Esittelyssä FlipBelt!

Aina silloin tällöin kuntoilun saralla tulee vastaan uusia oivalluksia, toimivia keksintöjä, jotka ovat parhaimmillaan hyvin yksinkertaisia, mutta toimivia. Sellainen on FlipBelt, uudenlainen monenlaiseen urheiluun soveltuva juoksuvyö.

Niin salitreenaajille kuin muillekin urheilijoille tuttuja ovat erilaiset olkavarteen tai vyölle kiinnitettävät kännykkäkotelot tai muut pussukat. Olit sitten salilla tai juoksulenkillä, mukana on aina ainakin kännykkä, avaimet, pankkikortti… vaikka mitä. FlipBelt on erinomainen ratkaisu niiden mukana kuljettamiseen.

20151111_104810

FlipBelt on lantiolle pujotettava tuubimainen juoksuvyö, jonka sisälle voi kätkeä kaiken tarvittavan aina auton avaimista kännykkään. FlipBelt tuntuu mukavalta, se ei kiristä, hierrä tai ole tiellä ja sen voi pukea yhtälailla vaatteiden päälle kuin allekin.

Vyössä on neljä aukkoa, joista tavaroita voi sujautella sisään ja yhdessä aukossa lenkki, johon avaimet saa kätevästi kiinni. FlipBeltiä voi pitää aukot ulospäin, jolloin tavarat ovat helposti saatavilla, tai kääntää aukot sisäänpäin, jolloin tavarat ovat turvallisesti suojassa.

FlipBeltiä löytyy eri kokoisina ja värivaihtoehtoja on useita, jokaiselle löytyy varmasti sopiva koko ja mieleinen väri.

20151111_104544

Hyvältä kuulostaa, mutta millainen FlipBelt on oikeasti käytössä?

Meikäläinen harrastaa vähemmän tuota juoksua, mutta täytyy sanoa, että ihan salitreenissäkin vyö tuntuu todella kätevältä. Vyön sisällä kulkee ne tarvikkeet, joita ei uskalla jättää salin pukuhuoneeseen, tai pyörimään treenikassin pohjalle yhtä lailla kuin vaikkapa mp3-soitin. Ei vetoketjuja tai kiristysnauhoja, ei kiristäviä tai tiellä olevia koteloita, vaan hyvin yksinkertainen systeemi, joka oikeasti toimii.

Flipbelt

FlipBeltin omat nettisivut löytyy TÄÄLTÄ ja sieltä FlipBeltejä saa myös tilattua. Yksi onnekas voittaa kuitenkin omavalintaisen Flipbeltin Metallisydämen arvonnasta! Kommentoi tähän postaukseen 13.11. klo 21:00 mennessä minkä värisen ja kokoisen FlipBeltin haluaisit, niin osallistut arvontaan! Lauantai-aamuna julkaisen voittajan, joka pääsee ratsastamaan treenimuodin aallonharjalle uuden FlipBeltinsä kanssa!

(arvonnan palkinnon lahjoittaa FlipBelt)

Metallisydän

130 vastausta artikkeliin “Esittelyssä FlipBelt!”

 1. Oi oon jo pidemmän aikaa kattellu noita et pitäskö hommata. Vaikuttavat hyviltä 🙂 kyllähän itelle kelpaisi vaikka turkoosi ja s koko.

 2. Turkoosi M olisi ihan kätevä. Näyttäisi myös siltä että voisi matkan päällä olla kanssa hyvä.

 3. Musta ÄMMÄ kelpais tänne! Ärsyttää aina kantaa salilla treenikassia mukana ihan vaan sen takia, kun ei ole trikoissa sopivaa/hyvää taskua jättipuhelimelle (tai no ei mikään jätti, mutta 5′. Musat tulee kännykältä bluetooth kuulokkeisiin) ja avaimelle. Helpottais ihan hitokseen salitreeniä, kun vois noi pikkurojut sujauttaa tonne vyöhön ja ei tartteis kantaa käsissä muutakun juomapulloa ja pikkupyyhettä. Sais ton ihan karmeelle haisevan treenikassin jättää suosiolla pukkarin kaappiin 😀 Olis varmasti myös matkoilla tosi kätevä, kun käsilaukkujen mukana roudaminen suurkaupungeissa aina vähän mietityttää… Vyöllä pysyis rahat, passit ja puhelin ainakin todennäköisemmin tallessa 🙂

  Miuta kiinnostaisi miten tuo vyö pysyy juoksulenkillä päällä? Ts hölskyykö luuri inhottavasti, vai pysyykö vyö napakasti lantiolla/vyötäröllä?

 4. Violetti…sininen…violetti..sininen…ääääh, en osaa päättää, mutta päätettävä on, joten ehkäpä se violetti koossa S voisi tuoda vähän väriä elämään.

 5. Musta kokoa S,

  Jos voitan menee emännälle joululahjaksi, kun harrastaa tuota juoksemista huomattavasti enemmän kuin minä.

 6. Harmaa kokoa M.
  Harrastan itse asiassa juoksua ensisijaisesti ja näitä flippereitä oon jonkun verran katsellut, mutta ei oo mahtunut vielä budjettiin.
  Arvostan juostessa nimenomaan sitä, että saa mennä mahdollisimman vaivatta ilman että koko ajan joku asia hölskyy ja heiluu ja painaa jossain, joten tää vaikuttaa just toimivalta ratkaisulta.

 7. Musta tai violetti S-koko.

  Vihdoin vois kuunnella musiikkia puhelimesta kahvakuulatreeneissä!

 8. Täähän ois kätevä myös suunnistuksessa, sais avaimet varmaan talteen ettei tarvii pelätä että putoo taskuun metsässä. Jos voitan, valintani on musta S.

 9. Mulla on tuo spibelt mut kiinnostaisi kyllä ottaa testiin tuo flipbeltikin. Pinkin m-koossa, jos onni potkaisisi…

 10. Musta S.
  Vaikuttaa epäilyttävältä keksinnöltä? Eikö kaikki kamat luista tuolla tuubissa mihin sattuu ja lopuksi aukosta ulos. Voishan tota ihan IRL kokeilla ja todeta toimiiko se muka. ..

 11. En mä tollasella itse mitään tee, mutta systeri on innostunut juoksemaan ja sille tuon voisi lahjoittaa! 🙂 Musta ja koko m.

 12. Sininen ja koko S. Väri mätsäis kenkien kanssa juoksulenkillä ja helpottais ikuista valtataistelua puhelimen kanssa, et mahtuuko se taskuun vai ei 😎

 13. Vyö olisi mahtava juttu…. värejä ois kaksi, joista pitäisi valita: violetti vai turkoosi. Äh! No jos kuitenkin violetti ja kokoa s.

 14. Melkein tekisi mieli tilata muutama valkoinen ämmä, mutta joskos tilaisin omassa koossani ja haluamassani värissä, elikkäs musta ja xs 😉

 15. Musta L ois bueno, vois kesällä sitten oikeasti lähteä juoksemaankin…. 😉

 16. Koska musta on aina muodissa, niin mustana. Koko ois varmaankin S. Tällästä oon jo pitkään miettiny, että ois kyllä kätevä treenatessa tai lenkillä 🙂

 17. Spibelt minulta jo löytyy, mutta tuo näyttää paremmalta ja mukavammalta kuin Spibelt. Musta, koossa M olisi itselle mieleinen ja sopiva. 🙂

 18. Oi! Testasin tätä vyötä expoilla ja ihastuin täysin! Pakko kyllä saada helpottamaan omaa treeniarkea 🙂 ja pinkki koko xs ois mahtava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta