Lahjat vieläkin ostamatta? Metallisydän neuvoo miten selviät kunnialla!

Joulu on jo ovella ja taas kerran on käynyt niin, että lahjat on vielä hankkimatta? Senkin tunari, etkö koskaan opi?

ChristmasStress

Vielä voit toki rynnätä paniikissa kaupungille taistelemaan viimeisistä pitsipaituleista ja villasukista tai epätoivoisesti etsimään levyhyllyistä Adelen uusinta levyä muiden tunareiden kanssa ja tyytyä väärän kokoiseen, väärän väriseen, muuten vaan idioottimaiseen paniikkiratkaisuun tai pahimmassa tapauksessa Antti Tuiskun joululevyyn… Tai sitten voit unohtaa kiireen, ottaa rennosti ja antaa Metallisydämen neuvoa miten selviät tästäkin joulusta kunnialla.

Santa_In_Hurry

Mieti ihan rauhassa mistä kumppanisi tykkäisi eniten, tyylikkäistä vaatteista, trendikkäistä treenikuteista vai laadukkaista lisäravinteista? Vai olisiko esimerkiksi jokin kuntoiluun liittyvä lahja se oikea valinta, verkkovalmennus, PT:n ohjaama treeni tai suunniteltu ruokavalio? Kaikki nämä onnistuu hankkia netin kautta ilman turhaa paniikkia.

Jos uskot mielitiettysi ilostuvan eniten uusista tyylikkäistä vaatteista, on valintasi House of Brandonin lahjakortti, jonka turvin kultasi pääsee joulun välipäivinä itse valitsemaan mieleisensä vaatteet joko arkeen tai vaikkapa uuden vuoden juhliin, posti tuo paketin perille parissa päivässä.

14221_1532497693651654_1710819224630101388_n

Jos taas ajattelet, että rakkaasi olisi kuin sulaa vahaa saadessaan uusimmat ja trendikkäimmät treenikuteet, suosittelen suuntaamaan Six Deucen verkkokauppaan lahjakorttiostoksille. Näin rakkaasi voi itse valita mieleisensä runsaasta treenitrikoovalikoimasta eikä tule tehtyä harhaostoksia.

slideshow_9

Jos trikoot ei nappaa, voi antaa lahjaksi vaikkapa Fit4You:n lahjakortin, Fit4You:sta kun löytyy trikoiden ja suosittujen Drome-housujen ohella vaikkapa Gaspin miehekkäitä ja katu-uskottavia kamppeita.

tausta

Kovaa treenaavalle mieluisin lahja saattaa kuitenkin olla markkinoiden paras palautusjuoma tai tehokkain treenilaturi. Silloin oikea valinta on ehdottomasti lahjakortti Manninen Nutraceuticals:n verkkokauppaan, mistä oma kultamussukkasi pääsee itse valitsemaan suosikkinsa esimerkiksi M-Nutrition ja SUPERMASS Nutrition lisäravinteiden laajasta ja laadukkaasta valikoimasta buustaamaan alkuvuoden treenejään.
Alekoodi-1024x635

Jos taas kultasi aikoo aloittaa kovan kuntokuurin joulun jälkeen ja haluat tukea rakastasi parhaalla mahdollisella tavalla, voisi oikea valinta olla esimerkiksi jokin FitClub Finlandin tammikuussa alkavista verkkovalmennuksista. Kannattaa käydä tsekkaamassa eri vaihtoehdot!

fitclub_ylaosaTREENAAJA

Näistä vaihtoehdoista löytyy takuuvarmasti lahja, joka saa saajalleen hymyn huulille. Silti suosittelen vielä hiukan tahrimaan omiakin sormia ja askartelemaan mukaan kortin ihan omin pikku kätösin liimaa, erivärisiä kartonkeja ja kimalteita säästelemättä. Omatekoinen kortti, johon tekijä on käyttänyt aikaa ja vaivaa, hikeä ja kyyneliä, saattaa olla se tärkein juttu.

20131205_180444

Tosin ihan varmuuden vuoksi kannattaa mukaan lykätä se lahjakorttikin…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta