!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Kunnon pumppitreeni tisseille – luonnonmukainen rinta-implantti?”

  1. Lueskelin tässä noita vähän vanhempia postauksia, ja tuli mieleen, että millonkas Metallisydän testaa -sarja saa jatkoa? Vaikka se tyhmältä kuulostaakin, niin eikös Crossfit olisi aika hauska testata, tietäisi enemmän, että millaisesta kuntopiiristä on kyse. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta