Mikä tekee susta fitnessin?

Ennen harrastettiin voimistelua, podipumppia ja tsumbaa, jopa jalkapalloa tai ihan vaan lenkkeilyä. Ne ei kuitenkaan enää kiinnosta, nyt jokainen nuori nainen (ja mies) haluaa olla fitness.

Pelkkä salilla treenaaminen ei kuitenkaan tee susta fitnessiä, ei vaikka tekisit joka kerta sitä ah-niin-ihanaa pepputreeniä. Mitä siihen sitten vaaditaan? Mikä tekee susta fitnessin?

x1wvbb

1. Tarvitaan treenitrikoot, mielellään kompressiota ja mielellään värikkäät. Six Deuce on markkinoiden ykkösmerkki ja varmin valinta fitness-pyrkyrille. Tarvitaan myös treenitoppi, jonka pitää luonnollisesti mätsätä trikoisiin. Ja näitä yhdistelmiä tarvitaan useita, on junttia treenata aina samoissa trikoissa, sehän on melkein sama kuin treenata verkkareissa.

20140530_121615

2. Tarvitaan juomapullo ja trendikäs hikipyyhe, sekä treenikassi jossa näitä kantaa. Toisin kuin voisi luulla, luis vitton ei ole oikea valinta, treenikasseissa jyrää tunnetut urheilumerkit, kuten Nike ja Adidas, pääasia että on pinkkiä ja sointuu trikoisiin.

56442107

3. Tarvitaan fitness-uskottava ruokavalio. Mäkkisafkat, jäätelöt ja muut herkut on jätettävä. Fitnessissä syödään vain pahanmakuisia ruokia, kuten parsakaalia ja kuivaa kanaa, sekä mautonta ruokaa kuten kurkkua ja raejuustoa. Fitness on säkrifaissia, uhrautumista. Fitnessin vuoksi kuuluu hiukan kärsiä ja parsakaalia pahempaa kärsimystä on hankala kuvitella.

steam-broccoli

4. Tarvitaan valmentaja. Ei voi olla fitness ilman valmentajaa. Tai voi yrittää, mutta ei sillon oo oikee fitness. Valmentaja voi tosin olla vaikka naapurin Pete, kunhan voi kavereille sanoa ettei voi ottaa sidukkaa kun valkku kielsi.

batman

5. Pitää opetella ottamaan pelfie. Jokaisen joka on fitness, pitää ottaa pelfieitä. Helppoa se ei ole, huulia pitää töröttää, tissejä pullistaa, hauis jännittää ja  selkä pitää osata notkistaa muka luonnollisesti jolloin lättänä peppu saadaan näyttämään pyöreältä.

12249753_10207187214431586_5267168718119828192_n

6. Tarvitaan feispuuk, instakram ja tvitteri. Jossainhan ne pelfiet on julkaistava ja sitä fitnessiä on julistettava. Mitä enemmän pelfieitä, kuvia pepputreenistä ja parsakaalista, sen enemmän on fitness.

Facebook_like_thumb

7. Niin ja se ploki, ei saa unohtaa plokia. Omista treeneistä ja rankasta dieetistä ja parsakaalista ja säkrifaissista pitää kirjoittaa plokissa, jota lukee äiti ja poikakaveri ja ehkä se naapurin Pete, jos hyvin käy.

Metallisydän

17 vastausta artikkeliin “Mikä tekee susta fitnessin?”

 1. Miks kaikilla fitnesstyypeillä pitää olla ”urheilija sivut” joka perkeleen palvelussa. Ymmärrän toki, jos olympialaisissa urheillut henkilö tekee itsestään numeron… MUTTA!!

  • Se on nykypäivää. Some on the thing ja siellä pitää olla mukana. Monen urheilijan sponssisopimukset edellyttää aktiivista somessa mukana olemista ja mahdollisesti myös omia urheilijasivuja…

 2. Timo Soinilla on ploki, ei fitnesstypyillä 😀 Timanttinen teksti jälleenkerran!

  • Kai ny fitnesseillä jos Soinillakin! Ja ehkä Soinikin haluaa olla fitness!

 3. Tuo toppi 😀

  Mut joo, miksi ihan jokaisella pitää olla treeniblogi? Metallisydämellä totta kai, mut miksi kaikilla sunnuntaijumppaajilla?

 4. Oikeesti sä haluaisit bylsiä kaikkia herkullisia fitnesmisuja. Ei niiden kanssa seurustella voi mutta bylsiä kyllä.

 5. Hyvää settiä jälleen, mutta en itse pidä ihmistä fitnessin harrastajana, jos ei omaa Snapchattia johon postataan kerran päivässä kaupassa hyllyjen välistä videota kuinka en sorru herkkuihin =D Tuo uus some palvelu vaan kasvaa vanhojen lisäksi.

  • Totta. Ja Mystory on loistava paikka jakaa päivän treeni liike liikkeeltä 🙂

 6. Vaan eikös ole helpottavaa, että oot tullu fitness-kaapista ulos? Kyllä se ennen mahtoi olla ahdistavaa, traumaattistakin, mutta onneksi elo on nyt kevyttä =)

  PS Lisää sarkasmia kehiin!!

  • Kyllä, kaapistatulo helpotti elämää kummasti 😀 Enää ei tarvi esimerkiksi treenibelfieitä ottaa salaa, vaan voi ihan julkisesti pyllistellä kesken treenin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta