Metallisydän Blog Awards ehdokkaat!

Koska kaikki muut blog awardsit on tyhmiä ja epäreiluja, päätin pistää pystyyn ihkaomat Metallisydän Blog Awardsit! Metallisydän Blog Awardsissa ei jaeta rahapalkintoja eikä pidetä juhlagaaloja, Metallisydän Blog Awardsissa jaetaan ainoastaan mainetta ja kunniaa, reilusti ja oikeudenmukaisesti!

Metallisydan blog awards logo

Metallisydän Blog Awardsiin oli jokainen blogi tervetullut osallistumaan kokoon ja tyyliin katsomatta. Ilmoittautumisaika päättyi 15.11. ja nyt on aika esitellä kaikki upeat osallistujat jokaisen omin sanoin!

Piin elämäntapamuutos

pii

Piin elämäntapamuutos kertoo omaa tarinaani siitä matkasta jonka olen nyt reilun kolmen vuoden aikana kulkenut sohvan pohjalta aktiiviseksi liikkujaksi. Aloitin muutoksen vasta 51-vuotiaana, ja haluan omalla esimerkilläni näyttää ja kannustaa muitakin ikäisiäni ottamaan itseään niskasta kiinni ja tekemään itselle tällainen suuri palvelus.

New Life, New Beginning

newlifenewbeginning

Kirjoittelen elämäntapamuutoksestani, ikuisuus projektistani, jonka aikana pudotin -35kg ja nyt kasvatan lihasmassaa ja kuntoa. Blogi kertoo liikunnasta, ruokavaliosta, elämän iloista ja suruista ja muusta joka projektiini tai itseeni voi millään tapaa liittyä. Blogin taustalla on 26-vuotias naisimmeinen aka ”tissieläin”, joka toimii kahden pojan äitipuolena ja kolmannen vaimona. Aloitin laihdutusprojektini helmi-maaliskuussa 2014 ja jatkan sitä osittain edelleen enimmäkseen liikunnan ja painon ylläpitämisen merkeissä. Blogin löytää myös FB:stä https://www.facebook.com/imasarcasticfck/

Healthy living with Sanni Sofia

Banneri-Healthy-living-2

Blogin takana kirjoittelee 18-vuotias nuori naisenalku. Tein elämäntapamuutoksen 15-vuotiaana, jonka jälkeen terveelliset elämäntavat ja kuntosali treenit jäivät pysyvästi osaksi arkeani! Blogini on painoittunut terveellisiin elämäntapoihin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja treeneihin 🙂 Blogista löytyy kaikenlaisia turinoita elämästäni intohimon kohteideni ympäröimänä, sekä tietenkin paljon herkullisia ja terveellisiä reseptejä! Blogillani haluan kannustaa, inspiroida ja motivoida muitakin ihmisiä elämään terveellisesti ja tasapainoisesti, sekä löytämään liikunnan ilon!

Vihainen pekoni

BANNERI

Alunperin ehkä enemmän elämäntaparmppamuutoksesta kertova blogi, joka on sen lisäksi nykyään treeni-lifestyeblogi. Blogissa on lähestulkoon kaikkea, eniten ehkä juttuja treenaamisesta ja kehittymisestä vahvinmies-harrastuksen parissa. Kaikkea maan ja taivaan väliltä 🙂

Senjao

PicMonkey Collage

olen 23-vuotias naisen alku joka asuu miehensä ja hullun kissansa kanssa. Vasta hetken olen kirjoitellut omasta elämäntaparemontista terveellisempään suuntaan. Omasta treenaamisesta ja ylipäätään elämästäni kirjoittelen. Reseptejä saattaa myös välillä eksyä blogiini. 😀

May the force be with me

may

Blogiminäni on vanha ja kärttyinen itseensä tyytymätön voimanostoa kiivaasti harrastava kukkahattutäti. En jaa reseptejä enkä halua olla insipraation lähde. Haluan isommat hauikset ja nostetta pakaraan.

Hippiäisen elämää

hippiäinen

Mie oon kirjotellu blogia about puoltoista vuotta. Siinä oon kertoillu omasta elämäntapamuutoksesta, jonka alotin tammi-helmikuun vaihteessa 2014. Tähä mennessä about 21 pudotettua kiloa ja tänä päivänä vähän pyöritään kysymysmerkkinä, että ”mitäs sitte?” Toki lisää lihaa, mutta miten-missäajassa- ja mistä sais sitä kuuluisaa malttia? 😉

Jefunainen

jefunainen-banner

Olen blogimaailmassa pyörinyt jo alkuvuodesta 2013, vaan nyt alkoi löytymään oma aihe – Jefu. SInälläänhän kyseessä on treeniblogi, mutta koska en osaa päämäärättömästi treenata ja jotenkin tästä treeniblogien kasvavasta massasta täytyy erottua, kuvaisin blogiani näin:

Jefunainen-blogi tapailee nuoren naisen askeleita takaisin urheilijaksi kolmen vuoden tauon jälkeen. Jenkkifutis kun on laji, jota fyysisyytensä takia on suorastaan mahdoton ”harrastella.” Blogissa pohditaan tavoitteita, matkaa urheilijaksi ja urheiluun liittyvän elämäntavan pyhää kolminaisuutta: treeniä, lepoa ja ruokaa.

Jaksaa jaksaa

jaksaa

Jaksaa jaksaa on mun oma blogi, jota kuvastaa hyvin tämä mun suhteellinen käsitys sunnuntaihin mennessä- aikarajasta. Välillä postauksia tulee useammin, välillä vähän harvemmin. Silloin kirjoitan kun siltä tuntuu, ja pääasia on se, että mulla on hauskaa sitä tehdessä 🙂 kirjoituksissa ei yleensä ole päätä eikä häntää, vaan ne on puuta heinää 🙂 osa muka-hauskoja, osa vähemmän kepeitä. Välillä ruokaa, välillä jotain treeniin jollain tapaa liittyvää, perus-elämää 🙂 blogi on nyt ollut tuossa menossa mukana vasta vajaa puol vuotta. Mulla oli aikaisemmin toinenkin, mutta unohdin käyttiksen salasanan. Hupsista perkele. Tän oon painanut muistiin hyvin ylös, ja nykyään muistan jopa käyttäväni wordpressiä blogialustana, enkä blogspotia!

Netan koti

banneri

Kyseessä ei ole elämäntapamuutosblogi, vaan lifestyle ja vauvablogi. Kirjoittelen mun ja lähes 4kk Milan elämästä.

 

Siinä olivat vuoden 2015 Metallisydän Blog Awardsin ehdokkat. Nyt sinulla, hyvä blogien ystävä on mahdollisuus vaikutaa siihen, mikä näistä blogeista voittaa himoitun Metallisydän Blog Awards -kunniakirjan!

20151005_191932

Käytä siis hetki kallisarvoista aikaasi, tutustu edellä esiteltyihin blogeihin ja anna oma äänesi kommentoimalla suosikkiblogisi nimellä tähän postaukseen, perustelujakin saa antaa jos haluaa. Samalla saatat löytää uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi!

Äänestämällä osallistut samalla upean, jokaisen blogifanin haavetuotepaketin arvontaan! (Lisäksi arpoisin VIP-kutsuja mahtavaan Metallisydän Blog Awards Gaalaan, johon myös kaikki osallistuvat bloggaajat ovat tervetulleita, mutta koska sellaista ei järjestetä, jätän myös kutsut arpomatta.)

20151116_231948-1-1

Äänestysaikaa on marraskuun loppuun asti, jolloin julkistan voittajan sekä oman suosikkini ja samalla äänensä antaneiden lukijoiden kesken arvotun tuotepaketin voittajan! Ei muuta kuin tutustumaan ja äänestämään!

Metallisydän

30 vastausta artikkeliin “Metallisydän Blog Awards ehdokkaat!”

 1. Vihainen pekoni blogi saa äänen täältä 🙂 hyvää tekstiä jossa paljon asiaa.Ei hehkuteta vaan onnistumisia vaan kertoo myös oman elämänsä kompastus kivistä!!

 2. Vihainen pekoni-blogi saa ääneni. Lyhyesti virsi kaunis: Monipuolinen blogi. Tykkään.

 3. Kyllä Vihainen Pekoni saa ääneni. Fitness-blogeja on jo tarpeeksi, Vihaisessa Pekonissa kiinnostaa erityisesti vahvinmies-treenaamiseen liittyvät jutut.

 4. Healthy living with Sanni Sofia

  Kiinnitän paljon huomiota ulkoisiin seikkoihin, blogi oli siisti ja kaunis ja siksi mukava lukea. Muutenkin mukava sisältö !

 5. Healthy living with Sanni Sofia ehdottomasti, ja seurantaan menee kylläkin !
  Syy nyt on yksinkertainen, nuori henkilö joka on löytänyt terveellisen & paremman elämäntyylin.

 6. En taida olla ainut joka äänestää vihaista pekonia. Lukisin mielelläni lisää vahvamies jutskista 🙂

 7. Minun ääneni menee kyllä Vihainen Pekoni-blogille.
  Muut eivät olleet niin kiinnostavia…

 8. Healthy living with Sanni Sofia ehdottomasti! Sanni kirjoittaa terveellisistä elämäntavoista ja treenistä todella motivoivalla tavalla ja motivoi ainakin mua terveellisempiin elämäntapoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta