Teknologia on ihmeellistä – ja kiehtovaa

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Teknologia kehittyy huimaa vauhtia, ei ole aikaakaan kun puhelimeen pyöritettiin numerot näppäilyn sijaan ja musiikkia kuunneltiin isoilta mustilta kiekoilta eikä mistään spotifyista ei ollut tietoakaan. Teknologia muuttuu koko ajan arkipäiväisemmäksi ja soluttautuu mitä erilaisempiin arjen askareisiin.

Teknologia on ihmeellistä ja kiehtovaa, se tekee monista tavallisista arkisista asioista helpompia. Miettikää esimerkiksi arkea ilman astianpesukonetta tai mikroaaltouunia, matkapuhelinta tai vaikkapa sähköpostia. Älypuhelimet ovat tuoneet mukanaan aivan uuden ulottuvuuden teknologiaan, älypuhelimella voi paitsi soittaa, surffailla netissä ja katsoa leffoja, myös ohjata televisiota ja pyykinpesukonetta sekä laittaa päälle saunan kiukaan töistä kotiin ajaessa.

Hyvinvointi ja itsestä huolehtiminen on nykypäivänä monelle hyvin tärkeää, myös hyvinvoinnin saralla teknologiasta on suuresti apua esimerkiksi syke- ja askelmittarien ja erilaisten kuntoilusovellusten avulla. Oral-B on vienyt hyvinvoinnin seuraamisen ja itsestä huolehtimisen uudelle tasolle tuomalla älypuhelinteknologian mukaan jopa hampaiden harjaamiseen uuden Oral-B Smartseries -älysähköhammasharjan myötä.

2015-11-03 23.41.20

Täytyy myöntää, ensin naurahdin itsekin ajatukselle hampaiden harjaamisesta älypuhelin kourassa! Asiaa hiukan sulateltuani ja uutta älyharjaa kädessä pyöriteltyäni aloin innostua, latasin sovelluksen puhelimeen ja nyt olen pari viikkoa uudella harjalla harjaillut. Täytyy sanoa, että olen löytänyt ihan uuden ulottuvuuden hampaiden harjaamisesta 🙂

Harjaa voi käyttää myös ilman älypuhelinsovellusta, mukana tulee Smartguide, jonka näytöltä voi seurata harjaamiseen käytettyä aikaa. Samalla se opastaa yhteistyössä harjan kanssa harjaamana tasapuolisesti kaikkia neljää hammaslohkoa. Harjassa on useita erilaisia harjaustiloja aina päivittäisestä puhdistuksesta syväpuhdistukseen ja hellävaraiseen harjaukseen. Harja ilmoittaa jos painat liian lujaa ja muuttaa asetuksen silloin automaattisesti hellävaraiseksi.

DSC01537

Älypuhelinsovelluksella päästään kuitenkin asian ytimeen, sen avulla voi paitsi seurata harjaamisen edistymistä, muokata harjan ominaisuudet itselleen sopiviksi ja optimoida harjausajan ja vaikka mitä. Lisäksi sovelluksella voi seurata harjausaktiivisuuttaan ja asettaa erilaisia tavoitteita, kuten raikkaamman hengityksen tai valkoisemmat hampaat, joiden saavuttamisessa sovellus opastaa. Sovellus antaa myös palautetta jokaisesta harjauskerrasta, muistuttaa jos harjaaminen meinaa unohtua ja ilmoittaa hammaslääkärikäynneistä jos niin haluaa. Todellista itsestään huolehtimisen kuninkuusluokkaa!

DSC01543 DSC01544 DSC01545

Hampaiden harjaaminen ei ole koskaan ollut minulle mitenkään vastenmielinen juttu ja olen aina pessyt hampaani aamuin illoin, mutta nyt voin kyllä sanoa, että harjaamista välillä oikein jopa odottaa 🙂

Aiemmassa Oral-B -postauksessa sain Oral-B:ltä yhden Smartseries -älyhammasharjan arvottavaksi lukijoilleni. Päätin pyytää lukijoiltani perusteluja miksi juuri hänen tulisi saada harja itselleen. Osallistumisia tuli valtava määrä, yhteensä 76 kappaletta ja kaikissa toinen toistaan parempia perusteluja, niin paljon niin hyviä, että valitseminen meni mahdottomaksi. Siksi päädyin arpomaan voittajan ja voitto osui tällä kertaa nimimerkille fggt, joka pääsee nauttimaan Oral-B Smartseries -älysähköhammasharjan ylellisyydestä. Laita fggt yhteystietosi minulle sähköpostiin [email protected] niin toimitan ne eteenpäin Oral-B:lle.

Ja kaikille muille vinkiksi, joulu on tulossa ja joulupukki odottaa kirjeitänne 😉

20151103_114055

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Teknologia on ihmeellistä – ja kiehtovaa”

    • Sitä en oo vielä ehtinyt arpomaan 🙂 Lähipäivinä selviää 😉 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta