Miten onnistuu crossfit Jutta G:n vaatteissa?

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket

Viikon verran tässä on tullut treenattua Jutta G:n vaatteissa ja täytyy kyllä sanoa, että vaikutus on ollut huomattava. Olo on ollut koko ajan positiivinen ja innostava ja mielessä on pyörinyt enemmän ja enemmän superdieetit ja häädieetit…

20160106_093516

Jo aiemmin testailin miten kyykky kulki Jutan housuissa – ja kyllähän se kulki. Kyykätessä tuntui kuin Jutta olisi itse ollut vierellä kannustamassa, ”Jaksaa jaksaa!” kaikui korvissa ja tanko liikkui.

20160106_091931

Kyykky siis kulki, mutta ei mennä tällä kertaa Jutan housuihin sen syvemmälle, vaan tsekataan miten kulki olkpäätreeni ja pystypunnerrukset käsipainoilla.

20160106_093247 20160106_093249

Jo käsipianot telineestä olkapäille tempaistessa alkoi paidan alla kihelmöidä. Ei, se ei johtunut paidan materiaalista, se oli puhdasta puuvillaa, enkä usko sen johtuneen myöskään treenilaturin beta-alaniinista. Olen varma, että se johtui Jutta-paidan taianomaisesta jaksaa-jaksaa-buustista, jota oli paitaan tarttunut roppakaupalla jo sen suunitteluvaiheessa.

20160106_093353

Nyt on Jutta-vaatteet salitreenissä testattu ja hyviksi havaittu, mutta miten on sen jo otsikossa mainitun crossfitin laita? No, kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta kertooko se enemmän Jutta G:n vaatteista vai Metallisydämestä itsestään?20160106_093653

 

Ja sitten onkin arvonnan tuloksen julkistamisen aika. Arvottavanahan oli 50 euron lahjakortti käytettäväksi K-Citymarketiin For every body by Jutta -vaatteisiin ja sen nappasi itselleen nimimerkki Laura joka pääsee siis jatkamaan taisteluaan pahinta vastustajaansa, laiskuutta, vastaan uusissa Jutta-vaatteissa!

Otahan Laura yhteyttä sähköpostiin [email protected] niin saadaan lahjakortti oikealle omistajalleen ja taistelu käyntiin!

Ja teille muille vinkiksi, samanlainen arvonta löytyy myös Nanan ja Jonnan blogeista, käykäähän osallistumassa niihinkin ja tsekkaamassa myös Monan kokemukset Jutta-kamppeista!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Miten onnistuu crossfit Jutta G:n vaatteissa?”

  1. Kiitos kun laitoit sähköpostia perään, minulla mennyt täysin ohi tämä postaus! Onkin ollut ollut vähän motivaatio hukassa ja laiskuus vaivannut liikaakin, jospa näistä saisi uutta boostia reeneihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta