Poimintoja uutisvirrasta: Kassit olalle ja yleiseen vessaan!

Päivittäin eri medioiden uutisvirrassa kulkee satoja uutisia, eikä kiireisessä arjessa välttämättä ehdi lukea ihan kaikkia. Siksipä päätin auttaa teitä rakkaat blogini lukijat ja poimia ltalehden nettisivuja lueskellessani teille ne merkityksellisimmät jutut, jotta säästätte aikaa ja vältytte monilta turhilta ja tyhjänpäiväisiltä uutisilta…

Ensimmäinen poiminta koskee uusinta reppuvillitystä. Oletko miettinyt millaisen koulurepun ekaluokkalaiselle hankkisit? Älä mieti enää, ratkaisu on tässä: pallikassi! Sopii erinomaisen hyvin myös vaikkapa joululahjaksi isoäidille!

kiveskassit

Miettikää kuinka mukavaa on seuraavan kesän festareille mennessä antaa järkkärin tunnustella kasseja tai tyhjentää kassien sisältö pöydälle…

(Iltalehden uutinen aiheesta)

Toinen poiminta jatkaa hieman samalla linjalla, se nimittäin käsittelee yleisiä vessoja. Kuka enää kehtaa näiden vessojen jälkeen valittaa festareiden bajamajoista tai ABC-asemien pissalta tuoksahtavista vessoista…

View post on imgur.com

aO6OMvTl
Ei muuta kuin istumaan vaan senkin hienohelma!

(Iltalehden uutinen aiheesta)

Kolmannessa poiminnassa kysytään muistatko sinä, mitä teit 16 vuotta sitten? Tamperelainen taksinkuljettaja nimittäin muistaa ja kertoo nyt ottaneensa 16 vuotta sitten kadonneen Raisa Räisäsen tuntomerkkeihin sopivan nuoren naisen kyytiinsä ulkomaalaistaustaisen miehen kanssa ja jopa osoitteen johon heidät kuljetti.

raisa_vaaka0511TL_503_et

Miksi taksinkuljettaja kertoo tietonsa vasta nyt, kummastuttaa niin poliisia kuin varmasti kaikkia muitakin, itse kun en muista noin tarkkaan edes mitä tein viime viikolla…

(Iltalehden uutinen aiheesta)

Neljäs poiminta kertoo kissojen olevan petoja ja vihaavan omistajiaan. Tutkimuksen mukaan kotikissoilla on luontainen halu tappaa ihmisiä ja ne tekisivätkin niin jos olisivat isompia… Mietippä sitä seuraavan kerran mirriä silitellessäsi, se nimittäin suunnittelee kehräämisen ohessa tappamistasi…

etu_kisu_511JH_503_ul

Nyt jäädään enää odottamaan että kissat tajuavat hyödyntää joukkovoimaa. Ei tarvita kuin yksi injektio älyseerumia kokeellisessa laboratoriossa ja kohta kotikissat valloittavat maailman kuten apinat aikaisemmin! Eikun se taisikin olla elokuvaa…

(Iltalehden uutinen aiheesta)

Niin ja olihan siellä monenmoista uutista jostain sote-jutuista, Sipilän kohkaamisesta ja hallituksen kaatumisestakin, mutta kuka sellaisia turhanpäiväisiä uutisia jaksaa lukea… Mä ainakin haluun pallikassin!

Ainiin, TÄÄLLÄ olleen ”Totta vai tarua”-arvonnan voitti Jaremy. Laitatko Jaremy osoitetietosi minulle mailiin [email protected] niin laitan palkinnon matkaan.

Ai että mikä väittämistä ei ollut totta? Hehehee… enpäs kerrokaan! 😀

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Poimintoja uutisvirrasta: Kassit olalle ja yleiseen vessaan!”

  1. ”Ai että mikä väittämistä ei ollut totta? Hehehee… enpäs kerrokaan! :D”

    No nyt alkoi kiinnostamaan ? Kyllä sun pitää kertoa, kun itse ne väittämät julkaisit 😀

    • No okei, myönnetään että se lottovoitto-juttu oli pelkkää unelmaa, mutta älä kerro muille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta