Metallisydän Blog Awards!!

Historian ensimmäinen MEtallisydän Blogawards on nyt käsillä, äänestykset on äänestetty ja nyt on juhlagaalan ja tulosten julkistamisen aika. Jokainen lukija käy nyt vaihtamassa tyylikkään iltapuvun päälleen ja ottaa lasin kuohuvaa käteensä ennen kuin jatkaa lukemista…

hehhehheee

Metallisydän Blog Awardsiin sai ehdokkaaksi asettua ihan jokainen blogisti. Kaikkien ehdokkaiden keskuudesta saivat lukijat äänestää suosikkinsa. Ääniä tuli ihan mukavasti ja ylivoimaisen voiton vei Vihainen Pekoni!

IMG_2253

Vihainen Pekoni -blogia kirjoittaa 25-vuotias nainen, joka on omien sanojensa mukaan hurahtanut kuntosaliin ja erityisesti vahvinmies-lajeihin. Blogista löytyykin paljon juttua näihin aiheisiin liittyen, mutta myös valtavasti kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Teksti on sujuvaa ja kuvia käytetään runsaasti. Vihaisen Pekonin juttuja lukiessa hurahtaa helposti hetki jos toinenkin. Ansaittu yleisöäänestyksen voitto!

 

Entäs Metallisydämen oma suosikki? Valinta oli vaikea, jokaisessa ehdolla olleessa blogissa oli omat hienot juttunsa. Päädyin omassa valinnassani kuitenkin lopulta Jefunainen -blogiin, jonka tyyli jostain syystä miellytti eniten.

jefunainen

Vaikka Jefunainen-blogi on suhteellisen tuore, paistaa teksteistä läpi kirjoittajan aiempi blogikokemus sujuvana tekstintuottona sopivalla kuvamäärällä höystettynä. Vaikka Jefunaisen tarkoitus onkin ilmeisesti rajata blogia tiettyihin aihepiireihin ja ainakin jossain määrin lajiin liittyväksi, on hienoa huomata ettei siitä ole muodostunut rajoite, vaan entinen lifestyle-bloggaaja puskee välillä esiin ja juttujen aiheet ovat hyvin lähellä sitä elettyä elämää, josta lukijat ovat kiinnostuneita.

 

Onnea molemmille voittajille ja valtavasti tsemppiä bloggaamiseen ja treenaamiseen! Jos laitatte sähköpostiin [email protected] osoitetietonne, kiikuttaa posti teille upeat uniikit Metallisydän Blog Awards -diplomit seinälle kehystettäväksi!

Ja taisin luvata arpoa jotain kaikkien äänestäneidenkin kesken… Arpa osui tällä kertaa nimimerkille SK, laitahan sinäkin osoitetietoja tulemaan niin saadaan pakettia postiin!

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Metallisydän Blog Awards!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta