Eilen oli kyykkypäivä…

…ja tämän kertaiseen kyykkypäivään kuului omien rajojen hakeminen.

kyykky

Lämmittelyjen jälkeen lähdin tekemään lyhyehköjä sarjoja (n. 5-6 toistoa) korottaen painomäärää joka sarjan jälkeen. Ensimmäisissä sarjoissa olisi tullut enemmänkin toistoja, mutta homman edetessä ja painomäärän kasvaessa alkoi tanko niskassa painaa. Lopulta alettiin päästä lähelle niitä omia rajoja…

Ja lopulta se raja löytyikin.

Nyt kun raja on selvillä, aletaan sitä taas hilaamaan ylöspäin. Tehokkain tapa siihen on luonnollisesti kyykkääminen, mutta voihan tuohon kyykkyyn pyrkiä hakemaan tehoja erilaisilla kikkakolmosillakin. Tällä kertaa hain kyykkytreenin lopuksi hiukan ruutia jalkaosastoon räjähtävillä hyppykyykyillä. Voin kertoa että kovien kyykkysarjojen jäljiltä reidet hapottuivat melko nopeaa, eikä se tossu lopulta juurikaan irronnut lattiasta…

Jäljellä oli vielä maastaveto…

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Eilen oli kyykkypäivä…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta