Te kysyitte, Metallisydän vastaa – osa 3

Metallisydämelle esitettyjen kinkkisten kysymysten ja täsmällisten ja oivaltavien vastausten suhteen mennään jo kolmannessa osassa. Tällä kertaa selviää muunmuassa miksi koira nuolee pallejaan, onko parsakaali todellakin pakollinen osa fitness-ruokavaliota sekä Metallisydämen mielipiden Suomen pakolaispolitiikasta. Kannattaa siis lukaista muutakin kuin arvonnan tulos tekstin lopusta!

6a00d8341c858253ef00e54f62fc288834-640wi

Lisa
Missä maissa olet käynyt?

Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Turkissa ja Yhdysvalloissa.

Onko sulla jokin bravuuriresepti (terveellinen tai vähemmän terveellinen)?

Eipä oikeastaan. Omat kokkailuni ovat usein melko pelkistettyjä ja yksinkertaisia. Tarvittaessa kyllä valmistuu makaronilaatikko ja ehkä kalakeittokin… Ehkä bravuuriksi voisi laskea kiinteänkuohkean juustomunakkaan 🙂

Unelma-autosi? Entä millainen unelma-asunto?

Unelma-autoni on uusi Ford Mustang ja unelma-asunto sellainen mukava uudenkarhea ja tilava omakotitalo, luonnollisesti omalla kattavallakuntosalilla varustettuna kun kerran oikein unelmoida saa 😀

 

Nessi
Uskotko Jumalaan? =)

En usko. Jumala uskoo minuun.

 

Sanna
Onko oikeasti esim proteiinin laadulla kovin paljon väliä? Itse kun olen kokeillut sit sun tätä tuotetta huomaamatta eroa..

Kyllä proteiinin laadulla on merkitystä. Esimerkiksi eri proteiinijauhojen ravintosisällöissä, eli proteiini, hiilari- ja rasvamäärissä on selkeitä eroja. Kannattaa vertailla.

20150514_141439
Proteiinijauhojen ferrari, hydrolisoitu heraisolaatti HydroISO

Mari
Mielipide suomen pakolaispolitiikasta?

Hädänalaisia ihmisiä pitää auttaa, mutta seulaa olisi hyvä kiristää. En usko läheskään kaikkien Suomeen tulleiden tai tulossa olevien olevan todellisuudessa hädänalaisia.

Parhaat salivaatteet?

Riittävän väljät collarit ja hyvin hengittävä paita.

Päivitäin käyttämiesi raaka-aineiden top 3?

Naudan jauheliha, riisi ja kananmuna.

Milloin Metallisydän testaa -sarja jatkuu?!?!

Heti kun keksin mitä seuraavaksi testaisin ja vielä löytäisin aikaa testaamiselle 😀

 

Perkeleenapina
Miksi koira nuolee pallejaan?

Koska se voi.

self_Neutering-1

Janika
Tunnustatko koskaan eläneesi omassa ”fitnesskuplassa”, jos näin olisi päässyt käymään, niin olisi kiva kuulla kokemuksia.

Kyllähän tuo elämä jossakin vaiheessa taisi melkoista fitnesskuplaa olla. Kaikki muu tehtiin treenien ja ruokailujen ehdolla. Aiheesta voisi vaikka kirjoittaa oman postauksensa…

 

Bedi
Minkälaista treeniä/liikkeitä suosittelet ala-yläselälle, että saisi niitä vahvemmaksi ?

Ihan monipuolista selkätreeniä omista lähtökohdista alkaen. Kannattaa muistaa myös vatsalihakset, jotta ”korsetti” pysyy kasassa.

 

Mia
Kujala vai Nyyssölä?

Kujala.

 

jensu
Haaveiletko edes salaa kilpailemisisesta?

Kyllä, enkä edes salaa. Onhan se kilpaileminen tietynlainen haave ollut ja on edelleen. Ei kuitenkaan ajankohtainen sellainen.

311631_4063690523513_2114982413_n

Waste_d
Mikä vittu teitä Porilaisia vaivaa?

Useimmiten räjähtävä ripuli.

 

Maria
Mikä sai sut alottaa bloggaamisen? Usein kuulee et alkuun bloggaajat on kirjoitellu vaan omaksi iloksi ja pelännyt muiden ”silmiä”. Miten sulla oli?

Ei hajuakaan mikä sai alkusysäyksen aikaan. Kai se oli halua kokeilla jotain uutta, ensimmäinen varhais-osio ”Metallisydän testaa” -sarjasta 😀 Kyllä mä olin ihan innoissani kun aina kun lukijamäärä kasvoi, ja olen kyllä edelleen. Vaikka tietysti tykkään kirjoittamisesta ja bloggaamisesta, en kyllä tätä tekis jos ei kukaan jaksaisi lukea mun juttuja 😀

 

essi
Kuinka usein herkkutelet epäterveellisesti?

Ihan liian usein 😀

 

Maratza_
Maastaveto, meneekö yli vai alle 200?

Yli.

10430362_849356871775531_2048877993719787996_n

Mitäpä mieltä: salitreeniä 5 x viikkoon, lisäksi jotain hikiliikuntaa yleensä hölkkää 3-4x viikkoon.?
Ja en siis haaveile kehonrakentajan urasta vaan tykkään liikkua. (tai mistäs sitä tietää jos joskus menisi ikämiessarjoihin, +70v)

Melkoisen paljon liikuntaa viikkoon. Pidä huolta että keho saa myös riittävästi lepoa.

 

Lasse
Mitä metallisydän tekisi sille ikuiselle ongelmalle että painokiekot sehlaa joka salilla pitkin lattioita eikä niiden oikeilla paikoilla??

Jos salilla on riittävästi kunnon painotelineitä, on kyse treenaajien laiskuudesta. Ei muuta kuin kokeneemmat treenaajat, joita asia usein enemmän ärsyttää, kouluttamaan sitä nuorempaa polvea, joka kiekkoja jättää lojumaan.

 

Petrus
Sulla tulee käytettyä lisäravinteita aikas paljon, niin mitkä olivat ensimmäisiä lisäravinteita joita käytit? Entä onko jotain lisäravinteita joita olet kokeillut, mutta olet huomannut, että et saakkaan hyötyä niistä ? Sitten on pakko kysyä vielä, että paljonko menee aikaa peilin edessä päivittäin, kun olet sen näköinen että tulee katsottua mitä päällesi laitat? 😀

Ensimmäinen lisäravinne oli Spiritin palkkari, joka oli muistikuvieni mukaan helvetin hyvän makuista. Todellisuudessa varmaan häviäisi nykyisille 100-0. Sen jälkeen on tullut kyllä käytettyä jos jonkinmoista lisäravinnetta laidasta laitaan ja todella monia on jäänyt kokeilun jälkeen pois käytöstä. Tällä hetkellä käytössä oleva valikoima on laaja, mutta helvetin laadukas. Ja ollut käytössä useamman vuoden.

Peilin edessä ei hirveitä aikoja mene, vaikka kyllä joka kerta tarkkaan mietin mitä päälleni puen. Toki joskus joutu vaihtamaan useamman kerran, vaatteita kun on ehkä vähän liikaakin 😀

12028749_1016532368391313_5391785324357888726_o

janina
Jotain treenivinkkejä, kun motivaatio tuntuu hävinneen ja kiireinen aikataulu saa aikaan sen, että työpäivän jälkeen uppoaa sohvan uumeniin eikä sieltä enää kykene kömpimään salille 🙁 !

Mene salille suoraan töistä ja vasta sen jälkeen sohvalle!

 

Karppu
Mikä on metallisydämen herkkujen herkku eli mitä voisi syödä vaikka kuinka paljon? (Korvapuustia ei saa vastata ;))

Korvap… jaahas. No ei sitten. Hmmm… Ingmannin Creamy Mokkapala-jäätelöä uppoaisi varmasti melkoinen määrä 😀

On muuten ihan jumalatonta herkkua ainakin tällaiselle korvapuusti-addiktille tuo M-Nutritionin uusi protein pudding, makuna kanelipulla!

20151019_224621

Heli
Jos pitäisi suunnata ryhmäliikuntatunnille, minne menisit? Bodypump, pilates, spinning, zumba vai joku muu?

Kidutusta ne on kaikki! Kokemukseni Bodypumpista löytyy TÄÄLTÄ ja spinningistä TÄÄLTÄ. Seuraavaksi voisin mennä vaikka syvävenyttelyyn 😀

 

Sanni
Mikä on paras kouluajan muistosi?

Eiköhän se ole jokin niistä, jotka edelsi rehtorin kansliassa istumista…

 

Sakkke
Missä maissa olet käynyt ja missä haluaisit käydä? Vai kiinnostaako matkustelu edes?

Olen käynyt Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Turkissa ja Yhdysvalloissa. Viimeisimpään haluaisin kyllä joskus uudelleen 🙂

 

Heidi
Miksi parsakaali on niin ylivoimaisen suosittu ja tärkeä ravintoaines fitness-ruokavaliossa, mikä on se Sen Juttu?

Fitnessiin kuuluu omistautuminen ja uhrautuminen. Parsakaalin syöminen on osoitus siitä, että on valmis tekemään mitä tahansa tavoitteidensa saavuttamiseksi.

parsakaali

Harry
Onko treeniuran aikana sattunut loukkaantumisia?
Jos (kun) näin on käynyt, mikä on pahin?

Ei pahempia. Joitakin venähdyksiä ja revähdyksiä pääasiassa.

 

Tytsy
Treenaatko usein vaimosi kanssa? Mikä on lempiruokasi (jos ei lasketa perus bodariruokaa )?

Treenataan avopuolisoni kanssa aina mahdollisuuksien mukaan yhdessä. Vauva-arjen myötä treenejä joutuu kuitenkin aika paljon porrastamaan.

Lempiruokani ns. perusruuista on makaronilaatikko ja äidin lihapullat (joita molempia olen opetellut itsekin valmistamaan äidiltä saaduilla resepteillä)

 

Emma
Onko kaikki blogin persekuvat vaimostasi?

😀 Ei ole, joissakin kuvissa näkyy omakin perseeni, osa on avopuolisostani, mutta joitakin olen myös röyhkeästi ryöstänyt netistä 😀

9524d35176304c8d6ade36192aec02ad

Mika
Jos olisit kukka niin miltä tuoksuisit?

Höh. No kukkaselta tietysti.

 

Emmi
Käytkö saunassa kuinka usein?
Vihta vai vasta?

Käyn saunassa keskimäärin kerran viikossa. Nyt kun talvi tulee, tulee varmaankin käytyä useamminkin. Vihaan kylmää ja palelemista. Vihta.

 

Halla
Löytyykö menneisyydestä syrjähyppyjä saliharrastuksen parista muualle?

On tässä salitreenin ohella tullut kokeiltua niin BJJ:tä kuin Rugbyakin. Kivoja ne oli molemmat, mutta salitreeni on kuitenkin se mun juttu.

 

Qaappi
Joulu lähestyy hitaasti mutta varmasti ja samalla alkaa kylmä hiki pikku hiljaa hiipiä karskimmankin miehen otsalle miettiessä vastausta kysymykseen: Mitä ostaa joululahjaksi kuntosalia harrastavalle vaimolle?! Joten tällä kertaa päätin kääntyä ammattilaisen puoleen. Mitä sinä muotitietoisena fitness-bloggarina suosittelisit joulupaperiin käärittäväksi ja miksi?

Kyllä ne treenivaatteet on aina varma valinta. Esimerkiksi uudet Six Deucet on saa varmasti aina hyvän vastaanoton. Toki esimerkiksi hierontalahjakortti olisi ehkä hyödyllisempi, mutta aivan varmasti treenikuteet mieluisempia. Olen kuullut ettei niitä voi olla koskaan liikaa 😀

 

mette
Miten arki (treenit yms) sujuu vauvan kanssa? Onko treenejä vähemmän kuin ennen?

Kyllä arki välillä kiireistä on ja vaatii aikatauluttamista, mutta kyllä sinne suhteellisen hyvin treenejäkin saa sovitettua. Kyllä silti varmasti hieman vähemmän kuin aiemmin.

 

Jonna
Oletko harrastanut kuntosalin lisäksi jotakin muuta ?

Aikuisiällä olen harrastanut lyhyesti BJJ:tä ja Rugbya, mutta kyllä salitreeni on se mun juttu.

10801968_849353991775819_3682770976299888773_n

.

Siinä tämänkertaiset mukahauskat ja tekotaiteelliset vastaukset ja sitten onkin arvonnan aika. Tällä kertaa arvottiin 50 euron lahjakortti House of Brandoniin. Sen voitti itselleen Petrus

House of Brandon lahjakortti

Laita Petrus mailia osoitteeseen [email protected] niin laitetaan hommaa eteenpäin!

.

Ja muistakaahan kaikki käydä antamassa Metallisydämelle äänenne Indiedays Blog Awardsissa jos ette sitä ole vielä tehneet! Nyt ollaan jo Top-10:ssä, mutta kärkeen tähdätään! Käy siis klikkaamassa kaljulle ääni!

Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards

Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Te kysyitte, Metallisydän vastaa – osa 3”

 1. ”Fitnessiin kuuluu omistautuminen ja uhrautuminen. Parsakaalin syöminen on osoitus siitä, että on valmis tekemään mitä tahansa tavoitteidensa saavuttamiseksi.”

  Ai saamari tuohon kyllä tipahdin ja pahasti 😀

  • Lämmitettyäni töissä tänään pakasteparsakaalia mikrossa, kollegani totesi:”Täällä haisee p***a”. No en voinut siihen muuta vastata, kuin: ” ei, se on vaan parsakaalia” 😀

 2. Tuohon ku joku kysyi että onko proteiinien laadulla merkitystä, niin vastaan että jos tavoitteena on vaan käydä salilla ja näyttää vähän perus jantteria paremmalta, niin ei mitään väliä mitä proteiinia käyttää. Suututtaa oikein, kun väität tosisaan että sillä olisi merkitystä, mitä proteiinia käyttää. Ja jos laatua haluaa, samoilla pekseillä varustettua heraa kun tuo hydroiso saa puolta halvemmalla tuolta nettikaupoista.

  • Pelasin numerolla 11, se kertonee pelipaikan lajia tuntevalle 🙂

 3. Vielä yksi bonuskysymys – ihan harmitti kun en keksinyt tätä kysymystä alkuperäisen skaban määräaikaan mennessä!
  Mitä teet kaikille niille kymmenille tyhjille palkkari- yms. jauhopurkeille, joita vuoden aikana kertyy? Menevätkö ne vaan roskiin vai onko niille keksittynä jotain kierrätystä ja uudelleenkäyttöä? Ja jos ei ole, niin pitäisikö keksiä jotain otollista? 😉

  • Suurin osa niistä menee kyllä suoraan roskiin. Joillekin joskus harvoin löytyy järkevää käyttöä. Olisihan se mukava jos purnukoille löytyisi hyötykäyttöä, niitä kun tyhjenee melko nopeaa tahtia… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta