Project Mayhem – Stressitasot nousussa…

Muuttopuuhat edistyy, mutta edistyykö ne riittävän nopealla tahdilla? Lauantaina muutetaan, mutta onko kaikki silloin valmista muuttoa varten? Onko kaikki tavarat pakattu? Onko seinät tapetoitu? Millä ajalla ehditään tehdä kaikki tarvittava? Stressitasot nousee…

Pakattu ainakin on, laatikoita on joka paikka täynnä. Miten helvetissä yhteen asuntoon voi mahtua näin paljon tavaraa?

20160103_154442 20160103_154849

Ja vielä on vaikka mitä pakkaamatta, esimerkiksi kaikki vaatteet on pakkaamatta – ja niitähän riittää…

Uuden kodin avaimetkin saatiin sunnuntaina ja kun saatiin jonkin verran siivoilutua, päästiin tekemään remppaa. Nyt on jo lasikuitutapettia seinissä ja tänään päästään maalaamaan. Sitten pitäisi vielä listoittaa, muuttaa, sisustaa ja pari netistä tilattua tapettisysteemiä tulee vasta ensi viikolla… Pitäisi ehtiä kangaskauppaankin verhokankaita hankkimaan ja lamppuja ja peilejä ja mattoja ja ja ja…

20160106_114724

Mutta hei, eiköhän tää tästä hoidu, varsinkin kun on ihan ensiluokkaista apua!

20160103_160847

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Project Mayhem – Stressitasot nousussa…”

  1. Huh mikä kämppä! Oksettavaa välinpitämättömyyttä jättää asunto tuollaiseksi.. Eikö näitä ihmisiä yhtään hävetä? Vuokra-asuntojen puolella ihmiset tuppaavat valittamaan loppusiivouksen vaikeudesta (ja siitä kun lasku tulee perässä, jos kämppä jää tuollaiseksi). Kyllä se vaan niin on, että normaalilla siisteystasolla varustettu koti ei mitään suuria muuttosiivouksia tarvitse kun tasaisin väliajoin on siivottu sekä puhdistettu liesituulettimet, likakaivot ja uunit. Toki siinä on se, että nämä ihmiset eivät huomaa asuvansa epäsiististi, koska tuollainen lattia on ihan normaalia heille.

    Tsemppiä muuttoon – järjestelmällisesti näyttää pakkaus ainakin sujuneen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta