Kuukauden lisäravinne: Rasvanpolttovalmiste PRO BURN

Noniin, tästä starttaa Metallisydämen uusi artikkelisarja, Kuukauden lisäravinne, jossa esitellään kuukausittain yksi Metallisydämen suosikkilisäravinteista hieman tarkemmin.

Tammikuu on painonpudotuksen ja kuntokuurien aloittamisen kulta-aikaa ja ihan sen takia ensimmäisenä otetaankin esittelyyn rasvanpolttovalmiste PRO BURN.

20160128_201242

Rasvanpolttovalmisteita on markkinoilla valtavat määrät – ja miksi ei olisi, olisihan se mahtavaa jos läski muuttuisi lihakseksi pari kapselia nielaisemalla. Ikävä kyllä suurin osa markkinoilla olevista rasvanpolttovalmisteista on täyttä huuhaata, vaikuttavia aineita on olemattoman pieniä määriä ja vaikutus onkin lähinnä palceboa. PRO BURN on siinä mielessä erilainen rasvanpolttovalmiste, että vaikuttavia ainesosia on varmasti riittävät määrät, jopa sen verran, että siitä on oikeasti huomattavaa apua rasvan polttamiseen.

Edes PRO BURN ei kuitenkaan ole mikään taikavalmiste, joka yhdessä yössä muuttaa läskin lihakseksi, kiinteyttää pakarat ja poistaa vatsamakkarat, mutta se on erinomainen tuki dieetille ja apu rasvan palamiseen laajan rasvanpolttoa kiihdyttävien ainesosien skaalansa ansiosta. PRO BURN lisää elimistön lämmöntuottoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa, tehostaa olemassaolevien rasvavarastojen käyttöä energiaksi ja hillitsee näläntunnetta.

PRO BURN:n tarkempi tuotesisältö sekä kuuden kapselin normaaliannokselle, että 12 kapselin super-annokselle löytyy TÄÄLTÄ

20160128_205340

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Kuukauden lisäravinne: Rasvanpolttovalmiste PRO BURN”

  1. Olet siis itse käyttänyt ko tuotetta ja todennut että toimii? Pitääkö ottaa ruuan kanssa, aiheuttaako vatsakipuja? Monet rasvanpolttajat aiheuttavat vatsanpuruja. Jos annoksen ottaa 6tbl riittää purkki kuukaudeksi, jos 12 niin pariksi viikoksi. Hinta on aika korkea tähän nähden. Miksen ostaisi halvempaa tuotetta jota toinen bloggari suosittelee?

    • Kannattaa ottaa ruuan jälkeen, vatsavaivoja ei ainakaan itselleni ole tullut. PRO BURN tulee olemaan ainoa rasvanolttovalmiste tämän kevään dieetilläni, voit toki seurailla blogista miten homma etenee ja tuleeko tulosta tai vaikka vertailla tuotesisältöjä tuon toisen bloggarin suosittelemaan tuotteeseen.

    • Kiitos vastauksesta 🙂 toivon näitä tietoja jatkossakin näissä postauksissa missä suositellaan lisäravinnetta tms, omakohtaisia kokemuksia. Väsymykseen dieetillä tuo voisi ainakin toimia, täytynee ostaa purkki ja testata kuukausi miltä tuntuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta