Haluatko olla kuin Bond, James Bond?

(Arvonnan palkinnon on lahjoittanut Gillette)

Uusi Bond-leffa tulee teattereihin ihan näillä näppäimillä, meikäläinen on ainakin ihan intona! Bondit oli jo lapsena niitä suosikkileffoja, joita katottiin joko salaa, tai joskus jopa luvan kanssa. Aina ne oli yhtä jänniä ja Bond oli aina yhtä mahtava, oli näyttelijä sitten kuka tahansa. Lapsena tuli myös leikittyä Bondia, mulla oli jopa virallinen Bond-pyssy!

Lapsuuden leikit on jo taakse jäänyttä elämää, mutta Bond elää. Meillä kaikilla on omassa arkielämässämme omia Bond-hetkiämme, hetkiä jolloin on oltava joko huolitellun tyylikäs, rauhallinen herrasmies tai valmis toimintaan. Koskaan emme tiedä milloin Bond-hetki on käsillä ja siksi onkin hyvä olla aina valmiina, aivan kuin lapsi leikeissään.

20151018_153327

Gillette on mukana tuomassa Bond-hetket jokaisen miehen elämään, tekemässä miehistä itsevarmoja ja tilanteen kuin tilanteen hallitsevia, oman elämänsä salaisia agentteja. Koskaan et voi olla varma mihin seikkailu sinut kuljettaa, mutta ei hätää, Gillette auttaa sinua olemaan aina tarkkaan huoliteltu ja tyylikäs, valmis jokapäiväisiin Bond-hetkiisi!

20151017_160519

Myös Metallisydän haluaa auttaa muita wannabe-Bondeja ja siksi Metallisydämen blogissa arvotaankin yksi uusi, upea Gilletten SPECTRE-lahjapakkaus. Sen avulla olet aina valmis omiin Bond-hetkiisi!

20151017_160126

Kerro viikonlopun aikana tähän postaukseen kommentoimalla jokin Bondiin liittyvä muistosi ja olet mukana arvonnassa, kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan maanantaina 26.10. Gilletten SPECTRE-lahjapakkaus.

Nyt menen nauttimaan Pepsi Maxini kuten Bond: Shaken, not stirred. Onnea arvontaan!

Metallisydän

20 vastausta artikkeliin “Haluatko olla kuin Bond, James Bond?”

 1. Isän kanssa tuli katsottua Bondeja vielä kotona asuessa. Yleensä isä nukahti ennen loppua sohvalle istualtaan ja sain kuorsauksen säestämänä kattooa leffan loppuun. 🙂

 2. Pienempänä en jaksanut katsoa yhtään bondia alkumetrejä pidemmälle lukuisista yrityksistä huolimatta….ne oli vaan niin tylsiä! Nykyinen poikaystäväni kuitenkin järkyttyi kuullessaan etten ole yhtäkään nähnyt, joten hän sai (lahjonnan, kiristyksen ja uhkailun avulla) minut katsomaan niitä alusta asti. Ei mennyt montakaan bondia kun olin koukussa….ja kaikki oli nähtävä!

 3. Muistan pienenä kun vanhemmat käski aina peittämään silmät kaikkein rajuimpien kohtausten kohdalla. Silti salaa saatoin katsoa sormien raosta myös ne ”rajuimmat kohdat”. Kaikki on nähty ja loistavia leffoja!

 4. Kaikki Bond leffat katsottu ja katson silloin tällöin vielä uudestaan leffa sarjaa läpi. Itselläni Bond tunnus sosiaaligurvatunnuksessa joten bondi itsekin ☺

 5. Leikin ennustajaa kuukausia itsetehdyillä ’tarot’-korteilla sen jälkeen kun olin pikkutyttönä nähnyt Elä ja anna toisten kuolla -leffan.

 6. Miun ainut bond muisto on yläasteelta kun saksan tunnilla katsottiin jonkinmoinen bond leffa, se oli ainoa kerta kun olen bondia katsonut 😀 Muisto sekin 😀

 7. Rautahammas itselle ensimmäisenä mielessä, kun joku Bondin mainitsee.. ☺

 8. Kaverin kanssa tullut katsottua James Bond-leffoja jokunen, paras Kuolema saa odottaa.

 9. Minusta uusimmat bondit ovat olleet hyviä 🙂 Voivathan ne vanhemmatkin olla, mutta niitä en ole katsonut 🙂

 10. Bondeista innostuin vasta nyt viime vuosina ja sitten niitä onkin tullut katottua ja suurin osa moneen kertaan!

 11. Nuorempana en ollut Bondeista kiinnostunut, avomiehen kanssa tullut sittemmin katsottua. Tästä tulikin hauska muisto mieleen parin vuoden takaa. Olimme miehen kanssa treffeillä ja menossa elokuviin katsomaan Skyfallia. Miehen vanhemmat sattuivat olemaan lippujonossa edellämme aivan sattumalta. Valitettavasti vierekkäisiä paikkoja ei heidän kanssaan silloin saatu. Onneksi ei tarvitse uusinta Bondia enää kovinkaan kauaa odottaa.

 12. Perheen pikkumies ilmoitti joskus tohkeissaan, että ”sieltä tulee tänään James Bond, Kuolema odottaa” Hiuksenhieno ero voi olla joskus merkittävä ero… 🙂

 13. Olen nähnyt yhden ainoan Bondin, se oli Die another day ja muistan, että kävin katsomassa sen elokuvissa.

 14. Ehdottomasti ensimmäinen mielikuva on 007 tuoksut, jotka (yllätys yllätys) saapuivat markkinoille juuri ennen isänpäivää.. Agentti-isille omat tuoksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta