Metallisydän – Blogi jota lukiessa emätin kuivuu ja ärsyttää

Niin se vaan on, tosiasioita on turha kiistää. Metallisydämen blogilla on selvästi oma kohderyhmänsä. Olen aiemmin kuvitellut sen koostuvan pääosin urheilullisista ja trendikkäistä nuorehkoista aikuisista, mutta väärässä olen tainnut olla, ainakin mitä tulee blogissa pyöriviin kohdennettuihin mainoksiin…

Vagifem

Mä olen aina tiennyt että mun jutut on aina välillä aika kuivia ja joskus jopa ärsyttäviä. Onneksi siihen löytyy nyt apu: Vagifem emätinpuikko lievittää vaihdevuosista johtuvia paikallisoireita, kuten emättimen kuivuutta ja ärsytystä. Sopii myös lievittämään Metallisydämen blogin lukemisesta aiheutuneita oireita.

Siis ihan mahtavia mainoksia! LIsää näitä! 😀

 

Mainoksista päästäänkin mukavalla aasinsillalla mainostamaan Metallisydämen blogissa käynnissä olevia arvontahommeleita, joihin on vielä hiukan aikaa osallistua…

TÄÄLLÄ on arvottavana kätevä FlipBelt, juoksuvyö, jonka sisään saa urheilun ajaksi talteen esimerkiksi puhelimen ja avaimet. Osallistumisaikaa on perjantai-iltaan klo 21 asti, käy esittelypostauksessa kertomassa minkä kokoisen ja värisen FlipBeltin haluaisit ja saatat voittaa sellaisen itsellesi.

20151111_104810

TÄÄLLÄ puolestaan on palkintona huippumoderni Oral-B älysähköhammasharja, joka opastaa ja neuvoo sinua hampaiden pesussa älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Voittajan valitse täysin mielivaltaisesti sunnuntaina, kannattaa käydä kertomassa kilpailupostaukseen miksi juuri sinun tulisi voittaa uusi älysähköhammasharja itsellesi!

20151103_114055

Ja jos sinulla on oma blogi ja hiukan leikkimielisyyttä sekä halua saada blogillesi vähän lisänäkyvyyttä, nyt on loistava mahdollisuus osallistua Metallisydän Blog Awardsiin! Käy sunnuntaihin mennessä ilmoittamassa oma blogisi mukaan TÄÄLLÄ ja olet mukana kisassa! Esittelen jokaisen mukaan lähteneen blogin omassa blogissani, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää oman suosikkinsa ja valitsen myös oman suosikkini, jotka palkitaan upeilla diplomeilla!

20151005_191932

Ei siis muuta kuin osallistumaan ja kohti uusia ärsyttävyyksiä!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta