Metallisydämen Superdieetti vol.2 starttaa!

Muistatteko Matin, vuoden takaisen Metallisydämen Superdieettiläisen, joka veti puoli vuotta kuntokuuria läpi kuin apinan raivolla ja saavutti tavoitteensa kirkkaasti?

20150110_120020

Matin kuulumisia kuullaan lähiaikoina ihan omassa postauksessaan, mutta nyt on uuden Superdieetin aika ja tällä kerralla vastassa on todellinen haaste. Tämänkertainen Superdieettiläinen on itsepäinen puupää, selkärangaton lurjus ja suoraan sanottuna melkoinen pässi – nimittäin minä itse!

20151220_133806

Superdieetin oli alunperin tarkoitus alkaa vuoden alusta, kuten vuosi sitten, mutta muuttopuuhan remontteineen kaikkineen ajoituttua juuri vuoden vaihteeseen, oli ainoa järkevä ratkaisu lykätä dieetin alkua kunnes muuttohulinat oli saatu alta pois. Nyt alkaa olla tuo hetki ja Metallisydämen Superdieetti starttaa maanantaina 1.2.

20160102_152426

Tavoitteena on hankkiutua vatsamakkaroista ja turhasta vararavinnosta eroon ja kaivaa esiin kadoksissa olleet vatsalihakset, mikä tarkoittaa sitä, että painoa on pudottava ainakin 10 kiloa. Projektia tullaan seuraamaan blogissa kuvin ja sanoin ja onpa Sarikin lupautunut kommentoimaan projektin edistymistä sivustaseuraajan/kanssaeläjän näkökulmasta aika-ajoin, jolloin saatetaan saada hieman erilaisia näkemyksiä asioihin…

 

Mitä luulette, saavutanko tavoitteeni? Tippuuko paino? Uppoaako parsakaali? Kiristyykö hermo? Kulkeeko kyykky ja maistuuko aerobinen? Kaikenlainen kommentointi on tervetullutta, projektia seurataan tiiviisti myös Metallisydämen Instagramin puolella!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Metallisydämen Superdieetti vol.2 starttaa!”

  1. Minä luotan suhun täysin, että klaaraat homman tyylikkäästi😉 Jään seuraamaan taisteluasi läskejä vastaan mielenkiinnolla. Pure poika parsaa! Siinä hyvä tunnuslause alkavalle taistolle!

    • Ihan mahtava tunnuslause! Otetaan käyttöön!

  2. Laitahan sitten vähän ruokapäiväkirjaa jakoon. Itellä olis jotain samansuuntaista edessä, mutta katotaan ensin mitä sulle käy. Jos hermot menee, niin jatkan bulkkia☺

    • Joo eiköhän sellastakin oo jossain välissä luvassa 🙂

  3. en tiedä päteekö kaikille mutta nyt -16kg pudottaneena oon huomannut että kroppa täytyy virittää rasvanpolttotilaan, ikäänkuin kerätä vauhtia ja sen jälkeen paino vaan tippuu itsestään ilman mitään yrittämistä. syön nyt usein pizzaa ja hampparia yms. eikä koskaan oo nälkä ja silti paino laskee kovaa vauhtia 😀 oon kuitenkin ollut lihava jo pitkään niin ei tää varmaan oo kauheen reilua muiden mielestä.

    • Eihän se varmasti reilua ole 😀 Mutta oo tyytyväinen, kaikki ei löydä tollasta virettä koskaan 🙂 Kyse taitaa kuitenkin olla siitä, että sulla on lähtenyt kroppa toimimaan, niin aineenvaihdunnan kuin ruuansulatuksenkin osalta – hyvä niin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta