Vuosi 2015 päättyy, miten käy Metallisydämen blogin?

Kaikki päättyy aikanaan, niin myös vuosi 2015. Vuoden loppuminen on aina hyvä hetki tehdä hieman tilinpäätöstä mennestä ja laatia uusia suunnitelmia tulevaisuutta varten. Sama koskee myös Metallisydämen blogia, on aika pohtia sen jatkoa.

kyssari

Kulunut vuosi on ollut minulle henkilökohtaisesti yksi kiireisimmistä, mutta myös antoisimmista vuosista koko elämäni aikana. Reilu vuosi sitten elämäni mullisti pieni vauva, joka on sanellut aika pitkälle perheemme arjen aikatauluja koko vuoden ajan. Vauva-arjen, vuorotyön, tavoitteellisen treenaamisen PT-juttujen ja blogin kirjoittamisen sovittaminen yhteen on luonut välillä hieman haastetta ja arki onkin ollut täynnä kiirettä, aikataulutettuja päiviä, vähäunisia öitä ja kakkavaippoja. On ollut myös käsittämätön määrä iloa, naurua, rakkautta ja onnellisuutta. Voin täysin rehellisesti sanoa, että vaikka kiirettä onkin ollut, olen ollut onnellisempi kuin koskaan.

11052882_10206937779155860_5825430562238267059_n

On ollut todella mahtavaa jakaa näitä kaikkia asioita blogin kautta teidän kanssanne. Blogi on minulle kuin päiväkirja ja välillä ajatuksiani blogiin vuodattaessani unohdan, että niitä lukevat tuhannet ihmiset. Blogiin tuleekin kirjoitettua paljon myös hyvin henkilökohtaisia asioita kaikkien niiden treenijuttujen ja muun hölynpölyn ohella. Olenkin pohtinut millainen on Metallisydämen blogin tulevaisuus vuonna 2016…

 

 

No oikeasti en ole pohtinut, minulle vaihtoehtoja ei ole kuin yksi. Metallisydämen blogi jatkaa samaa nousukiitoa kuin tähänkin asti ja jatkossa pääsette (jos mahdollista) vieläkin syvemmälle elämääni. Blogi on osa minua ja minä osa blogia. Se kulkee mukanani kaikissa päivän askareissa vaipanvaihdosta kyykkytreeneihin. Lukiessani parin muun kanssabloggaajan ajatuksia bloggaamisen lopettamisesta, on minulla puolestaan pyörinyt päässäni valtava määrä uusia erilaisia teemoja, joista aion kirjoittaa, vanhojen tuttujen juttujen ohella.

Vuosi 2016 tulee olemaan vähintään yhtä täynnä actionia kuin mennyt vuosi, luvassa on muunmuassa seuraavaa:

 • Juttusarjaa Metallisydämen muutto-remontti-sisustus-projektista, Project Mayhem:stä
 • Metallisydämen superhaaste vol.2, jossa on tällä kertaa edessä todellinen haaste itsepäisen ja omaehtoisen osallistujan myötä, helppoa ei tule olemaan!
 • Extratreenejä eri lihasryhmille
 • Uusia kokeiluja ryhmäliikunnan ja erilaisten liikunnallisten haasteiden parissa
 • Filosofista pohdintaa Fitneksen syvimmästä olemuksesta
 • Metallisydän Gym:in kasvutarinaa
 • Rääkkitreenejä, joista vain harvat selviävät kertomaan jälkipolville
 • Kurkistuksia Metallisydämen menneisyyteen, aikaan jolloin tukka laitettiin ponnarille…
 • Metalliprinsessan puheenvuoroja
 • Tuttujen ja tuntemattomien haastatteluja
 • Metallisydämen ruokavalioon syventymistä ja lisäravinteiden merkityksen pohtimista
 • Perkeleesti pepputreenejä
 • Tuotetestejä kompressiokalsareista katujyriin
 • Fitness-hömppää
 • Paljon arvontoja ja alekoodeja
 • Huonoa huumoria, itseironiaa ja paljon paljon muuta!

Pysykää siis kanavalla ja muistakaa laittaa myös Metallisydämen Facebook ja Instagram seurantaan totaalisen Metallisydän-kokemuksen takaamiseksi! Täältä tullaan 2016, kovempaa kuin koskaan!

Metallisydän 2016

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Vuosi 2015 päättyy, miten käy Metallisydämen blogin?”

 1. Postaus ehdotus luomiselle. Tee uudenvuoden lupaus ja kerro se meille huomenna.

 2. Raportit ryhmäliikuntakokeiluista ovat erittäin tervetulleita. Kun kerran ei tunnu kantti riittävän Bodyjamin testaamiseen ;), niin kokeile edes joogaa. Eikä mitään hengittely-venyttelyä vaan kunnon voimapainotteista astanga-joogaa tai vaikka hot joogaa.

 3. Itse odotan myös noita ryhmäliikuntatunti kokeiluja mm. tanssillinen tunti, reisipeppu jumppa ja vaikka joku hiit tyyppinen tunti. Miehet eivät tavallisesti selviä kuin alkulämmittelystä kunnialla läpi. Joten tsemppiä kokeiluihin, ota paikka mielellään lähinnä ulko- ovea…

  Kiitos hyvästä blogista ja kaikkea hyvää ensi vuoteen.

 4. Kerkesin jo otsikon perusteella säikähtää, että ootko lopettamassa :o. Onnejsi et!! Oon alkanu sun blogia seuraamaan noin 4kk sitten ja oon kyllä tykänny sun juttujasi lukea ja saanut napattu uusia asioita reeneihin!! Joten älä lopeta!! Ja kaikista parasta on vielä et nää tulee suunnilleen ku töissä on kahvitauko ni mukava huilia, hörppiä kaffetta ja lukea sun blogia!! Kiitos!

 5. Hyvää uutta vuotta Metalisydämelle! Eniten odottelen muutto-remppa-sisustus-juttuja, koska aihe on itsellekin toivon mukaan pian ajankohtainen… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta