Tätä et tiennyt Metallisydämestä (arvaa mikä ei ole totta ja voita!)

Olen kirjoittanut tätä Metallisydän-blogia reilun kuuden vuoden ajan. Aihealueet ovat vaihdelleet laidasta laitaan ja vuosien varrella blogin lukijat ovat päässeet osallisiksi elämästäni melkolailla sen kaikissa osa-alueissa. Teksteistä on ollut luettavissa niin ilot kuin surutkin eikä paljoakaan ole jäänyt salaisuudeksi. Vielä on kuitenkin muutamia asioita, joista te rakkaat lukijat ette tiedä mitään. Nyt on aika avata muutama suljettuna pysynyt ovi ja päästää teidät vielä syvemmälle elämääni. Jutussa on kuitenkin jekku. Yksi näistä jutuista ei pidä paikkaansa ja sinun tulee arvata mikä!

photoshoot (13)

Monikaan ei tiedä, että olen ajanut nuorena todella rajun kolarin ja syy siihen oli yksin minun. Opiskelupaikkakunnalta kotiin palatessani oli olevinaan kova kiire, niin kova, että ohittelin toisia autoja holtittomasti pitkin matkaa. Niin holtittomasti, etten sillä viimeisellä ohituksella enää ehtinyt takaisin omalle kaistalle, vaan autoni etukulma osui vastaan tulevan auton etukulmaan. Vastaantulija oli suuri pakettiauto, joka ajoi nätisti tien sivuun oman autoni sinkoutuessa metsän puolelle pariin kertaan katon kautta ympäri pyörähtäen. Niin minä, kuin kaikki muutkin tapahtumassa mukana olleet säilyivät onneksi hengissä ja suurin vaurio tuli omaan polveeni, joka vieläkin ajoittain ilmoittelee olemassaolostaan ja siitä, että olen äärimmäisen onnekas. Kolarissa olisi voinut käydä huomattavasti pahemmin, niin itselleni kuin muillekin.

20151101_212322

Olen muuttanut aikuisiällä niin monesti, etten taida itsekään olla ihan kartalla kuinka monessa osoitteessa olen asunut. En koe olevani mitenkään erityisen levoton luonne, ennemminkin elämä on vaan kuljettanut minua paikasta toiseen. Nytkin se elämä olisi kuljettamassa isompaan asuntoon, hakusessa on se ”loppuelämän koti” ja nykyinen asunto on myynnissä. Jos siis kiinnostaa viihtyisä rivitalon päätyhuoneisto, laita ihmeessä viestiä! 😉

WWW_MEDIUM

Voitin kaksi vuotta sitten porukkalotossa n. 300 000 euroa, josta hieman yli 200 000 on vielä jäljellä. Olen aina ollut sitä mieltä, että raha ei tuo onnea ja siksi olenkin äärimmäisen onnellinen etten voittanut enempää. Elämäni helpottui voiton myötä ihan riittävästi kun pystyin maksamaan asuntolainan pois. Loput voittorahat talletin pitkäaikaistilille pankkiin ja ne toimivat siellä eräänlaisena turvallisuuden tuojana ja eläkerahastona.

rahaa_m

Olen aikoinaan nostanut penkistä enemmän kuin kyykännyt tai vetänyt maasta. Treeniurani alkupuolella treenaaminen keskittyi paljolti rinta-hauis-osastolle, harvinaista teinitreenaajalle, vai mitä? Kyykky ei kiinnostanut tippaakaan ja maastaveto oli ainoastaan kaukainen voimamiesten liike, jota ei yksikään teini tuohon aikaan treenannut, enkä minäkään pitkiin pitkiin aikoihin. Ainoastaan penkkituloksella oli väliä ja sitä tahkottiinkin suhteellisen ahkerasti. Parhaimmillaan penkkitulokseni oli hiukan yli parikymppisenä 165 kiloa, kyykky- ja maastavetotuloksen jäädessä silloin kauas taakse. Nykyisin olen onneksi löytänyt hohdon niin kyykkäämisestä kuin maastavedostakin ja ne ovat jostain sairaasta syystä jopa suosikkiliikkeitteni joukossa. Samalla tulokset niissä ovat kasvaneet ja penkkitulos puolestaan jäänyt kauas niiden taakse.

20150210_090841

Minulla on vaatteita enemmän kuin ehdin käyttää. Vaatekaappini, joita on useampia, ovat tarkassa järjestyksessä ja niin täynnä vaatteita, etten millään ehdi käyttää kaikkia. Farkkuja on arviolta 30-40 paria, T-paitoja reilusti enemmän ja huppareita ja neuleitakin melkoiset kasat. Kaikki takit ei mahdu naulakkoon ja osa onkin siitä syystä ulkovarastossa. Kenkiäkin löytyy eri pari melkein jokaiselle kuukauden päivälle. Rakastan vaatteita ja niiden hankkimista ja tälläkin hetkellä koen tarvitsevani jotain uutta, vaikka todellisuudessa en tarvitsisi uusia vaatteita ainakaan seuraavaan 10 vuoteen…

12074935_10206963093028691_4216719287737596077_n

No niin. Siinä on muutama ainakin suurimmalle osalle täysin uusi asia Metallisydämestä. Yksi niistä on kuitenkin huuhaata eikä pidä paikkaansa ja sinun tulisi arvata mikä se on. Kerro arvauksesi kommentoimalla tähän postaukseen keskiviikkoon 4.11. mennessä niin osallistut pienen tuotepalkinnon arvontaan.

20151031_231923

Metallisydän

60 vastausta artikkeliin “Tätä et tiennyt Metallisydämestä (arvaa mikä ei ole totta ja voita!)”

 1. Veikkaan että sulla on viidet farkut ja kymmenkunta teepaitaa! Eli vaatejuttu ei pidä paikkaansa

 2. Epäilenpä, että tarina lottovoitosta on ei ole totta, tai sitten oikea summa on ollut tyyliin 300 euroa 😀

 3. Pysytään nyt tällä ”turvallisella” linjalla ja veikataan, että lottovoitto on huuhaata. Osaat kyllä aina yllättää ja muuten menisikin vielä läpi, mutta nähdessäni sanan eläkerahasto, tulin toisiin aatoksiin 😀

 4. Lottovoitto on höpöhöpöä! Kukaan, ei avoinkaan bloggaaja sitä ääneen kertoisi 😀

 5. Lottovoitto on huuhaata, tai ainaskin siinä on nolla tai kolme liikaa… 😏😎

 6. Jotenkin tunnustaa, että toi voitettu rahasumma ei noin iso ole ollut 🙂

 7. Et varmasti omista ihan noin paljoa vaatteita. Kaikki muut oli kohtalaisen isoja juttuja, joten se pienin ja uskottavin on vale.

 8. Koska kaikki muut veikkaa lottovoittoa, koitetaan vaikka tuota kolaria. Et ole ainakaan noin vakavassa kolarissa ollut.

 9. Pahapahapaha…ihmiselle saattaa sattuu ja tapahtuu paljonkin…mutta tällä kertaa veikataan hölynpölyksi lottovoittoa.

 10. Veikkaanpa, että lottovoitto on huuhaata! Tai ainakaan itse en tuollaisesta summasta huutelisi blogissa 😛

 11. Tuo lottovoittojuttu on liian itsestäänselvä, mä en usko sitä että Metallisydämen penkkitulos nuorenamiehenä oli sen 165 kg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta