Joulu tulee taas, oletko valmis?

Taas lähestyy se aika vuodesta, että pervot punapipoiset partaukkelit saavat luvan kanssa tirkistellä ihmisten ikkunoista sisään, porsaat joutuvat pelkäämään henkensä edestä ja jokaisen perheenäidin valtaa suunnaton stressi lanttulaatikon ja rosollin valmistamisesta. Joulu on tulossa.

Screenshot 2013-12-28 13.53.09

Joka vuosi jouluvalmisteluiden kanssa tulee kiire, lahjat on ostamatta vielä jouluaaton aamuna, kuusi kaatamatta ja se porsas teurastamatta. Hyvän joulun toivotuksetkin lähetetään viimetipassa tekstarina kun joulukortit unohtui hankkia tai postittaa. Joka vuosi vannotaan, että ensi vuonna jouluvalmistelut aloitetaan ajoissa ettei tule kiirettä ja joka vuosi lupaus unohtuu jo tammikuussa kun rapistunut kuusi kärrätään pihalle.

Mitä jos tänä vuonna tehtäisiin poikkeus ja ihan oikeasti aloitettaisiin ne jouluvalmistelut ajoissa? Ihan vielä ei kuitenkaan kannata lähteä sitä sikaa teurastamaan tai kuusta kaatamaan, homman voi aloittaa vaikkapa joulukorttien hankkimisella.

Korttien hankkiminen onnistuu kätevimmin netistä. Joulukorttikaupasta löytyy upeita ja kotimaisia design-joulukortteja moneen makuun. Vai miltä vaikuttaa tatuoitu hipsteri-pukki, poroksi tekeytyvä possu tai lentävä superjoulukissa?

joulukorttikauppa1 joulukorttikauppa2

Joulukorttikaupasta löytyy uniikkeja joulukortteja jokaiseen makuun ja mikä parasta, ne toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Helppoa ja vaivatonta, toisin kuin ne muut jouluaskareet… Käy tsekkaamassa loputkin upeat joulukorttimallit TÄÄLTÄ ja laita tänä vuonna edes ne joulukortit ajoissa postiin!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Joulu tulee taas, oletko valmis?”

    • Hahaa! Mua ei yllätä! Mä tiedän että se perkule on taas tulossa!

      (ei mulla silti vielä talvirenkaat alla oo…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta