Ultimaattinen isänpäivälahja! (+ huippuarvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Isänpäivä lähestyy, kortteja askarrellaan ja kakkuja leivotaan nenät jauhoissa. Samalla pohditaan kuumeisesti, mitä tuolle arjen supersankarille hankittaisiin tänä vuonna isänpäivälahjaksi. Olisiko se yllätyksellinen pitkät kalsarit ja suklaalevy -yhdistelmä vaiko käytännöllisempi jakoavain ja kärkipihdit -kombo?

Jos kumpikaan ei kuulosta houkuttelevalta, kannattaa tsekata tästä yksi erinomainen vinkki ultimaattiseksi isänpäivälahjaksi. Samalla voi myös osallistua kisaan, jossa voi voittaa itselleen tai isälleen kyseisen vempeleen!

2015-11-03 23.41.20

Kuka mies voisi vastustaa elektroniikkaa? Mitä hienompi vempele, sen parempi ja jos hommaan saadaan vielä kytkettyä älypuhelinsovellus, on kaikki täydellistä. Uskokaa tai älkää, Oral-B on tuonut markkinoille älyhammasharjan, johon kuuluva smartguide -äly-yksikkö opastaa ja neuvoo hampaiden pesussa. Parasta harjassa kuitenkin on bluetoothin kautta toimiva älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla voi seurata harjauksen edistymistä älypuhelimen näytöltä sekä räätälöidä älyhammasharjan asetukset ja optimoida omaa harjaustaan.

Joo tiedän, kuulostaa ihmeelliseltä, futuristiselta, jopa jollakin tapaa hiukan hullulta, mutta samalla ihan mielettömän kiehtovalta!

20151103_114055

Vaikka isän hymy ei ehkä isänpäiväaamuna hyydy sitä iänikuista kalsaripakettiakaan avatessa, takaan että hymy on leveämpi (ja jonkin ajan päästä valkoisempi) kun paketista paljastuukin uusi älyhammasharja, jota isä pääsee tutkimaan, lataamaan puhelimeensa sovelluksen ja lopulta pesemään hampaita sovelluksen ohjaamana.

Samalla osoitat välittäväsi isän hyvinvoinnista ja saatat hyvällä tuurilla päästä itsekin osalliseksi Oral-B Smartseries -älyhammasharjan tuomasta uudesta ulottuvuudesta hampaiden pesemiseen.

 

Ja kuten alussa lupailin, sain Oral-B:ltä luvan arpoa yhden Smartseries-älyhammasharjan lukijoiden kesken. Laittakaapa nyt siis parastanne ja kertokaa kommenttiboksiin miksi juuri SINUN tulisi voittaa tuo hammasharjojen Ferrari, 269 euron arvoinen Oral-B Smartseries 7000 Black omaksesi.

Mieti sanasi tarkkaan, sillä blogin mielivaltaisena diktaattorina valitsen voittajan 15.11. Siihen asti, onnea peliin!

Metallisydän

78 vastausta artikkeliin “Ultimaattinen isänpäivälahja! (+ huippuarvonta!)”

 1. Minun tulisi voittaa tuo harja, koska ikeneni kipeytyvät heti jos en pese hampaita sähköhammasharjalla sekä apteekista ostetulla erikois hammastahnalla. Useaan otteeseen olen kokeillut ihan perus hammastahnaa, mutta aina tuloksena on reissu hammashoitajalle. Tällä hetkellä menee joka aamu & ilta ienten hoitoon tarkoitettua erikoishammastahnaa sekä illalla käytän myös suuvettä.

 2. Isäni on aina pelännyt hammaslääkäriä vaikka ikääkin alkaa karttumaan jo päälle 60vuotta. Kertonut kammottavia tarinoita lapsuudestaan kuinka heidän hampaitaan on hoidettu. Olisi mahtava yllättää hänet hyvällä hammasharjalla ja muistuttaa ,että kyllä me nuoret muistetaan kaikki tarinat mitä he meille kertovat .Isät on parhaita <3

 3. No oisha tuo kiva voittaa nii sais hymyillä varmasti puhtailla legoilla ja ois jotai saumaa saada tuosta tyttökaverista joskus oman lapsen äiti ja sitä mukkaa ois sitte itekki isä joskus!:D

 4. Vuosia tuli pidettyä aika huonoa huolta omasta kropasta. Painoa 123kg, hampaidenpesu ehkä kerran kuussa, alkoholia kulu ja tupakkaa palo. Yhtenä iltana päätin pistää elämän risaseks. Ensin loppu tupakan poltto, kuukauden päästä alkoholin käyttö ja puoli vuotta myöhemmin alko dietti. Viimesestä röökistä on nyt 2 vuotta, alkoholiannoksesta melkeen saman verran ja painoa lähti 48kg. Legotkin on pistetty kuntoon alan tohtorilla! Ainoa miinus on että mun sähköhammasharja kaipais päivitystä. Se nimittäin on vuodelta 2006 joten sen ku pistäis kuntoon ni ois vanha elämä aika hyvin haudattu 🙂

 5. Minun kuuluu voittaa tää setti,koska nykyisellä hammasharjalla ei saa hampaita riittävän puhtaaksi lisäravinne töhnästä

 6. Mulla pitäisi voittaa tää siksi, että isäni on maailman parhain ja vaikka kuinka paha paikka olisi, voin soittaa hänelle milloin vain ja hän löytää aina oikeat sanat ja saa tuntemaan että asiat järjestyy ♡ Lisäksi isällä on ’hieman’ vanhempi, semmoinen haaleankeltainen sähköhammasharja ja jos tarkkoja ollaan, siihen tuskin on saanut vaihtopäitä viimiseen 5 vuoteen. Ja isä osti juuri uuden ensmäisen älypuhelimensa joten tää sopis ko nyrkki silmään ☺

 7. Olen opiskelija, ja todennäköisesti menen tänäkin vuonna isänpäivälounaalle tyhjin käsin. Isäni on tukenut sekä minua että siskojani kaikessa mitä olemme tehneet, ja on meille todella rakas. Olisi hauskaa kerrankin yllättää lahjuksella, vaikka tiedän, ettei minun millään muotoa oleteta/vaadita sellaista tuovan. Lisäksi kuuntelin juuri äitini avautumista isäni hampaiden ”hoidosta” joten lahja olisi vieläpä tarpeellinen! 🙂

 8. Tämä olisi ihan huippujuttu. Meillä yhtä sähköhammasharjaa jonottaa kuusi ihmistä kerrallaan ja perheen isimies on tietysti aina viimeinen kun antaa lasten ja vaimon pestä ensin ja siinä vaiheessa kun on hänen vuoro niin akku on tietysti jo loppu!

 9. Meillä on jo useemman vuoden ajan ollu tapana ostaa isille bokserit lahjaks, välillä vähä hulvattomammat mut välillä semmoset missä kehtais vaikka siellä etupihalla käydä(nähty isi myös etupihalla vaaleanpunaisisss viivi&wagner boksereissa, joten tais ne soveliaammatki olla turha ostos..) Mut jos joskus sais isin yllätettyä tälläsellä, niin se ois aika huikeeta. Varsinki ku meillä on toisinaan aika kärkkäät keskustelut siitä, miten ja millä ne hampaat pitäis pestä. Vaikka isiltä tuleeki välillä ihan asiallinen huomautus hampaitten pesusta, se sais ite panostaa siihen hiukkasen enemmän. Tällähetkellä sillä on käytössä ikäloppu ja monet hammaspeikot nähny sähköhammasharja, joten jos tommonen vempele sille nasahtas, saattas hampaittenpesun laatukin parantua ja hymy kirkastua.

 10. Koska meidän isä on harvahampainen hömelö ukkeli joka tarvis THE sähköhammashammasharjan käyttöön legojansa putsaamaan ! : )

 11. Hei nyt osu nappiin, ollaan meina just ostettu iskälle lahjaksi sähköhammasharja! Jotenka jos arpa osuis kohdalle, menis tää varmaan omaan kylppäriin, kun hammaslääkäri oli kerran sähköhammasharjaan siirtymistä meikäläiselle suositellut 🙂

 12. Koskaan en ole sähköharjaa omistanut, koska olen ajatellut, että kyllä miehen nyt pitää omat hampaat harjata.
  Jos kerran Metallisydän hehkuttaa sähköistä älyhammasharjaa, niin kyllä se sitten mullekkin kelpaa!

 13. Mielestäni minun pitäisi voittaa kyseinen setti, sillä isäni nykyinen sähköhammasharja on jo parhaat päivänsä nähnyt ja isällä ei ole varaa hankkia uutta. Plussaa on vielä se, että tuon saa liitettyä viime vuoden joululahjaan eli älypuhelimeen, johon isäni on nykyään ihan koukussa. Ja kaiken lisäksi isi on paras! 🙂

 14. Tällä vehkeellä sais itsensä, niin myös 2 pojan viikaria innostumaan hampaanpesusta 👌👊😊

 15. Vuonna 2013, kun menin armeijaan naiset saivat sotilaskodilta Oral-B:n uusimman sähköhammasharjan. Miehissä tämä aiheutti suurta kateutta ja olisi itsellekkin aiheuttanut, jos ei olisi harjaa saanut.
  Arki oli kuitenkin niin hektistä, että hampaita pestiin pirkan hammasharjalla kasarmilla ja leirillä, kun siihen oli aikaa (aamuisin oli pakko!!). Oral B:n harja odotti aina kotona lomille pääsyä ja hampaat kiitti kun sillä sai harjata hampaat puhtaiksi kunnolla.

  Nyt kuitenkin melkein 2 vuotta on kulunut ja harja on alkanut näyttämään ikääntymisen merkkejä. Toimii edelleen, mutta ei niin hyvin. Siksi tarvisinkin tämän uutukaisen pitämään parempaa huolta hampaistani. 😉

 16. En ole koskaan omistanut sähköharjaa. Olen aina ajatellut, että kyllä miehen nyt pitää itse omat hampaat harjata.
  Jos kerran Metallisydän suosittelee sähköistä älyharjaa, niin siinä tapauksessa minäkin haluan tuollaisen.

 17. Tuo maininta sähköhammasharjojen Ferrarista sai mielenkiintoni heräämään. Olisiko tämä se, jolla saisimme puolison ja poikien isän mielen muuttumaan? Sitkeästi hän on sitä mieltä, että tavallinen harja on parempi vaikka kuinka yritän esitellä tutkimuksia ja naapurin hammaslääkäripariskuntakin on pitänyt asiasta puhuttelua. Lasten kohdalla yksi oleellinen seikka ennen oikomishoitojen aloitusta on ollut vanhempien allekirjoitus hoitoon sitoutumisesta ja samassa on ollut kehoitus sähköhammasharjan hankkimisesta.

 18. Jos se alkas kiinnostaa äijällä hampaanpesu älyharjalla, pysys muutama hammas suussa harjattavana.

 19. Nivelrikko leukaperissä, kulumat narskutuksesta ja purentaviasta, tummentumat hampaissa, kun kiille kulunut, lähes päivittäiset säryt poskilihaksissa ja leuoissa –> hammashuolto on kohdallani siis erittäin tärkeää ja vaatii hellävaraisia, mutta tehokkaita otteita ja keinoja.

 20. Alkaa miehen vanha hammasharja näyttää pian siltä, etten pesisi sillä edes omaa takalistoaan nuolevan koiran hampaita, joten oishan se hienoo kun lapset saisi antaa iskälle lahjaksi noin viimisen päälle komian laitteen 😊

 21. Ilman mitään väkisellä keksittyjä sepityksiä, tahdon kyseisen kapistuksen itselleni isänpäivälahjaksi koska vain tahdon sen ja entinen sähköharja alkaa oleen pikkuhiljaa uransa lopulla.

 22. Minun kuuluu voitta tuo hammasharja, saisi juniorinkin innostumaan hampaidenpesusta ja itse voisin kännyllä sitten seurata miten sujuu 🙂

 23. Meille tuo hammasharja kuuluu. Perusteena ovat mieheni (ja keväällä tulevan lapsen isän) ennakkoluulot sähköhammasharjoja kohtaan. On kuulemma joskus lapsena sellaista käyttänyt, piti meteliä, sattui ja temppuili. Uutta nykyaikaista versiota ei olla saatu hankkia, kun ukko kulta on näin päättänyt. Nyt olisikin oiva aika näpäyttää rakasta miestäni ja kiikuttaa kotiin tämä upeus, ja vain häntä varten ja mikä tärkeintä(miehen mielestä), ilmaiseksi :))

 24. Jos voittaisin hammas harjan antaisin tuon isälleni lahjaksi. Niinkuin tekstissäsi mainitsit isät ei voi vastustaa hyvää elektroniikkaa. Isälläni on vanha sähköhammasharja joka vetelee viimeisiä. Ja värillähän ei ole väliä kunhan se on musta niinkuin Anssi Kelan vaatteet. 😉 isäni kaikki omistavat vaatteeet ovat mustia. Lahjaa antaessani isäni ei tarvitsisi olla vihainen että olisin tuhlannut lahjaan liikaa rahaa kun voisin sanoa että osallistuin puolestasi kilpailuun ja voitin. 🙂 isäni jokavuotinen toivomus on saada aikuiset lapset kylään. Ja kun pieniä oltiin niin perässä vielä ja kunhan ei riidellä. Se riittää hänelle. Aina niin vaatimaton. Se kuuluisi hänelle <3

 25. Mun pitäis voittaa sähköhammasharja, koska just nyt istun hammaslääkärin odotushuoneessa kädet täristen odottamassa edessä siintävää paikkausoperaatiota ja syytän tästä vain ja ainoastaan huonoa hammasharjaa… Tai ehkä vähän kariesbakteeria myös. Opiskelijabudjetilla ei paljon sähköhammasharjoja ostella, vaikka oonkin sellasesta haaveillu useamman vuoden. Olisin siis itsekäs ja ottaisin harjan ihan omaan käyttöön. Kaiken lisäksi tällasena Exceladdiktina tollanen datan keruu ja tieto harjauksesta olis ihan huikeeta!

 26. Olisi mukava saada jokin muukin lahja, kuin lasten tekemät hienot Picassomaisen taiteelliset ja hieman psykedeeliset isänpäiväkortit.

 27. Minä haluan tuon hammasharjan, koska tässä vankassa keski-iässä haluaisin, että miehelläni olisi muiden avujen ohella myös George Clooneyn valkoiset hampaat.

 28. Oman elämäni MacGyverina vaihdoin nykyiseen sähköhammasharjan runkoon uuden akun (kolvi ja parit muut työkalut) vanhan uuvahdettua. Tällä patentilla ollaan menty taas pari vuotta, mutta oleilu lentokoneen ruumassa rapakon takaa Suomeen oli liikaa legoputsarille ja uuden akun vaihtaminenkaan, tai purukumin lisääminen runkoon, ei onnistunut elvyttämään harjaa eloon. Tarvitsen siis uuden hammasharjan!

 29. Olis aika mahtavaa antaa kunnollinen isänpäivä lahja isälleni joka jokavuosi kesken kalareissun joutuu käydä hammaslekurissa parsiuttaa purukaluston kondikseen 👍

 30. Kun huomasin tään postauksen, ei tarvinnut sekuntiakaan pidempään miettiä, miksi minun pitäisi voittaa. Tai siis voittaahan pitää minun iskän. Hänellä on Parkinson, mikä vaikuttaa motoriseen kykyyn ja se on lyhyessä ajassa kehittynyt tosi pitkälle. Iltarutiinit ovat venyneet tunnin pituisiksi ja äiti joutuu auttamaan suurimmassa osassa niistä, kuten myös hampaidenpesussa. Kävin katsomassa vanhempiani viikonloppuna, kun asuvat eri kaupungissa ja halusin jollain tapaa helpottaa heidän arkeaan. En vaan oikein tiedä miten. Ja hei, en hae tällä mitään säälipisteitä, mutta it is what it is. Itsehän en sähköhammasharjaa omista vaikka hankintalistalla on! Nyt tiedän, että jos sellaisen saisin, niin menisi rakkaalle iskälleni :).

 31. Olisi upeaa antaa isänpäivälahjaksi omalle isälle kerrankin hieno lahja, josta olisi hyötyä hänelle -hampaat pysyisivät kunnossa!:)

 32. Kyllä minä näkisin että minun pitäs voittaa, koska meillä on sähköhammasarjat kaikilla muilla paitsi isännällä. Se raukka pikku insinööri tykkää tehdä tilastot joka asiasta mutta nyt pääsisin yllättämään sen kyllä sellasella lahjalla että ei toista ole nähty. Ei olis isäntä keksiny kyllä ikinä tehdä tilastoja hampaitten pesusta…

 33. Mun mies omaa pakkomielteen hankkia kaikkea elektroniikkahärpäkettä. Yleensä ne toki jää kaappiin, kun ei ehdi käyttää. Myöskään vaimolle ei tietenkään käyttöä voi opettaa.. Mutta hammasharja, sitä määkin osaisin käyttää ihan ite. Ja mies vois sit leikkiä noilla bluutuutti ominaisuuksilla 🙂

 34. Haluaisin ehdottomasti Oral-B:n uuden sähköhammasharjan vanhan tilalle… Nykyiseni on arvioni mukaan ainakin 13 vuotta vanha ellei vanhempikin. Olen mustalla tussilla kirjoittanut siihen nimikirjaimeni joskus alkuaikoina, ettei se vaan sekoitu veljeni harjan kanssa :’) Enään harjan akku ei pidä latausta kunnolla, ja haluaisinkin päästää sen jo eläkkeelle 🙂

 35. Isäni on reilu 60 vuotias ukko, hänellä ei ole ikinä ollut säköhammasharjaa ehkä tästä lahjasta olisi iloa, puhtautta ja hyötyä hampaiden pesu hetkiin. Kiitos.

 36. Jos ton sais isälle, niin se ei ainakaan muiden hammasharjoilla pesis hampaitaan 😀 Sitäkin on tapahtunut liian usein, ei kuulemma muista oman harjansa väriä 😀

 37. 2 vuotta sitten faija sai lahjaksi puhelimen jolla pystyi surffata netissä. Vuosi sitten menin tekemään virheen ja ostin tabletin. Nytten tabletin saa repiä käsistä pois jos haluaa hetken keskustella. Istuskelee tabletti sylissä, tykkäilee salimimmien kuvista facebookissa ja käyttää 20 ”hyödyllistä” sovellusta. Sovellusten joukkoon tuo oralikin menisi. Hammasharja on viellä perinteistä mallia. Sähköhammasharja voisi olla mukava yllätys 60v digi faijalle, joka ei suostu itse moista ostamaan.

 38. Tämä olisi täydellinen lahja isälleni, joka ei ikinä raaski satsata itseensä millään tavoin. Laittaa aina meidät lapset etusijalle ja haluaa antaa meille kaikkensa.
  Kuitenkin omista tuloista on välillä vaikea saada nipistettyä ylimääräistä jotta voisin muistaa isää jollain muullakin, kuin niillä pitkillä kalsareilla tai suklaarasialla. Marraskuussa juhlimme isänpäivän lisäksi isän raittiutta. Kolme vuotta tulee nyt täyteen tipatonta elämää parantuvana alkoholistina ja siinä on jo juhlan paikka 🙂

 39. Oman isäni kanssa en yhteyksissä ole kuin ehkä merkkipäivinä, jos edes silloinkaan. Isälleni olen vain olemassa, enemmänkin vain tuttu, jolle toivottaa hyvät päivänjatkot. Kihlattuni isästä, Vepasta olen kuitenkin löytänyt eräänlaisen ”isähahmon”. Hän halailee ja kertoo kuinka on ihanaa taas nähdä. Hän on loistava isä, ukki, aviomies, ystävä ja appiukko. Hän hakee aina vaimonsa ja vie töihin, jos vain millään ehtii. Lapsenlapsi on hänelle kaikki kaikessa, eikä kukaan muu saa leikkivuoroa taaperon olleessa Vepan kanssa samassa huushollissa. Hän myös auttaa aina rahallisesti lapsiaan ja pitää heidän puoliaan. Ikinä ei ystävätkään jää ilman apua.

  Edellisen perusteella, mielestäni appiukkoni Vepa ansaitsisi kunnon lahjan. Muistutuksen siitä, kuinka mahtava hän on ihmisenä.

 40. En viitsi lässyttää tässä mitään turhia! Mä siis todellakin tarvitsen tuon harjan, koska hinkkaan hampaitani tavallisella harjalla, kun nyt ei varallisuus anna myöden ostaa uutta sähkäriä rikkoutuneen tilalle!!!

 41. hahaa, ai miksikö minun pitäisi saada tuo hammasharjojen Ferrari? Eikö se riitäkään, että haluan sen? Hyvä on sitten: ensinnäkin, poikaystäväni toivoo joululahjaksi sähköhammasharjaa, muuta hän ei ole vielä toivonut. Toiseksi, olen opiskelija ja se näkyy tilillä. Kolmanneksi, en KOSKAAN VOITA YHTÄÄN MITÄÄN! Jos minä saisin tuon hammasharjan, se palauttaisi uskoni maailman hyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Että kyllä jokainen joskus saa jotain. Olisiko nyt minun vuoroni, metallisydän? Sanot itseäsi metallisydämeksi mutta minä tiedän että sisus on sulaa suklaata, nugaata ja hunajaa. Jos pyydän kauniisti, saanko harjan? Kiltti Metallisydän, saisinko tuon hirmuhienon hammasharjan, pliis..?

  Toivorikkain terkuin,
  Kuparikeuhko

 42. Tämä olisi minulle todella hyvä paketti koska, minulla on pakkomielle hampaitten pesuun ja käsi väsyy jynssäämisessä. Ja aina rautojen koloihin jää jotain töhnää, jospa tämä auttaisi. Ja olis se kiva sit ku saan raudat pois niin on erittäin puhtaat hampaat aina. Uusi ja hyvä sähköhammasharja motivoi hampaitten pesuun.

 43. Ihan selkeästi minun kuuluisi voittaa hammasharja itselleni. Ja tässä syy: olen juurikin vasta aloittanut ensimmäistä kertaa elämässäni seurustelemaan (ikää jo 26) ja tämän ultimaattisen hienon hammasharjan avulla voisin pystyä pitämään miehin nalkissa, hymyilemällä aamusta iltaan hohtavan puhtailla hampailla. Metallisydän. Olisitko niin kiltti ja varjelisit minua ikäneitoudelta ja antaisit voittaa hammasharjan?

 44. Ah, haluan voittaa tämän ja antaa lahjaksi isälle. SInkku-isäni on vapailla markkinoilla ja vaikka hän onkin komea ja karismaattinen upea valkoinen hymy saisi deiteillä daamit häikäistymään!

 45. Terps! Tännekin voisi sen hammasharjan lahjoittaa! Vanha hammasharjani on jo sen verran huonossa kunnossa, etten sitä mielelläni käyttäisi edes perskarvojen harjailuun (saati sitten muuhun). Ehkä sitä uutta harjaa saisi isäkin joskus lainata ;). Ehkä…

 46. Juuri minun tulisi voittaa kyseinen vempele koska isäni lähtee 20.11 kolmeksi kuukaudeksi työmatkalle, ja haluaisin antaa hänelle lahjaksi jotain, joka muistuttaa häntä lapsestaan JOKA päivä! Sattumoisin isäni on juuri käynyt hammaslääkärissä kunnostamassa purukalustonsa, olisi mahtavaa että hän saisi pidettyä sen kunnossa 🙂

 47. Jos näkisit isäni hampaat niin ymmärtäisit miksi juuri minun tulisi voittaa kyseinen laite! 😀

 48. Antaisin harjan isälleni, hän on vastuussa myös veljeni hampaiden pesusta. Veljeni on liikuntavammainen, neliraajahalvaantunut, joten hän ei itse pysty pesemään hampaita. Tuolla koneella luulisi tulevan puhdasta jälkeä vaikka toinen hampaasi peseekin.

 49. Jos on kaatunut ja lyönyt naamansa asfalttiin menettäen kokonaan yhden hampaan ja lohkaissut viisi, voisi olla syytä saada vanhan kauhtuneen harjan tilalle uusi Ferrari. Mikromurtuma etuhampaassa pitäisi sekin putsata, vaikka muuten hammaskalustoa on fiksattu. Tämä mulle, nyt toivon onnea isosti.

 50. Isä on nyt 54-vuotias, minä 18-vuotias. ”Vasta” nyt (parempi myöhään kuin ei milloinkaan!) olen saanut tutustua isään oikeasti ja viettää hänen kanssaan isä-tytär-aikaa. 🙂

  Tuo olis huippu lahja näin vähävaraisena opiskelijana isälle, koska hänellä on hammaslääkärikammo (ja huonot hampaat…Sori iskä:D) ja vessasta löytyy se kaupan halvin hammasharja. Nään isää edelleen suhteellisen harvoin, eikä mikään lahja korvaa sitä näkemistä ja yhteistä aikaa, mutta olishan se ihan huippua antaa isälle oikeasti käytännöllinen ja tarpeellinen lahja! 🙂

 51. Opiskelijana saan 270€/kk tukea niin eipä tuollaista tällä hetkellä osteta! Miehellle antaisin sen joululahjaksi sillä hän on sen ansainnut tukemalla minua opiskelun ajan 🙂

 52. Omaa isääni en edes yritä käännyttää moiseen moderniin kapistukseen. Old scool, vesi, harja ja illodin! Mutta mutta…omalle rakkaalle, lasteni isälle tämä olisi pukinkonttiin oiva lahjus ja rakkaudenosoitus! Olisi kiva pussailla puhtailla hampailla ilman pelkoa kamalien kariespeikkojen pomppuilusta paikasta a paikkaan b. Miea rakastaa tekniikkaa. Mitä enemmän siihen saa kytkettyä vempeleitä sen paree! Miehelle lahjan keksiminen on muutenkon tuskaa, bokserit ei käy (ei käytä😂) kirjaa ei lue (viimeksi koulussa kun oli kuulemma pakko) vaatteita ei tarvi (pukeutuu sentään ettei ny ihan nakkena kuljeskele…ei muuten tarttis kuljeskella kauaa..😂) työkalut lainaa (pihikin vielä) suklaatia syö joo (mutta en anna)…eli lahjan hankinta on kuin hakkaisi päätä seinään ja niihin pystyyn lyötyihin nauloihin.. miksi siis antaa mitään kun ei kerran tartte mitään? Koska vaikka arjen ne pienetkin jutut riittää kertomaan että vielä kaiken hulabaloon keskellä jaksaa rakastaa, minä vain haluaisin kerrankin antaa jotain erikoista ja ehkä-hieman-turhan-kallistakin…. tähän loppuun vielä se syrän!

 53. Asustan kahdestaan isäni kanssa, eikä tuo pese hampaitaan. Yleensä tykkään kun ihmiset hymyilee mutta tässä tapauksessa en…

 54. Haluaisin saada kyseisen hammasharjan, jotta voisin antaa sen isälleni! Isäni on juuri täyttänyt 50 vuotta ja hänellä iski kuuluisa viidenkympi villitys. Olen aina pitänyt hänen hymystään ja se on tuonut iloa päivään aina kun iskän on nähnyt. Hän ei ole ikinä omistanut sähköhammasharjaa ja pitää kuitenkin kaikista älyvempaimista. Viidenkympin villitykseen liittyi muun muassa elämäntapa remontti ja kiloja on nyt vuoden aikana lähtenyt -24, ihan vain ruokavaliolla ja liikunnalla. Hän löysi pitkään kadoksissa olleen sisäisen urheilijansa uudestaan. Vaatekaappi meni uusiksi ja niin voisi mennä hammasharjaosastokin. En ole voinut töideni vuoksi viettää isänpäivää isäni kanssa nyt muutamaan vuoteen, joten olisi mahtavaa antaa hänelle lahjaksi tällainen upea Oral-B

 55. Voisin antaa sen velipojalle joka harvemmin pesee hampaitaan. Jos tuo laite vaikka innostais huolehtimaan hampaistaan vähän paremmin.

 56. ^ Meidän isä on siis kuollut jo 16 vuotta sitten, kun olimme vielä lapsia, siksi en isälle harjaa antaisi vaan veljelle. Veli tuli isäksi viime vuonna, joten vaikka ei oo mun isä, on mun ihanan rakkaan veljenpojan isä kuitenkin. 🙂

 57. Voi hitsin pimpulat, meidän perheen iskä on just tuommoinen Ferrari tyyppi! Edelliskerralla, kun hän toimi maksumiehenä, ostettiin meille juurikin tuommoinen hifistelyharja (josta itse käytin vain ja ainoastaan yhtä toimintoa, kun harjan silloisen elämäntilanteen ainut toinen käyttäjä rassaili purukalustoaan huolella kaikilla mahdollisilla hilavitkutusliikkeillä). Kun harja viimein hajosi, ostin minä pelkistetyn version vanhan Ferrarin tilalle. Tästä päivästä lähtien on ukkoparka muistanut hienosti kitistä asiasta lähes päivittäin, ja kuka nyt sellasta jaksaa kuunnella maailman tappiin saakka ELI meille ehdottomasti tarvitaan uusi tuollainen hifistelyhammasharja jotta saadaan rauha meidänkin taloon 🙂

 58. Minä haluaisin voittaa koska meillä ei ole vielä sähköhammasharjaa, ja tahtoisin koittaa auttaisiko paremmin puhtaaksi tuloon ja ikenien vuotoon. Tällä pesisi koko perhe ja lapsetki innostuisi varmasti enemmän taas hampaiden pesusta.

 59. Tänä vuonna menin lasteni kanssa isäni luo viettämään isänpäivää, tyhjin käsin koska jouduin työttömäksi ja rahaa ei yksinkertaisesti riitä mihinkään ns. ylimääräseen. ”Jouduin” valehtelemaan että lahja unohtui kotiin vaikka sellasta ei todellisuudessa ollutkaan ja ajattelin että kun saan rahaa niin käyn ja ostan jonkin pienen lahjan ja annan jälkeenpäin ja sanon että tässä tämä unohtunut lahja. Ainahan tuo sanoo ettei mitään tarvitse tuoda mutta tuntui silti pahalta olla viemättä mitään. Ja tuo sähköhammasharja olisi omiaan omalle isälleni koska aina kehuu että hampaat on vähän kuin 1X2 ja kultapaikat otettu talteen hampaista jotka suussa ei tahtonu pysyä 🙂 mutta jos tuon harjan avulla ne loput pysyisi suussa ja saisi annettua sen parhaan isänpäivä lahjan! Olisi aika mahtavaa.

 60. No siks ku se on niks. No ei vaan.. Meikän hammasrivistö on aikalailla reikäpeltoa, joten anal-b hammasharja tekis terää. 😀

 61. Nyt on pakko sanoa että pääsi naurun pärskäys kun luin tuon hammasharja esittelyn. :’D Bluetooth!? Älyhammasharja? Mihin tää maailma on menossa? Seuraavaksi tulee varmaan Bluetooth -vessapaperi myyntipuheella ”seuraa kätevästi ulosteesi koostumusta. Älypaperi kertoo sinulle syötkö oikein! ” 😉
  Joo mutta ehottomasti voisin ottaa tuon vuosituhannen keksinnön. En varmaan kertaakaan tulisi käyttämään tuota kännykkään yhdistämistoimintoa mutta hampaita voisin harjata… tai no ite ehtisin varmaan nähdä vilauksen tuosta harjasta ennenkuin lapset sen omisi itselleen. 😀

 62. No oishan tuo nyt hemmetin pähee vehje, että sais suun kuntoo! Köyhällä ei tosiaan ole rahoja ostaa tollasii vehkeit ja miulle on sanottu monta vuotta että OSTA SE SÄHKÖHAMMASHARJA nii loppuu ienten tulehtumiset. Tulehuksii on siis jatkuvasti ja vissii miun suu on jotenkii erityisen herkkä kerää itteensä kaikkee shaibaa. Miulle on aikoinaa asennettu lonkkaa tekonivel jonka takia ei sais olla tulehuksia, kun ne sitten vaikuttaa pidemmän päälle tuoho koipee…

 63. Vastikään minulta jouduttiin repimään toiselta puolelta molemmat viisaudenhampaat pois, ja toinen puoli odottaa vielä käsittelyä. huonon hammashoitoni takia reikäiset viisurit joutuivat mäkeen, ja on vain ajan kysymys milloin sama kohtalo koittaa muille hampailleni. Ei ainakaan kovin hyvältä näytä.. Kyseinen älykkö pelastaisi loput poloisista hampaistani.

 64. Tää hammasharja olis aivan täydellinen lahja tolle miehelle, joko synttärilahjaksi tai joululahjaksi. Kerranki pääsisin yllättämään ja huonot hampaat kun on, niin tulishan parempi harja ihan tarpeeseen. Onhan se sähköhammasharjaa jo toivonutkin, mutta mikään tavallinen ei todellakaan kelpais. Meillä on just niin, että kaiken elektroniikan pitäs olla uusinta uutta niistä älykelloista (joita käytettiin 2kk) kodinkoneisiin.

 65. Mun nykyinen Oral-B sähköhammasharja on palvellut hyvin jo 8 vuotta, mutta alkaa nyt olla aika heikossa hapessa. Sen verran hyväksi kyseinen laite on osoittautunut, etten aio missään tapauksessa enää siirtyä takaisin tavalliseen manuaalihammasharjaan. Uusi Oral-B tulisi siis tarpeeseen! 🙂

 66. Isä olisi ehkä tarvinnut tuon harjan silloin 10 vuotta sitten, kun jotain oli vielä tehtävissä. Valitettavasti pitkään jatkunut kaljan kittaaminen ja huonot elämäntavat since 1996 veivät pidemmän korren ja tämän vuoden alussa omia hampaita oli jäljellä enää kolme. Onneksi hän sai loppukesästä uudet hampaat tai jotkut sentapaiset. Mulle on hammaslääkäri suositellut sähköhammasharjaa, etenkin kun hammasimplantit asennettiin vuonna 2009 seitsenvuotiaan pyörällämulkkelun seurauksena. Vieläkään en ole sellaista raaskinut hommata. Kaikki isommat hankinnat siirrän aikaan ”sitten kun valmistun” ja alkaa olla aikamoinen lista kasassa.

  On kyllä tyylikkään näköinen vekotin, joten ei kai sitä turhaan hammasharjojen Ferrariksi kutsuta *liittää kuvan omasta hammasharjojen Nissan Micrasta*. Ferrarin puikkoihin en ole ikinä päässyt, eikä oma vanha Honda oikein tätä nälkää tyydyttänyt ja senkin myin päästäkseni ulkomaille niin olisihan se mukava jossain asiassa olla pioneeri (nekin lähti Hondan mukana). Näin komeeta hammasharjaa tuskin on edes naapurin Hesenmyyjällä.

  Vähän alkoi kuumotella joululahjaksi sähköhammasharjan toivominen, kun jouduin elämäni ensimmäiseen juurihoitoon, jonka vuoksi olen viimeiset puoli vuotta ravannut hammaslääkärissä. Viidestä hoitokerrasta neljän jälkeen olen joutunut menemään päivystykseen ns. huonon työn jälkeen. Nyt varasin ajan yksityiselle ja visa vinkaisi, mutta mielummin kunnolla kuntoon ja muutama satanen kuin kymmeniä visitointeja á 50€/kerta seurauksena lopputulos surkea. Hammaslääkärikin puhui vaan Anneli Auerista ja parista muuttujasta kesken hoidon, joten eiköhän tää sopisi mulle paremmin kuin hyvin?

 67. Elikkäs nythän on sillä tavalla, että koska isäni hylkäsi perheeni ja minut ollessani varttia vaille 3-vuotias, olen siitä asti saanut olla skarppina ihan kaikella tavalla koska en ole voinut leveillä ”meidän iskä” -puheilla. Heti kun vähän järkeä tuli päähän, aloitin punttisalilla käynnin jottei kukaan keksisi hyppiä nenille, ja nythän tässä on käynyt niin, että sekä reenit ja hampaidenpesu on niin korkealla levelillä, että niitä on todella vaikea sovittaa yhteen ilman että toinen jäisi jälkeen. Minä nimittäin pesen hampaitani tällä hetkellä aivan tavan manuaalikäyttöisellä hammasharjalla, hintaa raakasti arvioiden 1,60€/2 pack kun tarjoushaukan silmin katselee ja vertailee kauppojen tarjontaa. Ja mitenkö tämä nyt voi olla niin vaikeaa? No, esimerkkinä käsipäivä, jolloin jumpataan kädet aivan spaghetiksi. Treeneihin kävellessä (3km) juodaan Batteryn no calories (limenmakuisena, tietty) tahi Nocco, treenien aikana juodaan intrajuoma, ja heti salin ovesta uloskirjatessa vedetään naamariin palkkari, jotta jaksetaan kävellä se sama 3km takaisin kotiin (ja joskus kun oikein väsyttää ja budjettiin mahtuu, täytyy koukata vielä vajaan kilometrin lenkki kaupassa hakien lisää Batteryä), kohdistuu hampaisiin väkisinkin erittäin kovaa kulutusta. Kotona tietenkin vielä syödään, ja vähintään yksi satsi EAA:ta kipataan kohti kitusia. No, ei tämäkään vielä juuri mitään! Mutta sitten. Illalla, kun pitäisi pestä hampaita. Silloin joudun rasittamaan käsiäni vielä lisää, sillä jotta varmasti on puhtaat legot, niin kaikkihan tietää että vähintään 2min on harjattava. Tuohon aikaan saa mahtumaan aika paljon koukistusliikettä kädelle, joten tässähän on viime aikoina alkanut tuntumaan ikävää ylirasitusta varsinkin hauispäivinä. Kamalaahan se olisi, että joutuisi treenaamaan kevyemmin, jotta jaksaisi illalla pestä vielä hampaatkin! Vai oletko erimieltä?

 68. Olen aina hoitanut hampaani tunnollisesti ja ainoastaan aikanaan ilmaisen virvoitusjuoman nauttiminen työaikana on aikaansaanut minulle yhden (1) reiän. Siksi minua huolettaa mieheni,joka on hieman laiskanpuoleinen hampaiden pesussa ja kaiken lisäksi kova poika juomaan limukkaa. Monesti kuuntelen sivukorvalla kuinka vähän aikaa toimitukseen menee ja kilttinä kohta virallisena avopuolisona en hänelle halua asiasta valittaa. Hammasharja olisi ihanteellinen lahja hänelle, koska älypuhelinriippuvaisena tekniikkafanina uskoisin hänen innostuvan kovasti sovelluksesta ja lisäävän harjaukseen käyttämäänsä aikaa. Myös tyylikäs musta design olisi varmasti hänen mieleensä. Loppuun heitän villin opiskelijakortin – terveyteenhän tulisi satsata. mutta opiskelijoilla lienee ”järkevimpiäkin” rahankäyttökohteita, kuten esim ruoka 😉

 69. Hammasharja hävisi, enkä oo pessyt hampaita kahteen vuoteen. Viime jouluna yritin pestä ne älypuhelimella, mutta jotenkin jäi fiilis, ettei ne lähteny puhtaaksi. Salilla kyllä kyykkyräkki ihmeellisesti vapautuu, kun meen siihen taakse puhaltelemaan.

 70. Tämän hetkinen sähköhammasharja vetelee viimeisiään. Hyytyy hyytyy vaikka juuri olisi laturista ottanut! Saataisiin taas pepsodentti kuntoon!

 71. Pitkän aikaa ollut hankita listalla sähköhammasharja, mutta ei näin opiskelijana ole ollut varaa. Hammaslääkäri kuitenikin suositellut sähköhammasharjaa ja sellainen pitäisi saada.

 72. Pari vuotta sitten juhannuksena olin rahapulassa ja palautin pikkuvikaisen sähköhammasharjani ja sain siitä muutaman kympin juhannusrahaa 😉 Sen jälkeen en ole raaskinut sähköhammasharjaa ostaa, olen vain haaveillut…

 73. Olispa tarvetta tuollaiselle, kun edellisen sähköharjan 3-v poikani lattialle pudotti ja rikkinäinen siitä tuli..

 74. Haluaisin voittaa tämän, sillä antaisin lahjaksi isälle joka on käyttänyt aina normi hammasharjoja mutta haluaisi kyllä kokeilla sähköhammasharjaa, näköjään sen ostaminen on osoittautunut liian vaivalloiseksi… Jos nyt arpaonni suosisi pääsisin näyttämään isille kuinka paljon parempia sähköhammasharjat ovat!

 75. Tarvitsisin tämän, sillä hampaani kaipaavat tehokasta harjaa. Ne on yksinkertaisesti niin keltaiset koska opiskelija ei arjesta ilman pahimmillaan viittä päivittäistä kahvikuppia selviä. Elämä kun on jakautunut kahteen kotiin, on toisessa kyllä viitisen vuotta vanha, halvin mahdollinen Oral-B:n sähkis, mutta jokaisen ylimääräisen roposen huvetessa a) bensaan Mikkeli-Espoo välin suhaamiseen veteraanikumisaappaalla, b) jenkkifutikseen, c) ruokaan, jotta pysyisi terveenä pidempään kuin 2 viikon pätkissä, d) laskuihin, niin en julkea suoda edes ajatusta sen halvimman sähkiksen ostamiseen tuonne opiskelijaluukkuuni Mikkeliin, vaan manuaalimallilla vetelen. Hampaat ei nyt järin kiitä. Siksi tarvitsisin tämän sähköhammasharjojen Hennessey Venom GT:n! (Kyllä, Ferrariksi kutsuminen on pahaa aliarviointia.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta