The feeling when you go INZANE!

Muistatko Jack3d:n, Grazen ja Hemo Ragen? Unohda ne, INZANE on täällä!

Aina aika-ajoin tuodaan markkinoille uusia lisäravinteita, joiden kehutaan olevan super tehokkaita, maailmaa mullistavia ja vaikka mitä muuta. Useimmiten kyseessä on samaa vanhaa tavaraa uudella etiketillä. Tällä kertaa kyse on kuitenkin jostain ihan muusta kuin vain uudesta (joskin upeasta) etiketistä…

20151107_122741

Muutama vuosi sitten lisäravinnemaailma räjähti supertehonlisääjiin, joiden ”salainen” ainesosa oli DMAA. Ne toivat treeniin aivan uudenlaista buustia, treenata jaksoi aivan uudella tavalla, treenin jälkeen teki mieli vielä juosta maraton ja kotona tarttui vielä imuriinkin mieluummin kuin heittäytyi sohvalle. DMAA kuitenkin kiellettiin, nämä yliluonnolliset treenibuusterit vedettiin markkinoilta, kuntosaleille palasi sama vanha laiskahko treenitahti ja villakoirat alkoivat taas majoittua bodareiden sohvien alle… Uusia treenibuustereita tuli kyllä markkinoille, mutta mikään ei tuonut sellaisia säväreita kuin markkinoilta vedetyt DMAA-buusterit… Ennen INZANEA.

20151107_130215

Ensimmäisen annokseni INZANE:a otin ihan tavallisena lokakuisena torstaina. Edessä oli ihan tavallinen rinta-olkapäätreeni… Palataanpa sittenkin vielä hiukan ajassa taaksepäin ja taustoitetaan hiukan. Treenilaturit ja buusterit erilaisine stimulantteineen ovat minulle tuttuja treenikavereita jo vuosien takaa. Olen hakenut potkua treeneihini monista erilaisista treenilatureista, joista jotkut ovat olleet toimivia ja lunastaneet paikkansa lisäravinnekaapistani ja toiset taas löytäneet paikkansa jostain ihan muualta. Kofeiini kuuluu oleellisena osana päivittäiseen ruokavalioni, joten treenibuusterilta haluan jotain muuta kuin pelkkää kofeiinia…

20151107_132439

Mutta siihen lokakuiseen torstaihin… sekoittelin ennen treeniä kaksi mitallista INZANE:a vesilasiin ja hörpin menemään (yllättyen hyvästä mausta). Pakkasin treenikassin ja lähdin salille. Selkeän piristyneen olon huomasin jo salin portaissa ja painoihin käsiksi päästessä treeni-intoa oli vaikka muille jakaa. Treeni kulkikin helvetin hyvin, sarjoissa jaksoi painaa loppuun asti ja teki mieli vielä jatkaa sarjaa vaikka tankoa ei enää liikkeelle saanutkaan. Treenin loppuessa olisi intoa vielä riittänyt ja itseään saikin pidätellä ettei tarttunut vielä ohikävellessä käsipainoihin ja tehnyt muutamaan extrasarjaa vipareita… Siis samantyyppinen fiilis kuin DMAA:sta aikoinaan, mutta ilman sen tuomaa levotonta seinillehyppimisfiilistä!

20151018_095034

Kotona havahduin illan mittaan siihen, että virkeä olo jatkui ja jatkui, useimmista treenilatureista tuttua energiatasojen romahtamista ei tullut missään vaiheessa.

Seuraavaan testiin INZANE pääsi parin päivän päästä jalkatreenin yhteydessä. Silloin kippasin treenilaturiini kaksi kukkurallista mittaa INZANE:a, höystin sitä citrulliinimalaatilla ja beta-alaniinilla – ja johan potki!

Tällä kertaa kyykkysarjojen tauoilla teki mieli tehdä hauiskääntöjä, penkkipunnerrusta tai vaan hyppiä tasajalkaa. Energiaa oli vaikka muille jakaa ja treeni kulki, se kulki kuin unelma.

Yhteenvetona: Tässä on tuote, jota on turha ylistää tämän enempää, kukaan ei usko kuitenkaan. Tässä on tuote, jota on itse kokeiltava todetakseen sen toimivuuden. INZANE on koettava.

INZANE:a löydät TÄÄLTÄ

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “The feeling when you go INZANE!”

 1. Vaikuttavana aineena on keskeisessä roolissa 4-amino 2-metyylipentaani, amfetamiinin johdannainen joka onkin jo keritty FDA:N toimesta kieltämään… Katotaan kauan on täällä myynnis 😂
  Kannattaa siis hommata kaapit täyteen tätä!
  Olen nimittäin täysin samaa mieltä toimivuudesta ja mausta, nams 🙂

  • Kyllä meikäläinen ainakin varaa kaappiin useamman purkin! 🙂

 2. Vaikuttavana aineena keskeisessä roolissa onki tuo 4-amino 2-metyylipentaani, amfetamiinin johdannainen. Jonka tänä vuonna FDA onkin kieltänyt/bannannut… Saas nähä kauan on markkinoilla ko. Tuote. Kannattaa siis hommata kaapit täyteen.
  Täysin samaa mieltä kanssasi toimivuudesta ja mausta, nam 🙂

 3. Heips! Pitääkö Mannisen sivuilla ilmoitettu ravintosisältö paikkansa? Tuote olisi kaloriton?

 4. Jäikös prezone nyt pois? Vai onko hiukan rinnakkaisina tuotteina?
  Kumpi toimii paremmin?

  • Ei jää Prezone pois. Nämä kaksi on erilaisia tuotteita, erilaisilla sisällöillä. INZANE on selkeämpi buusteri, antaen valtavan energapiikin ja auttaen treenaamaan kovempaa kun taas Prezonen sisältö tulee treeniä myös muilla keinoilla sisältäen muunmuassa pumppia parantavia ainesosia.

  • Nyt on testattu molemmat, INZANE vei omassa käytössäni voiton – herättää tehokkaasti aamutreeniin – todella toimivaa tavaraa.
   Tuntuu jopa, että antaa niin hyvän treenifiiliksen, että voikohan tuosta tulla riippuvaiseksi 🙂

 5. Vähän huolestuttaa tämä keskushermostoa stimuloivien boostereiden jatkuva mainostus ja ylistäminen. Ainesosa, jonka AMP-sitraatti korvasi, aiheutti ainakin sydänongelmia ja jopa kuolemia. IFBB:n tiedotteen mukaan AMP-sitraatilla on luultavasti vastaavia vaikutuksia. Nuoret bodarinaluthan näitä boostereita vetelee ennen jokaista treeniä, voin vain kuvitella miten se vaikuttaa heidän elimistöönsä.

  • Niin, nuo sydänongelmat ja jopa kuolemat raportoitiin muistaakseni väärinkäytösten yhteydessä, valtavilla annoksilla ja alkoholin kanssa. Mutta oikeassa olet, ei näillä stimulanteilla pidä leikkiä ja itsekin suosittelen vaihtelemaan treenilatureita ja buustereita sekä välillä uskaltautumaan treenaamaan ihan ilmankin! 🙂

 6. PPS Nutritionin Attitude edelleen itselläni ykkös laturi toimivuudelta, tämä Inzane oli ihan ok kanssa, eikä hinta mikään mahdoton. Eka oikeastaan hyvä tuote mikä itselleni osunut kyseiseltä valmistajalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta