Mistä apua elämäntapamuutokseen?

Vuosi on vaihtunut ja uudenvuoden lupauksia uudesta terveellisemmästä elämästä, kuntoilun aloittamisesta ja painon pudottamisesta on tehty valtavat määrät. Osa lupauksen tekijöistä painaa sinnikkäästi loppuun asti, osa taas hyytyy jo alkumetreillä. Miten juuri sinun käy? Kaipaisitko apua lupauksen pitämisessä?

Kunnossa Pysyv-sti Kuva

Itsekurin ja päättäväisyyden ohella paras apu olisi luonnollisesti oma personal trainer, joka piiskaisi yliluonnollisiin suorituksiin salilla ja laskisi tarkalleen jokaisen suupalan – ja antaisi piiskaa jos ohjeista lipsuttaisiin. Kaikille oma PT ei kuitenkaan sovi ja siihen tarkoitukseen FitClub Finland on laatinut kolme erilaista Kunnossa-verkkovalmennusta, jotka kaikki starttaavat sopivasti tammikuun aikana.

fitclub-etusivun-ylaosa

Ensimmäisenä starttaa 11.1. Kotona kunnossa -verkkovalmennus, jonka avulla on helppo aloittaa kevyempi ja terveellisempi elämä ihan kotona. Kotona kunnossa -valmennuksessa ei tarvita kuntosalikortteja tai trendikkäitä treenitrikoita, ainoastaan halu onnistua. Kotona Kunnossa sopii kaikille, jotka haluavat laihtua, mutta joiden aikataulu on liian tiukka salitreeneihin tai jotka eivät vaan viihdy kuntosalilla, paljon reissaaville tai sellaisille, jotka haluavat suorittaa treenit kotona muiden askareiden ohessa – ja olla hyvässä kunnossa.

Tsekkaa lisää Kotona kunnossa -verkkovalmennuksesta TÄÄLTÄ

Kunnnossa Kotona kuva

Jos kuntosali ei pelota ja jumppatrikoot jo löytyy kaapista, kannattaa valita Kunnossa -valmennus, joka on tehokas 8 viikon mittainen verkkovalmennus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kevyempään elämään. Kunnossa-valmennus sisältää muunmuassa treeniohjelmat ja ohjeet aerobiseen harjoitteluun, ruokavalion, herkullisia (mutta terveellisiä) reseptejä ja vaikka mitä muuta. Seuraava Kunnossa-valmennus starttaa 18.1.

Tsekkaa lisää TÄÄLTÄ

Kunnossa Kuva Tuote

25.1. alkava Pysyvästi kunnossa -valmennus puolestaan sopii hyvin jo terveellisen elämän makuun päässeille tai vaikkapa Kunnossa -valmennuksen jatkoksi. Pysyvsti kunnossa opastaa, kuinka karistaa lisää kiloja ja pitää karistetut kilot poissa sekä jatkaa hyvin alkanutta terveellistä elämää. Pysyvästi kunnossa lisää oman kehon tuntemista ja antaa uusia vaihtoehtoja ruokavalioon, treeniin ja pysyvästi terveelliseen arkeen.

Lisää infoa Pysyvästi kunnossa -valmennuksesta löydät TÄÄLTÄ

PYSYV-STI KUNNOSSA OIKEA

Älä siis enää tuskaile yksin parsakaalin ja maitorahkan kanssa ja hakkaa päätäsi kuntosalin seinään, vaan nappaa uuden terveellisemmän elämän tueksi jokin Kunnossa -valmennuksista ja kymmenkertaista mahdollsiuutesi onnistua!

 

Ja löytyyhän FitClub Finlandin sivuilta paljon muitakin valmennuspaketteja, kuten esimerkiksi Marko Savolaisen suunnittelema Supermassan treeniohjelma tai erityisesti käsien kasvattamiseen keskittyvä ARMAcademy, mutta niistä jutuista lisää toisella kertaa!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta