Metallisydän Jutta G:n vaatteissa?!?

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket

Kaikkien fitness-ihmisten äiti, superdieettien sielu ja tinkimättömästi tavoitteittensa eteen työskentelevä Jutta Gustafsberg on jälleen toteuttanut yhden unelmansa ja suunnitellut ja julkaissut yhdessä K-Citymarketin kanssa nimeään kantavan vaatemalliston. For every body by Jutta -mallisto sisältää urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, kuntoiluvälineitä ja -jalkineita naisille ja miehille sekä pienkuntoiluvälineitä, kuten kahvakuulia ja rollereita. Metallisydän sai etuoikeuden olla yksi ensimmäisistä, jotka pääsevät pukeutumaan Jutta G:n vaatteisiin!

20160106_093559

Olipa kerran synkkä ja myrskyinen yö. Supersankarimme Metallisydän päätti suunnata kuntosalin hämäriin ja varjoisiin syövereihin taltuttamaan katalan vihollisen nimeltä Herra Läskimakkara. Supersankaruuteen kuuluu oleellisena osana sankarin asu, onnekseen Metallisydän oli juuri saanut sellaisen Fitness-kuningatar Jutta G:ltä. Kuntosalin ovista sisään astuessaan Metallisydän oli siis pukeutunut asian mukaisesti, Jutta-uniformuunsa!

20160106_090943

Ennen ryhtymistä taisteluun Herra Läskimakkaraa vastaan, Metallisydän viimeisteli taisteluasunsa kietaisemalla Jutta-tossut jalkaansa kuten Rambo aikoinaan punaisen liinan päähänsä. Taistelu Herra Läskimakkaraa vastaa voi alkaa!

20160106_093905

Ensimmäinen taistelu käytiin crosstrainerilla. Urheasti sankarimme Metallisydän alkoi taltuttaa Läskimakkaran valtaa nostattamalla hien otsalleen tiukalla intervalliharjoituksella. Kun muut olisivat lopettaneet maitohappojen puskiessa pohkeisiin, nosti Metallisydän päänsä pystyyn ja lisäsi kierroksia kuten Batman Yön ritarissa. ”It’s always darkest before the dawn” 20160106_091150

Tiukan taistelun jälkeen Metallisydän kykeni ahdistamaan Läskimakkaran nurkkaan ja selvisi voittajana koitoksesta.

Taistelu oli voitettu, mutta sota oli vasta edessä. Oli aika heittää Jutta-huppari nurkkaan ja siirtyä varsinaiselle sotakentälle, eli kyykkyhäkkiin! Tämä on paikka jossa Herra Läskimakkaralle annetaan totisesti kyytiä!

20160106_091931

Metallisydän heittäytyi urheasti taisteluun ja kyykkäsi uudelleen ja uudelleen, tuntien itsensä miltei Teräsmiehen kaltaiseksi voimanpesäksi. Ennen pitkää Läskimakkara heikentyi siinä määrin, että anoi armoa huomatessaan että kyykkäämiselle ei tule loppua. Metallisydän hohotti mielipuolista Jokerimaista voittajan nauruaan ja kyykkäsi vielä kerran, ihan vaan vittuillakseen.

20160106_091924

Sota Herra Läskimakkaraa vastaan oli tällä kertaa voitettu, mutta kuten jokainen supersankari tietää, taistelun jälkeen on huollettava kehoa. Metallisydämen onneksi Jutta G. oli ottanut taisteluvarustusta suunnitellessaan myös lihashuollon huomioon. Metallisydän kaivoi uutukaisesta Jutta-kassistaan Jutta-jumppamaton ja Jutta-ryhmysauvan, jolla alkoi availla taistelun tuoksinnassa jumiutuneita lihaskalvojaan…

20160106_092305

Tällaisen varustuksen avulla olisi Hulk:kin saanut lihaskalvonsa auki ja ollut vähemmän kiukkuinen… Ehkä Jutta G. lähettää Bruce Bannerillekin oman lihashuoltosetin.

20160106_092437

Kun lihashuolto-osuus oli hoidettu, pakkasi Metallisydän varusteensa Jutta-kassiinsa, veti jälleen hupun päähänsä ja suuntasi takaisin kotiluolaan pohtimaan millä keinoilla päihitetään nurkan takana tilaisuuttaan odottava Leidi Löllövatsa…

20160106_093805

 

Jutta, Citymarket ja Metallisydän haluavat kannustaa muitakin taisteluun Vatsamakkaraa, Löllövatsaa ja kumppaneita vastaan ja haluavat tarjota yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden voittaa 50 euron lahjakortin, jolla voi hankkia itselleen taisteluasun Fit for every body by Jutta -mallistosta! Sinun ei tarvitse kuin kertoa oman pahimman vastustajasi nimi tämän postauksen kommenttiboksiin niin olet mukana arvonnassa. Arvonnan voittaja ilmoitetaan Metallisydämen blogissa 12.1.2016, May the luck be with you!

Metallisydän

129 vastausta artikkeliin “Metallisydän Jutta G:n vaatteissa?!?”

 1. oooh,läskimakkaralle kyytiä!Motivaatio on muutenkinkin katossa mutta uudet treenikuteet piristää AINA!

 2. Pahin vastustaja on ehdottomasti jo selätetty, mutta toiseksi pahin on Netflix…

 3. Pahin vastustajani on armeija, jonne mä saavuin. On kyllä yhtä helvettiä. Pieni piristys olisi paikallaan, saisi edes jotain iloa elämään.

 4. Taitaa tällähetkellä pahin vastustaja olla Jenkkikset, sitkeästi ne vaan pysyy siellä. Englanniksihan niitä kutsutaan kuitenkin love handles, joten kai pikku rakkauskahvat on ihan sallitut;)

 5. 😀 voihan ryhmysauva.
  Pahin vastustaja tällä hetkellä ja varmaan tähänkin asti on oma pää.
  Se kun tuppaa kyseenalaistamaan vähän kaikkea tekemistä.

 6. Pahin vastustajani on iso paha sepe sokeri. Viime yönä näin jopa unta, että tämä armoa antamaton sepo sokeri oli saanut minut valtaansa ja lapioin sitä suoraan valkoisena, rapisevana itsenään pussista suuhuni. Vaikka keho on vahva ja sokerilakko on ja pysyy, on sepe sokerilla selvästi myös psyykkisiä kykyjä haastaa minut aina uudelleen.

 7. Pahin vastustajani on Candy king! Mutta eiköhän sekin selätetä keinolla tai toisella 😉

 8. Mun ehdoton nemesis on Fatto-Fatto. Muita tunnettuja vastuksia on myös Mr Von Sohva ja Candy Crush Saga sekä pelattuna että syötynä. >:D

 9. Pahin vastustajani on kukkaro, joka nyt ei sitten yhtään halua tehdä yhteistyötä treenivaateostostarpeideni kanssa.. joten pieni piristys olisi paikallaan 🙂

 10. Löllövatsamakkara ehdottomasti! 😅 sekä tietty se huuteleva karkkipussi herkkukaapissa…

 11. Mun pahin vastustaja on liittouma nimeltään HoukutusÄssät. Nimittäin sänky ja suklaa. Ne aina vuoron perään torpedoi mun läskinsulattelut. Jouluna ne jopa saivat mut syömään suklaata sängyssä! 😣

 12. Nyt pahin vastustajani on ollut Herra Flunssakausi. Se kaataa sohvanpohjalle ja estää treenaamisen vielä jonkun aikaa sittenkin kun pahin olotila menee ohi maalailemalla uhkakuvia kaikenlaisista kamalista jälkitaudeista. Toinen salakavala vastus on (varsinkin joulun tienoolla) Sisko Suklaarasiat. Sitten kun Herra Flunssakausi ja Sisko Suklaarasiat vielä yhdistävät voimansa niin siinäpä onkin sitten melkoista taistelua jonkun aikaa. Mutta ei auta kuin sinnitellä ja jaksaa jaksaa ja Jutan taisteluasu auttaisi varmasti taistelussa!

 13. Pahin vastustajani on se pieni liero tuolla pään sisäpuolella, mikä silittelee hyvänolonkeskusta ja juttelee sille mukavia ja saa sen kertomaan lihaksilleni että ei salille kannata lähteä tai aerobinen treeni on tylsää. Sen lieron kun saisi hiljaiseksi!

 14. Pahin vastustaja on mulla kärsimättömyys, ehkä tulokset näkyvät päivässä Jutta vaatteilla? 🙂

 15. Vaikka olen vasta lvl 1 ja ihan noob niin monista vastustajistani arkkiviholliseksi on tällä hetkellä muotoutumassa Vatsa Von Pyykkilaudaton, jonka oikeakäsi on Heikko McLihaksisto.

 16. Mun pahin vastustaja on kyllä tällä hetkellä Herra Mave. Joskus meillä menee erittäin kivasti yhdessä, mutta aina välillä Herra Mave päättää yllättää ja pistää kunnolla vastaan romuttaen kaiken itseluottamuksen!

 17. Pahimmat vastustajat ehdottomasti tiimiytyneet Lalli Lattaperse ja Leila löllömakkara jotka häikäilemättä käyttävät sellaisia aseita kun Netflix ja sokeri!! Yritä siinä sitte pelastaa koko Gotham city kun Lattaperse naulitsee sohvalle, pistää netflixin päälle ja Löllömakkara syöttää sokeria samaan tahtiin…

 18. Meitin pahimmat vastustajat on ehottomasti Lilli Lättypeppu ja Lellu Löllyreidet 😂

 19. Pahimmat vastustajani on ehottomasti Lilli Lättypeppu ja Lari Löllykkäreidet 😂

 20. Pahin vastustaja ehdottomasti vatsamakkarat 😀 (edelliseen kommenttiin tuli väärä sposti)

 21. Pahin vastustaja on Seppo Sisäreisiläski, joka ei meinaa lähteä niin maan millään. Tai jos lähtee niin se on sitten hyvästi myös Tiina Tissilihat 🙁

 22. Raimo Rasvareisi on osoittautunut melko sitkeäksi vastustajaksi sekä treeneissä että housuostoksilla… 🙂

 23. Pahin vastustajani on Aino maitosuklaa -jäätelö, jonka päälle on sulatettu Fazerin sinistä.

 24. Ehdottomasti pahin vastustajani on Turkasen Turvotus, joka pääsi pyhien aikaan salakavalasti takavasemmalta hyökkäämään, ja jota en vielä ole flunssani vuoksi päässyt selättämään.

 25. Toveri sokerin jo päihitin, mutta arkkivihollisten listalta pyyhkimistä odottavat vielä neiti polvivaiva ja herra heikko pakarainen. Salille mars!

 26. Minun suurin Arch Nemesis on tunnettu pimeistä aamuista ja unten maan houkutuksistaan… Ne jotka Hänen nimensä julkeavat ääneen lausuman, tuntevat Hänet nimellä Black Morning Sandman!

 27. Pahin vastustaja on nyt kipeä polvi, joka pakottaa vähentämään liikuntaa 🙁

 28. Täälläpäin vihollisia ja vastustajia on vähän joka suunnalla. Jumissa olevasta ruumiistani itään on kylmä välimatka minun ja Esportin välillä, etelässä eli köökin suunnalla ähkyvaara, joka ei mitään sesonkeja vaadi, lännessä köyhyys ja sen vaikutus varusteiden surkeuteen ja kokkailuintoon –> syö motivaatiota, pohjoisessa kesken rehottava opinnäytetyö, joka ei varmaan valmistu ikinä ilman ihmettä. Onneksi siellä jossain kaiken tämän keskellä on kaikki edeltävät (ainakin suhteellisen usein) kumoava paras ystäväni, jonka tuottamien ajatteluprosessien ja hänen liikunnasta saaman mielihyvän ansiosta käteni hamuaa ulko-oven kahvaa ja miltei unohdan näiden vihollisten olemassaolon…ainakin hetkeksi. Järki säilyy, kunnes koittaa huominen ja vastustajat nousevat uuteen hyökkäykseen levättyään yön yli…

 29. Duuni, joka häiritsee harrastustani (mutta toisaalta mahdollistaa sen :P)

 30. Kiire. Tai mukamas-kiire. Ei ehdi. Useimmiten se on vaan oman pään sisällä 😀

 31. Silja siipilihat. Ällöt rasvat jotka eivät lähde selästä millään.. 😀

 32. Siiri sivuperse on pahin viholliseni! Ne inhat läskipalat saavat hanurini näyttämään leeeveältä..

 33. Pahin vastustaja on elämä dieetin jälkeen, ylläpito. Vielä kertaakaan elämässä en ole siinä onnistunut, joka kerta aloitan uudelleen ja meitin, että ehkä tämä on eka kerta, kun onnistun.

 34. Pahin vastustajani on selkeästi oma korvien väli – se nähtiin tänäänkin! Omalta mukavuus alueelta on poistuttava ja tehtävä sata lasissa, muuten ei läskimakkara pienene!

 35. ”Banana roll”it pakaran alaosassa. Vaikka kroppa olis kuinka timmissä tikissä, niistä ei tunnu pääsevän eroon sitten millään :'<

 36. Kyllä siellä salilla usein vastaan tulee Kehkojen Korventaja, sekä Mielenlujuuden Lyttääjä.

 37. Verneri Väsymys ja KuumeKaitsu ne tällä hetkellä pakottaa sängyn pohjalle.. 🙁

 38. Nyt taisi pahin vastustaja olla Fitfashionin palvelin. Melkoisen työn ja tuskan takana oli tämän tekstin lukeminen – saati kommentointi.

  Arjessa olen itse pahin vastustajani. 🙂

 39. Pahin viholliseni on My Little Pony! Musta ei tuu ikinä yhtä söpöä… 🙁 Paitsi ehkä Jutta G:n vaatteilla!!!

 40. Pahin vastustajani tällä hetkellä on se surullisen kuuluisa gradu ja siitä johtuva ajan-, rahan- ja energian puute. Motivaatiokuteet olisi paikallaan! Tai no ylipäätään treenikuteet, nimimerkillä: kutistin viime viikolla treenipaitani pesussa 😀

 41. Röllykkä tuossa keskivartalossa, se perkele ei vaan millään tahdo poistua 😀

 42. Tähän asti pahin vastustajani katselee aamuisin peilistä, mutta apurina sillä usein on herrat, jotka tunnetaan yleisesti vain etunimillään ja he hyökkäilevät pahaa-aavistamattomien fitnesstypyköiden kimppuun kauppojen pakastealtaista!

 43. Herkkuperseys ja raskausmaha ne vastustajat….

  Jutan kengät jo itseasiassa ostin… Muutki olis tervetulleet testiin. 😉

 44. pahin vihollinen on tietty Martti Mahamakkara!! se on pakko saaha päihitettyä ennen lämpimiä aurinkokelejä

  • 🙁 autocorrect laittoi mun nimeksi nänni YHYYY lapsuudentraumat flashing by

 45. Pahin vihollinen on kyllä Pentti Pankkitili, joka sallii salimaksut, mutta ei uusia treenivaatteita. D: Hyvänä kakkosena tulee Viivi Vatsamakkara 😀

 46. Pahimmat vastustajat on kyllä ”katala karkkihammas” ja ”hirmuinen herkkusuu”… 🙈

 47. Liian täysi sali. Ei pysty aktiivisesti treenaamaan niinkuin haluaisi. Makkaroista eroon… joskus 😀

 48. Pahin vastustajani on Teija T, aka Tekosyy. Se pirulainen vaanii joka paikassa, etenkin työpäivän päätteeksi bussissa, ruokakaupassa ja varsinkin kotosalla. Sen epäystävällinen käytös yltyy loppuviikkoa kohden, mutta maanantait on kyllä sen pahin vihollinen 😉💪

 49. Minun pahimmaksi viholliseksi on kyllä osoittautunut suklaa! Aivan liian hyvää ja aina tuppaa houkuttelemaan takaisin luokseen 😀 Ei kyllä mikään muu herkku ole yhtä petollinen 🙂

 50. Käsiläski ja jenkkakahvalaardi on viholliset 😀 eli toisinsanoen tartteis syödä vähemmän jäätelöä tai treenaa kovempaa xD

 51. Minun pahin vastustajani on makeanhimo, toisin sanoen SUKLAA 😍🍫. Mutta hyvin olen onnistunut pitämään sitä kurissa ja syönyt hillitysti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta