Nordic Fitness Expo! (Vol 3. – Sunnuntain fiilistelyt ja yhteenveto)

Sunnuntaina, Fitness Expon toisena päivänä päälava oli omistettu naiskisaajille. Vuorossa oli fitnessiä, bodyfitnessiä, bikinifitnessiä ja womens physiquea. Eli suomeksi sanottuna ihan helvetisti käännöksiä oikeaan.

20151011_120627

Erinomaisen hienosti ne käännökset sujuivatkin ja niiden ohessa vedettiin monta tiukkaakin tiukempaa kisaa.

Samalla kun päälavalla kisattiin jo kovaa vauhtia, alkoi messualue vasta heräillä. Ruuhkaa ei ollut ja eri näytteilleasettajien osastoja pääsikin tutkailemaan kaikessa rauhassa.

20151011_095705

Oli siellä tarjolla monenmoista proteiinipussukkaa ja purnukkaa, patukkaa ja purtiloa. Maistiaisiakin niin paljon, että siinä melkein tunsi itsensä sekakäyttäjäksi erilaisia lisäravinnenäytteitä maistellessaan. Onneksi vastapainoksi pääsi kokeilemaan voimiaan dippikisassa tai leuanvedossa jotta ei homma sentään ihan läskiksi mennyt, kirjaimellisesti…

Väkimäärä lisääntyi mukavasti päivän mittaan. Koko messualueen kovin kuhina kävi missäpä muuallakaan kuin M-Nutritionin ja SUPERMASS Nutritionin osastolla. Itse pääpiru Marko Savolainen oli päättänyt järjestää vielä hieman lisäkuhinaa laittamalla sunnuntain kunniaksi kaikki lisäravinteet kunnon messutarjouksella liikkeelle, huipputuotteita sai rohmuta mukaansa puoleen hintaan. Ja kyllä kauppa kävikin!

20151011_10295520151011_103025

Samaan aikaan kun INZANET, Anabolic Overdrivet ja muut huipputuotteet tekivät kauppansa, kisattiin Expo-lavalla pohjoismaiden mestaruuksista. Siellä nähtiin tuplahauiksia edestä ja takaa, eikä siinä kovin kummoista meediota tarvittu ennustamaan minne ne kirkkaimmat mitalit taas kannetaan. Mika Nyyssölä putsasi pöydän myös PM-kisoista vieden mukanaan paitsi oman sarjansa voiton, myös overall-voiton, kuinkas muutenkaan.

20151011_105121

Iltapäivällä alkoi messualueella olla tungosta, muuallakin kuin naisten vessajonossa mikä oli ehkä SUPERMASS-osaston jälkeen se messukeskuksen ruuhkaisin paikka ajankohdasta riippumatta… On se kyllä mukava olla mies kun voi vaan rennosti kävellä vessaan, tehdä asiansa, pestä kätensä ja poistua sen kummemmin jonottelematta. Toista se on naisilla. Ensin jonotat vessaan, sitten jonotat vessakoppiin, sitten jonotat käsienpesualtaalle, missä joku kohentelee meikkiään ja sitten jonotat vielä ulos vessasta… Huh huh. Ja kun koko operaatio on suoritettu, alkaakin olla jo uudelleen asiaa vessaan…

20151011_102707

Mutta jätetään vessajonot sikseen ja palataan messuille. Jälleen Metallisydämen tarkka silmä ja paparazzin kamera bongasivat useampia tuttuja kasvoja messuhallin tungoksesta. Metallisydämen tutkaan jouduttuaan ei uhrilla ollut paljon sanottavaa, kuva otettiin vaikka väkisin. Metallisydämen uhriksi joutui niin ammattilaisbodareita, hengenpelastajia, huippubloggareita kuin vale PT:itäkin…

20151011_104304
Viattomana kävelin messuilla kun tällainen parivaljakko halusi välttämättä yhteiskuvaan kanssani, keitä lie olivat…
20151011_112105
Jerry Ossi. Monen suomalaisen suosikkibodari on uhannut lopettaa upean uransa NFE:hen…
20151011_104851
Kaikkien uimataidottomien sankaritar, Martina Aitolehti
20151011_113025
Aina iloinen ja positiivinen Too big to be me -blogin Anna
20151011_112653
Lupasin eilisen Nordic Pro -kisan voittajalle William Bonac:lle olla jännittämättä hauistani kuvassa ettei William jäisi sen varjoon…
20151011_113312
Vale PT ja ProBODY-lehden päätoimittaja Tomi Takamaa ei ehtinyt kissaa sanoa kun fitness-bloggari syöksyi takavasemmalta ottamaan yhteis-selfien

Välillä pääsivät julkkikset huokaisemaan helpotuksesta Metallisydämen rauhoittuessa FitClub Finlandin kojulle juttelemaan mukavia ihmisten kanssa ja usuttamaan heitä osallistumaan arvontaan, jossa yksi pahaa aavistamaton onnekas pääsee kokemaan millainen on Marko Savolaisen ohjaama treeni. Kokemuksesta voin kertoa että se ei ihan heti unohdu!

20151011_140510

Ihan mahtavaa oli jutella ihmisten kanssa ja pahoittelut kaikille joiden ottamissa yhteiskuvissa leveät hartiani varjostavat koko kuvan.

Sellainen oli Fitness Expo Metallisydämen silmin tänä vuonna. Nyt on mahtava lähteä kohti talvea ja kovia treenejä, ainakaan motivaation tai palkkarin puutteesta ei jää treenit tänä talvena kiinni!

20151011_134556

Ja jottei ne treenit teilläkään jäisi lisäravinteista kiinni, tässä olis vielä alekoodi kaikille niille, jotka ei Expoon päässeet: Koodilla NFE2015 saat kaikista M-Nutrition tuotteista 15% alennusta! Käy lunastamassa koodi osoitteessa www.manninen.info

yhteiskuva_mnutrition_web2

Fit4You:n Heidikin lupaili lähipäivinä jotain kivaa koodia Metallisydämen blogin lukijoille Fit4You:n verkkokauppaan, jotta myös ne, jotka ei Expoon päässeet saisi jalkaansa kaikkien haluamat Dromet, pysykää siis kanavalla!

Ainiin!

Käykääs antamassa äänenne Metallisydämelle Indiedays Blog Awardsin Motivation-sarjassa!

(Klikkaa kuvaa, etsi sieltä se ainoa kaljupää ja anna sille äänesi, kiitos!)

Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Nordic Fitness Expo! (Vol 3. – Sunnuntain fiilistelyt ja yhteenveto)”

 1. Voisit joskus tehdä itsekkin jotain video kuulumisia, jossa puhut 🙂 Todella asiallisen kuvan sai sinusta tuossa Rennen haastattelussa, mielellään kuuntelisi enemmänkin :)!

  • Kiitos kiitos 🙂 Aika hyvin siis sain feikattua, vai mitä? 😉

   Kaipa sitä tosiaan jossakin vaiheessa voisi vakavasti harkita joidenkin videoblogimuotoisten juttujen tekemistä… Olisikos ehdotusta aiheesta? 🙂

  • Eipä sen tarvitse mitenkään poiketa näistä blogi postauksista. Heti huomen aamulla kerrot kuulumiset aamupuuroa syödessä ja lataat videon youtubeen 😉 Eikös jokaisen bodarin aamu ala kaurapuurolla, vai miten se meni..

   Kyllä sinä keksit hyviä aiheita, blogipostauksiakin tulee koko ajan ! 🙂

  • Hmmmm…. eipä tuo huono ajatus ole… katsotaan 🙂

   Mä oon kyllä yleensä aamuisin sen verran väsynyt että on usein koko naama puurossa… 😀

 2. Helou!

  Saako noista Supermass Nutritionin tuotteistaminen tuon 15% alennuksen? Tässä kun menee Nutritionien kanssa ihan sekaisin 😀

  • Tuo alekoodi koskee käsittääkseni pelkästään M-Nutritionin tuotteita, ei SUPERMASS-tuotteita. Mutta voithan kokeilla, laitat ostoskoriin SUPERMASS:ia, näppäilet koodin ja katot tippuuko hinta 😀

 3. Siitä vessajonosta…Yläkerrassa oli useampi wc, siellä pääsi paljon helpommalla 😀 Ja tosiaan tuli sekakäyttäjä olo niistä kaikista maistajaisista. 😛

  • Hehe 🙂 Joo, meilläkin oli tuolla kauniimmalla osapuolella nuo yläkerran vessat käytössä 🙂

 4. Imo Ylihintaista kamaa m-nutrion sekä Savolaisen tuotteet. Suomesta löytyy samaa tasoa olevia tuotteita ilman nimi lisää. Siellä ne väsätään samoilla mestoila kaikki. Purkin kyljessä vaan eri tarra ja sisältö saattaa poiketa lievästi toisesta. Sit ollaan että tässä on just sitä paremmin imeytyvää/toimivaa vaikka sama tuote vähän muunnetulla nimellä. Mikäs siinä, niinkuin sanotaan ettei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Omaa harkintaa osaa nykyään niin vähän ihmiset käyttää, mennään laumassa ja ostetaan kyselemättä oikeasti mikä siitä nyt tekee muka paremman kun toisesta. Usein vastaus on tottakai tämä on parempi kun olen ollut itse sitä suunnittelemassa ja tiedän mitä teen. Ympäripyöreästi voidaan myös sanoa tutut lauseet, markkinoiden kovin ja tehokkain. Hohhoijaa.

  • Samaa tasoa olevaa kamaa? Kerroppa mistä.

   Sun mielipide on varmaan muodostettu ihan kokemuksella eikä pelkällä mutu-tuntumalla? Olet testannut ja sekundaksi todennut? Muuten et varmasti tällaisia mielipiteitä esittäisi…

   Markolla on noihin omaa nimeään kantaviin tuotteisiin aika intohimoinen ja periksiantamaton suhtautuminen. Kuka muu on kiertänyt ympäri Eurooppaa etsimässä tehdasta, joka pystyy tuottamaan sellaista laatua jota tuotteilta haetaan? Marko ei tee kompromisseja.

 5. Eiköhän kaikilla pro ukoilla jotka leipänsä lisäravinteilla tekee ole intohimoinen asenne hommaan. Eihän sillä muuten pärjäisi, Esim. Cutler, Coleman ja Arnold. Myös jokaisella heillä on kovat meriitit millä voi tavaraa kaupatakkin vähän nimellisellä lisällä. Toimivia tuotteita varmaan ovat mutteivat mitään maata mullistavaa, Ei nyt luoda Markosta jotain Super sankaria, perus jamppa sekin vaan on jolla löytyy paljon tietotaitoa, Marko tekee businesta kun oma kilpailu ura on ohi näköjään. Se on hienoa että jaksaa jatkaa kehoilun parissa sitten vähän erilailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta