Mitä päälle timmikuun treenistarttiin?

On tammikuu, joka fitness-piireissä tunnetaan paremmin timmikuuna – se aika vuodesta kun kuntosalit täyttyvät innokkaista treenaajista, niin uusista kuin vanhoistakin. Monelle timmikuu on myös hyvä syy uudistaa treenivaatevalikoimaa, jotta kehtaa jumpata kodin ulkopuolellakin. Mutta mitä sinne salille oikein kannattaa päällensä pukea? Millaisia uusia kuteita kannattaa hankkia?

20140906_124816

Ei hätää, treenivaatteiden fashiontyyliguru Metallisydän antaa asiantuntevat ja hintatietoiset vinkkinsä kaikille treeni-intoa puhkuville, mutta treenivaateongelmien kanssa pähkäileville fitness-pirkoille ja puntti-pateille!

Ihan ensimmäiseksi kannattaa klikata itsensä Fit4You:n sivuille. Fit4You on paitsi luotettava ja nopea treenivaatteiden verkkokauppa, myös yksi aniharvoista Better Bodies ja Gasp Premium Dealer -tittelin omaavista treenivaatekaupoista, mikä tarkoittaa sitä, että treenivaate-ongelma ratkeaa helposti juurikin Fit4Yuo:n avulla!

tausta

Better Bodies on treenivaatemerkki, joka on vuosien varrella lunastanut paikkansa fitness-kansan suosikkina. Better Bodies on tuttu treenivaatemerkki jo ajalta ennen fitness-buumia ja treenitrikoiden massainvaasiota, Better Bodies tunnetaan laadukkaana ja tyylikkäänä vaatemerkkinä, jolta löytyy treenivaatteita sekä vapaa-ajanvaatteita niin miehille kuin naisillekin.

Timmikuun treeneihin kannattaa ehdottomasti tarttua Better Bodiesin tammikuun Promotion -tarjouksiin, joista löytyy naisille tyylikkäät Slim sweatpant -collarit edulliseen hintaan 59,90 € (ovh 79,90 €) ja Womens street tank -toppi hintaan 29,90 € (ovh 39,90 €)

p1_bbw_933x292_eu

Miehille puolestaan Better Bodiesin tammikuun Promotion -tarjouksina on collarit, Tapered sweatpant hintaan 59,90 € (ovh 79,90 €) ja hihaton Big print sleewles hintaan 29,90 € (ovh 39,90 €). Niillä pääsee aivan varmasti timmikuun treeneihin kiinni ja sali-uskottavuuskin nousee heti pari pykälää.

p1_bbm_933x292_eu

Ja jos miehet haluavat viedä oman timmikuu-uskottavuutensa ihan uudelle tasolle, kannattaa käyttää hyväkseen myös Gasp:n tammikuun Promotion-tarjous, pitkähihainen Raglan long sleewe tee hintaan 36,90 € (ovh 49,90 €)

gasp_933x292

 

Tammikuun Promotion -tarjoukset ovat tosiaan voimassa ainoastaan tammikuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Kannattaa siis klikkailla tiensä Fit4You:hun, niin ei jää ne timmikuun treenit ainakaan treenikuteista kiinni!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta