Carpe diem saatana!

Tartu hetkeen, elä hetkessä, nauti joka hetkestä. Joo saatana, oon tosiaankin nauttinut viime päivistä.

20160202_192300

Viikonloppu oli suunniteltu täyteen mukavaa ohjelmaa, kuten leffassa käymistä ja yhteistä laatuaikaa Ikeassa. Reisille meni niinsanotusti. Torstai-iltana nimittiäin nousi kuume, ihan sinne yli 39 asteeseen asti ja jäi sinne ihanasti keikkumaan muutamaksi päiväksi…

20160129_131530

Influenssahan sieltä tulla paukahti, jippikaijee. Perjantai oli suoraan sanottuna yhtä tuskaa, kuume huiteli neljässä kympissä ja ukko oli yksi zombi. Buranaa rouhein menemään ihan urakalla, millä ei ollut mitään vaikutusta kuumeeseen. Aikalailla siellä tajunnan rajamailla mentiin se päivä, enkä siitä paljon mitään näin jälkeenpäin muistakaan – ja hyvä niin, olin kuulemma uikuttanut ääneen.

Viikonloppuna kuume hiukan helpotti, tai laski ainakin sille tasolle että vessassa kykeni käymään eksymättä tai pyörtymättä matkalla. Muuhun ei kyllä voimia sitten riittänytkään, nuo vessareissut olivat maksimaalinen voimainkoetus ja niiden jälkeen lyhistyi voimattomana takaisin sohvalle hytisemään peiton alle.

20160202_193020

Nyt on tiistai ja olo on jo hieman parempi, vaikka sohva edelleen puoleensa vetääkin. Täysin voimaton sitä on edelleen, ei tarvita maastavetotreeniä hien saamiseksi, ihan sukkien nostaminen lattialta riittää. Sukkien nostamisen jälkeen yskittää, keuhkoputket vinkuu. Niin ja nenä on tukossa taukoamatta. Pullollisen kun suihkii nasolinia sieraimiin, saa hetken hengitettyä normaalisti – jos ei mene makuulle, silloin nenä tukkeutuu nanosekunnissa. Onneksi sentään ei enää tee niin paljon pahaa kuin alussa ja kykenee edes syömään jotain, vaikka ei mitään maistakaan.

Karmeinta koko hommassa on kuitenkin se, että pieni rakas prinsessamme on samassa taudissa. Isin sydän on vaarassa hajota jokaisesta pienen lapsen kuumeisesta yskäisystä. Korkeasta kuumeestaan huolimatta pieni prinsessa jaksaa kuitenkin leikkiä ja hymyillä, se luo uskoa isillekin, ehkä tästä henkiin jäädään.

S__84EC

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Carpe diem saatana!”

 1. Itsellä kestänyt jo kolme viikkoa influenssa. =/ Kuullut että joillain ollut 2kuukautta..

  • Kiva kuulla, että vointisi on lähtenyt menemään parempaan suuntaan 🙂 Influenssa on kova tauti, itse olen hoitoalalla töissä ja nähnyt jopa nuorien perusterveiden ihmisten joutuvan ihan teho-osastohoitoon asti kyseisen taudin vuoksi. Pikaista paranemista sinulle ja pikkuneidille! 🙂

 2. Ai saatana. Täälläkin koettu sama helvetti! Ensin nousi tytölle lauantaina jumalaton kuume ja itselle su-ma välinen yö. En ole elämäni aikana ollut vielä noin kipeä ”flunssasta”.
  Jospa sitä ens viikolla saisi taas rautaa liikkumaan ja ennenkaikkeeaan itseni liikkumaan 🙂

 3. Influenssarokote aina alle 3-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen! Tsemppiä.

 4. Jos helpottaa niin Maj Karma julkaisee pe uuden albumin. Seitsemän vuotta tulee edellisestä, jo on aikakin. Sen bändin musassa on jotain, ei ikinä kyllästy. Vuodesta 2004 asti kuunnellut

  • Lohduttaa, sitä tässä ollaan jo kuumeisesti odoteltu pidemmän aikaa. Hei! Siitäkö tää kuume johtuukin?!?

 5. Joo rokote ens vuonna! Muista influenssan jälkeen levätä kunnolla (ei kovaa treeniä!), jälkitaudit on yleisiä. Viikko tai kaks lepoa tai tosi kevyttä, riippuen tietty kauanko nyt sairastat.

 6. Nyt kun olet tuon sairastanut on sinulla parempi vastustukyky! Selviät siitä, tsemppiä! Ihminen saa sairastaa, se on terveen ihmisen merkki.

  Minä hoidan taudit reteesti viinalla. Lääkkeisiin en ole kajonnut herra ties milloin viimeksi. Nopeasti on pikkunuhat ja ripulit lähteneet kun tyhjään vatsaan aamulla siivut kirkasta ottaa. Ja miksei kesken päivääkin, kunhan ei humalaan asti itseään lääkitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta