Mikä vi**u ihmisiä oikein vaivaa?

Ei ole pitkä aikaa siitä kun avauduin tästä samasta aiheesta edellisen kerran, nyt teen sen uudelleen.

Astelin tässä eräänä varhaisena aamuna salin hämärään, täynnä intoa, vaikkakin vielä unihiekkaa silmistäni hieroskellen. Edessä oli käsitreeni, johon olin suunnitellut muutamia uusia kikkoja ja paloin innosta päästä niitä kokeilemaan…

20151101_080438

Räpäsin salille valot päälle ja siinä karisivat unihiekat silmistä samalla kun treeni-into muuttui vitutukseksi. Käsipainot oli jätetty levälleen pitkin lattioita ja lähestulkoon jokaiseen mahdolliseen laitteeseen oli jätetty painokiekot.

20151101_093014 20151101_084116

Tämä tuntuu olevan jotenkin viimeaikoina meidänkin salille levinnyt vitsaus. En tiedä muista, mutta jotenkin voisin kuvitella, että ihan jokaisen olisi mukavampi treenata jos painot laitettaisiin sen oman treenin jälkeen paikoilleen, eikä jätettäisi laitteisiin tai lojumaan pitkin lattioita. Mutta kun meillä on näitä oman elämänsä supertähtiä, joille sellainen ei kuulu, jotka on niin laiskoja, että ei vaan viitsi. Painot jätetään siihen mihin ne sattuu jäämään, ei kuulu mulle, siivotkoon se jota kiinnostaa.

Ihan vaan tiedoksi sinulle paskahousu, jos satutaan samaan aikaan salille, alkaa sinuakin kiinnostaa.

Metallisydän

19 vastausta artikkeliin “Mikä vi**u ihmisiä oikein vaivaa?”

 1. Lähdet intoa puhkuen tekemään maastanoston ykkösiä, mutta treeni- into ja voimat loppuvat edellisen illan karpaasin 300kg tangon purkamiseen, óle!

  • No niinpä! Meillä ei onneksi ole salilla niin vahvoja ukkoja että 300 liikkuis mihinkään 😀

  • No ne, ja vapaa kasvatus jossa ”äiti kyllä hoitaa jos ei pikku jani-petteri itse viitsi…”

 2. Toi on niin reiästä. Olen aika lyhyt ja vielä toistaiseksi yläkropan voimatasot on aika heikot. Mä en yksinkertaisesti saa meidän salin prässistä niitä 25kg kiekkoja pois, kun kiekot on sen verran korkealla.

  Ja jos painot on hujan hajan tai tangoissa, niin en mä edes viitsi siihen mennä, jos joku onkin vaikka vaan vessassa käymässä tai tekee kiertoharjoittelua.

  • Toi on kyllä niin perseestä. Mä onneks saan kaikki tarvittaessa purettua pois, mutta kyllä siinä kiukku nousee kun toisen jäljiltä alkaa painoja laitteista purkaa…

 3. No huh! Miten tollaisessa paino-sotku-viidakossa porukka on edellisenä iltana edes mahtunut treenaamaan? Onneksi mun ykkös ja kakkos salilla porukka laittaa kyllä todella tunnollisesti painot omille paikoilleen. ei tarvitse toisten jälkiä olla sitten siivoilemassa

  • Niinpä. Luulis että itteekin häiritsee… Teillä on kyllä homma kunnossa 🙂

 4. Mua häiritsee eniten se että jätetään se 40kg kiekko paikoilleen jota ite en jaksa kantaa pois.

  • Meillä oli 50 kilon painokiekot, jotka vietiin pois kun riittävän usein niiden paikoilleen jättämisestä käytiin valittamassa…

 5. Eiks tossa vaiheessa vai turvakamerasta katsoa kuka perseilee ja antaa palautetta ja seuraavasta salikortti pois? Salille jossa kävin kesällä jouduttiin juuri tuon takia asentamaan kamerat…

  • Ei meillä tuolla salin puolella kameroita ole…

 6. Totta kai se on vittumaista niitä toisen jättämiä painoja lähteä siirtämään, jotta saa haluamansa painot siihen. Tähän menee ihan tarpeetonta aikaa. Mutta siinä vaiheessa se vitutus nousee ihan uudelle tasolle, kun huomaa laitteeseen jääneet ne salin painavimmat painot. Ei toivoakaan, että niitä itse jaksaisi/pystyisi alkaa poistamaan tai sitte se on niin hirveän tuskan takana että joo… Tietysti sitä voi treenailla vaikka millä tavoin, että ei se oma treeni nyt yhdestä laitteesta ole kiinni. Ottaa se silti päähän, kun toisen laiskuuden tai välinpitämättömyyden takia pitää muuttaa omaa treenisuunnitelmaa.. Ei olisi iso vaiva. Kyllä sekin silti ottaa päähän käyttää 10 min raivatakseen itselleen tilaa, kun kaikki jätetty ihan hujan hajan..

  • Mun mielestä kenenkään ei tarvi joutua omaa treenisuunnitelmaa muokkaamaan sen takia että joku toinen on liian laiska ja saamaton ottaakseen käyttämänsä painot pois laitteista. Ihan saatanan ärsyttävää.

 7. Nykyään melkein joka käynnillä siivoilen tauoilla muiden jälkiä. Ei tuosta vaivaa ole ja on paljon mukavampaa, kun kaikki on paikoillaan eikä käsipainoja tarvii etsiskellä ympäriinsä. Yksi tyyppi kyllä alkaa vähitellen ärsyttämään, kun jättää aina kaiken minne sattuu ja useamman kerran oon jo siinä välissä niitä siirrellyt oikeille paikoille, mutta sama meno jatkuu vaan. Ei vissiin ainakaan numeroita osaa vielä.

  • Mä olen kanssa oman osuuteni käsipainoja paikoilleen laitellut ja kiekkoja laitteista purkanut. Vituttaa vaan muiden laiskuus. Ja aivan varmasti puutun asiaan jos näen jonkun perseilevän…

 8. Joo tämä on kyllä kummallista touhua kun on tangot täynnä painoa ja käsipainot levitelty ympäriinsä kuten itse naperona legoja huoneessani. Tuossa muutama viikko sitten menin myöhään illalla jumppailemaan, sielä meni vaikka ja kuinka aikaa siihen että sai painot sinne jonne ne kuuluukin. Samalla kerralla myös kaikki penkit yms. olivat hiestä märkiä. Itse kyllä aina pyyhkäisen penkit liikkeen suoritettua. Seuraavalle paljon mieluisampi tulla tekemään sarjojaan.

 9. Jep. Samaa täälläpäin aamutreenaajan vinkkelistä. Kävin sitten muutaman kuukauden ajan ennen kuntosalien ovien sulkeutumista salilla ja sieltähän se paljastui: uuullatuuus! Salilla oli 5-10 henkilön vakioporukka joka ei kantasuomalaisilta näyttänyt. Eipä siinä paljoa jätä arvailujen varaan ketä painoja jätti ties minne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta