Fitnessdieettihelvettiruokaa… vauvoille?

Vaikka suuressa määrin Sari tekeekin pienelle prinsessallemme ruokasoseet itse, on viimeisen vuoden aikana on tullut välillä hengailtua Prisman kana- ja riisihyllyjen lisäksi myös vauvanruokahyllyllä. Tutuksi ovat vuoden aikana tulleet niin banaanipersikkasoseet kuin pikkukalastajan herkutkin. Viimeksi koin vauvanruokahyllyllä melkoisen järkytyksen, siellä oli kaikkien ihanien päärynä, persikka ja banaanisoseiden seassa myös PARSAKAALISOSETTA!

20160115_191810

Äkkiseltään voisi kuvitella että tuon parsakaalisoseen taustalla on joku omasta karusta lapsuudestaan katkeroitunut sadistinen vauvanruokasuunnittelija tai kukkahattuinen viherpiipertäjä superfood-hippi, mutta tarkemmin ajatellen kyseessä taitaa olla ärimmäisen ovela veto Suomen Fitnessliitolta!

Parsakaalihan kuuluu olennaisena osana fitnesshelvettiruokavalioon ja ilman parsakaalia on lähestulkoon mahdotonta menestyä fitness-kisoissa. Ajatelkaa mikä muutos asiaan tulee, kun parsakaalia ei tarvitse enää syödä väkisin, yökkien jokaisen haarukallisen jälkeen. Fitnessliitossa on varmasti huomattu teinityttöjen outo taipumus syödä vauvojen soseita ja kun teinien suosimien hedelmäsoseiden joukkoon ovelasti sisällytetään myös parsakaalia, alkaa teinejä automaattisesti kiehtoa myös askelkyykyt ja anatomiset asennot ostarilla hengatessaan. Miettikää mikä etu tästä saadaan tulevaisuudessa kansainvälisille kisalavoille!

kuha parsakaali

Ja jos katsotaan vielä kauaskantoisemmin, kuten Fitnessliitossa varmasti on tehty, vauvojen tottuessa parsakaaliin jo vaippaikäisinä, on meillä parinkymmenen vuoden kuluttua niin kova taso fitness-kisoissa, että ammattilaiskortteja oikein sataa Suomeen…

Niin ja kyllä, ostin tuon parsakaalisoseen meidän vauvalle, olenko nyt julma ja sadistinen isä vai rakkaudella lastaan menestykseen kannustava isä?

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Fitnessdieettihelvettiruokaa… vauvoille?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta