Metallisydän Blog Awards!

Syksy on monenmoisten gaalojen aikaa, niin myös blogimaailmassa. Lukemattomissa erilaisissa Blog Awardseissa kuoritaan kermat blogimaailman päältä ja katsotaan kuka on blogimaailman kunkku ja kuka kuningatar. Koska kaikki muut blog awardsit on tyhmiä ja epäreiluja, päätin pistää pystyyn ihkaomat Metallisydän Blog Awardsit!

Metallisydan blog awards logo

Metallisydän Blog Awardsissa ei jaeta rahapalkintoja eikä pidetä juhlagaaloja. Metallisydän Blog Awardsiin on jokainen blogi tervetullut ja vapaa osallistumaan kokoon ja tyyliin katsomatta. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, laita lyhyt esittelyteksti ja linkki blogiisi kommenttina tähän postaukseen 15.11.2015 mennessä. Tuon jälkeen laadin yhden yhtenäisen postauksen, jossa esittelen kaikki Metallisydän Blog Awardsiin osallistuvat blogit ja sen jälkeen lukijat saavat valita vuoden 2015 Metallisydän Blog Awardsin voittajan!

Palkinnoksi voittaja saa sitä, mitä jokainen bloggaaja eniten haluaa, eli mainetta ja kunniaa! Lisäksi tietysti voittajalle postitetaan muistoksi Metallisydämen omin pikku kätösin paintilla askartelema diplomi. Yleisöäänestyksen voittajan lisäksi maineella, kunnialla ja diplomilla palkitaan myös Metallisydämen oma suosikki.

20151005_191932

Jos et itse pidä blogia, käy ihmeessä vinkkaamassa tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta suosikkibloggareillesi!

Ja jos osallistujia ei tule, päätyy upea ja ainutlaatuinen diplomi luonnollisesti koristamaan Metallisydämen omaa seinää, sillä mä aion ainakin osallistua!

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Metallisydän Blog Awards!”

 1. Otan osaa omalla blogillani Piin elämäntapamuutos (piinelamantapamuutos.blogspot.com), mikä kertoo omaa tarinaani siitä matkasta jonka olen nyt reilun kolmen vuoden aikana kulkenut sohvan pohjalta aktiiviseksi liikkujaksi. Aloitin muutoksen vasta 51-vuotiaana, ja haluan omalla esimerkilläni näyttää ja kannustaa muitakin ikäisiäni ottamaan itseään niskasta kiinni ja tekemään itselle tällainen suuri palvelus.

 2. Osallistun blogillani ”New Life, New Beginning.” Kirjoittelen elämäntapamuutoksestani, ikuisuus projektistani, jonka aikana pudotin -35kg ja nyt kasvatan lihasmassaa ja kuntoa. Blogi kertoo liikunnasta, ruokavaliosta, elämän iloista ja suruista ja muusta joka projektiini tai itseeni voi millään tapaa liittyä. Blogin taustalla on 26-vuotias naisimmeinen aka ”tissieläin”, joka toimii kahden pojan äitipuolena ja kolmannen vaimona. Aloitin laihdutusprojektini helmi-maaliskuussa 2014 ja jatkan sitä osittain edelleen enimmäkseen liikunnan ja painon ylläpitämisen merkeissä. Blogin löytää myös FB:stä https://www.facebook.com/imasarcasticfck/

 3. Hah, aivan mahtavaa! Sulla kyllä näitä hauskoja ideoita aina löytyy 😀

  Ilmoitan mukaan oman blogini, joka on painoittunut terveellisiin elämäntapoihin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja treeneihin 🙂 Blogista löytyy kaikenlaisia turinoita elämästäni intohimon kohteideni ympäröimänä, sekä tietenkin paljon herkullisia ja terveellisiä reseptejä!

  Blogillani haluan kannustaa, inspiroida ja motivoida muitakin ihmisiä elämään terveellisesti ja tasapainoisesti, sekä löytämään liikunnan ilon!

  Blogin takana kirjoittelee siis tosiaan 18-vuotias nuori naisenalku. Tein elämäntapamuutoksen 15-vuotiaana, jonka jälkeen terveelliset elämäntavat ja kuntosali treenit jäivät pysyvästi osaksi arkeani!

  http://www.ssannisofia.blogspot.fi

 4. Alunperin ehkä enemmän elämäntaparmppamuutoksesta kertova blogi, joka on sen lisäksi nykyään treeni-lifestyeblogi. Blogissa on lähestulkoon kaikkea, eniten ehkä juttuja treenaamisesta ja kehittymisestä vahvinmies-harrastuksen parissa. Kaikkea maan ja taivaan väliltä 🙂

  vihainenpekoni.blogspot.com

 5. Ilmoitan mukaan oman blogini. Vasta hetken kirjoitellut omasta elämäntapa remontista terveellisempään suuntaan. Omasta treenaamisesta ja ylipäätään elämästäni kirjoittelen. Reseptejä saattaa myös välillä eksyä blogiini. 😀 olen siis 23-vuotias naisen alku joka asuu miehensä ja hullun kissansa kanssa.
  Senjao.blogspot.fi

 6. Mie oon kirjotellu blogia about puoltoista vuotta. Siinä oon kertoillu omasta elämäntapamuutoksesta, jonka alotin tammi-helmikuun vaihteessa 2014. Tähä mennessä about 21 pudotettua kiloa ja tänä päivänä vähän pyöritään kysymysmerkkinä, että ”mitäs sitte?” Toki lisää lihaa, mutta miten-missäajassa- ja mistä sais sitä kuuluisaa malttia? 😉

  http://sanzureenaa.blogspot.fi/

 7. Olen blogimaailmassa pyörinyt jo alkuvuodesta 2013, vaan nyt alkoi löytymään oma aihe – Jefu. SInälläänhän kyseessä on treeniblogi, mutta koska en osaa päämäärättömästi treenata ja jotenkin tästä treeniblogien kasvavasta massasta täytyy erottua, kuvaisin blogiani näin:

  Jefunainen-blogi tapailee nuoren naisen askeleita takaisin urheilijaksi kolmen vuoden tauon jälkeen. Jenkkifutis kun on laji, jota fyysisyytensä takia on suorastaan mahdoton ”harrastella.” Blogissa pohditaan tavoitteita, matkaa urheilijaksi ja urheiluun liittyvän elämäntavan pyhää kolminaisuutta: treeniä, lepoa ja ruokaa.

  http://jefunainen.blogspot.fi/

 8. Mä luotan siihen että vielä ehdin mukaan! Mun mielestä sunnuntaihin mennessä on suhteellinen käsite, eli sunnuntai lasketaan vielä! Toivottavasti olen oikeassa 😀
  http://Vielajaksaa.wordpress.com – osoitteesta löytyy mun oma blogi, jota kuvastaa hyvin tämä mun suhteellinen käsitys sunnuntaihin mennessä- aikarajasta. Välillä postauksia tulee useammin, välillä vähän harvemmin. Silloin kirjoitan kun siltä tuntuu, ja pääasia on se, että mulla on hauskaa sitä tehdessä 🙂 kirjoituksissa ei yleensä ole päätä eikä häntää, vaan ne on puuta heinää 🙂 osa muka-hauskoja, osa vähemmän kepeitä. Välillä ruokaa, välillä jotain treeniin jollain tapaa liittyvää, perus-elämää 🙂 blogi on nyt ollut tuossa menossa mukana vasta vajaa puol vuotta. Mulla oli aikaisemmin toinenkin, mutta unohdin käyttiksen salasanan. Hupsista perkele. Tän oon painanut muistiin hyvin ylös, ja nykyään muistan jopa käyttäväni wordpressiä blogialustana, enkä blogspotia!
  Ps. Anna anteeksi myöhästymiseni, tyylikkäästi myöhässä on muotia!

 9. Heh! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Huomasin tän postauksen nyt vasta ja toivotaan, et ehtii mukaan.

  Mä (mahdollisesti ) osallistun kilpailuun omalla blogillani netankoti.blogspot.fi . Kyseessä ei ole elämäntapamuutosblogi , vaan lifestyle ja vauvablogi. Kirjoittelen mun ja lähes 4kk Milan elämästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta