Fitness-bloggarin mäenlasku

(Lopussa alennus ja affiliate-linkki)

Se, mikä yhdistää kaikkia kehonrakentajia ja fitness-harrastajia – sekä myös fitness-bloggareita, on päättäväisyys ja periksiantamattomuus. Joku voisi jopa sanoa itsepäisyys ja tietynlainen hulluus. Jos jotain päätetään tehdä, se myös tehdään, vastoinkäymisistä huolimatta. Salilla tehdään kyykkysarjat loppuun vaikka taju lähtisi, dieetit viedään loppuun apinan raivolla ja parsakaaliakin syödään irvistelemättä. Periksiantaminen ei ole vaihtoehto.

Sama koskee myös muita elämän osa-alueita. Jos päätän lähteä laskemaan mäkeä, ei lumen puuttuminen voi minua siinä estää. Eilen oli erinomainen sää laskettelulle, pari astetta pakkasta, eikä tuulta juuri ollenkaan. Juuri sopiva päivä avata tämän talven laskettelukausi.

20151212_121354

Oman yksityisen laskettelukeskukseni rinteet eivät aivan olleet vielä valmiit laskukauden alkuun. Yksi rinteistä oli kasvanut täyteen risukkoa, toiseen rinteeseen joku älypää oli kipannut kuormallisen hiekkaa. Sopiva rinne löytyi kuitenkin pienen etsimisen jälkeen. Ongelmana tuossa rinteessä oli hissien puute, ylös olisi kiivettävä omin jaloin…

20151212_121418

No, kuten me kaikki tiedämme, mitään ei elämässä saavuta ilman ponnisteluja ja tie huipulle on usein pitkä ja uuvuttava. Sinnikkäästi lähdin siis kiipeämään rinnettä ylös.

20151212_121425 20151212_121430

Jälleen kerran ponistelu kannatti, päästyäni viimein rinteen huipulle, oli tunne aivan mahtava. Olin yksin kaiken yllä, edessä pitkä valloittamaton rinne, jonka tämän talven ensimmäinen laskija olisin aivan varmasti. On vaikea kuvata sitä vapauden ja voittamattomuuden tunnetta, joka minut valtasi rinteen huipulla ennen laskua.

20151212_121604

Jonkin aikaa fiilisteltyäni päätin lähteä valloittamaan rinnettä, viilettää sitä alas tuulispään lailla, vapaana kuin taivaan lintu!

20151212_121656 20151212_121819-1

Ja kuten linnunpoikasen ensimmäinen lento, myös minun laskuni päättyi rysähdykseen…

20151212_121923

Olin kuitenkin saavuttanut tavoitteeni, laskettelukausi oli avattu ja ensimmäinen rinne tälle talvelle valloitettu! Tästä on hyvä jatkaa!

20151212_123145

Kuvissa olevat laskettelukuteet tilasin Junkyardista. Takki on merkiltään DC ja housut Oakley. Nyt kannattaa hoitaa kamppeet kuntoon, sillä koskaan ei tiedä milloin pääsee rinteeseen ihan toden teolla!

Tämän päivän ajan saat Junkyardista kaikista talviurheiluvarusteista -20%, myös kaikista huippumerkeistä! Tarjous on voimassa ainoastaan tänään, joten ei kannata viivytellä!

TÄSTÄ suoraan talviurheiluvarusteisiin!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta