Fitness-hanskat naulaan?

Viime päivinä olen vakavasti harkinnut fitness-hanskojen laittamista naulaan, koko helvetin treenitouhuista, dieeteistä ja ruokavalioista luopumista. Mikään kun ei mene suunnitellusti ja kaikki vastustaa. Alan pitää saatana jotain pitsinnypläys-blogia.

20160210_214526-1

Ensin remontoitiin ja muutettiin, treenit oli tauolla ja syötyä tuli vähän miten sattuu. Kun muuton jälkeen pääsi vihdoin treeneihin kiinni, sai tehtyä pari hyvää treeniä ja ruokapuoltakin taas hiukan ojennukseen ja oli tarkoitus aloittaa kevään dieetti, niin eiköhän iskenyt influenssa. Melkein viikon ajan korkeaa kuumetta ja edelleen täysin voimaton olo, yskittää ja keuhkoissa vinkuu. Ei pelkoakaan että voisi salille lähteä rautojen kimppuun. Kai tähän jonkin saatanan keuhkokuumeen saa vielä päälle. Voin kertoa ihan suoraan että vituttaa aika lujaa.

Halu treenaamaan on valtava, mutta vituttaa tietää, että tauon jälkeen menee taas jonkin aikaa ennen kuin pääsee kunnolla liikkeelle treenien suhteen. Dieettikin pitäisi aloittaa, mutta aloitappa tässä nyt toipilaana, ilman minkäänlaista painetta lihaksissa. Parempi lykätä taas dieetin alkua ja saada treenit ensin liikkeelle, jos tästä nyt joskus sinne salille edes pääsee…

20160123_164109

Toisaalta vitutuksen keskeltä nousee myös päättäväisyys. Mähän nousen täältä, treenaan kovempaa kuin koskaan ja vedän itteni parempaan kuntoon kuin koskaan! Mua ei saatana muutot ja influenssat lannista! Kuntosali ja kyykkytanko, täältä tullaan! – sitten joskus kun pystyn…

 

Loppuun mainos:

Kun ei pysty treenaamaan, niin shoppaillaan sitten saatana. Ellokselta saa nyt kaikista aletuotteista vielä 25% lisäalennuksen koodilla 335705. Mä ainakin tutkin löytyykö sieltä niitä pitsinnypläys-välineitä…

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 14.2.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.
Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Fitness-hanskat naulaan?”

  1. 😀 Mä kaipaankin tähän lepopäivään jotain normimartan peruspitsin ohjetta, anna palaa!

  2. Hahah!! Voi kuule ku ne voi vaikka yhdistää 😂 Tiän niin tunteen, kesken valmistautumisen otteluun iski influenssa!! Noh, täällä mä kuumeen helpotettua ootan et pääsen ees kudinten varteen 😂😂

  3. Kevät koittaa kohta ja treenit kovenee. Hyvin ehtii vielä diettiä pistää päälle. Itsellänikin lähtee vasta maaliskuun eka dietti rullaamaan. Nyt vaan parantelet itsesi täysin ja sitten takas raudan pariin, maltilla mutta asenteella. Se on lapsi perheen arkea että ollaan vähän useammin sairaana. Muistissa vielä kun oma kersa oli pienenä vähän väliä lentsussa niin koko perhe kävi saman ruljanssin aina läpi, tuurilla välillä ei iskenyt pöpöt:) Tsemiä vaan. Se aurinko paistaa sinne risukasaan vielä, terve mies kummiskin muuten niin saa olla sen kannalta onnellinen. Stressaaminen vaan syö voimavaroja vaikka vituttaa niin pitää muistaa että on elossa ja kaikki hyvin;)

  4. Ei ollu muuttoa, eikä remonttia…työkiireitä kyllä ja sitten iski se influenssa! Kolme päivää pois salilta, yhdet kisat buranalla ja sitten hikeä pintaan, että tauti lähtee. Hikoilemalla se pöpö lähtee! Meitä ei yksi influenssa nujerra. Rautaa liikkeelle ja hikeä pintaan, muutaman päivän täyslepo antaa vain potkua uusille ennätyksille💖

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta