Nordic Fitness Expo!!! (vol. 1)

Noniin, nyt se on käsillä! Body- ja fitness-kansan vuoden kohokohta, Nordic Fitness Expo, kaksi päivää täynnä tiukkaakin tiukempia kilpailuja ja kilpailijoita, upeat messut täynnä toinen toistaan mahtavampia messuosastoja tarjouksineen, maistiaisineen ja body- ja fitness-julkkiksineen.

Koska kisat alkavat jo aikaisin lauantai-aamuna, eikä neljän aikaan aamuyöstä herääminen isommin houkutellut, alkoi Metallisydämen Expo-viikoloppu jo perjantai-iltapäivällä lastautumalla autoon ja suuntaamalla nokka kohti Lahtea.

20151009_144011

Fitness-Expo -reissu eroaa eräällä perustavanlaatuisella tavalla kaikista muista reissuista, Expoon ei nimittäin pakattu mukaan yhtään ainoaa lisäravinnepurnukkaa tai sheikkeriä. Kokemus kertoo, että Exposta löytyy valtavat määrät maistiaisia ja messutarjouksia, joilla pitää pikkunälkä kaukana.

Matka Lahteen sujuikin rattoisasti, joskin nälkä yltyi matkan aikana melkoiseksi, mukana kun ei ollut minkäänlaisia eväitä, ne messut maistiaisineen ja tarjouksineen kun aukesivat vasta silloin lauantaina… Lahteen saavuttaessa startattiinkin fitness-viikonloppu suoraan Amarillon XXL(fitness)purilaisella. Ja kun vatsa oli täynnä purilaista, olikin hyvä heittäytyä hotellin sängylle odottamaan lauantaita ja Expoa!

20151009_180422 20151009_172627

Tulkaahan tarttumaan hihaan jos Expossa bongaatte! Meikäläisen löytää harhailemasta päättömästi pitkin messuhalleja tai istumasta kisakatsomosta. Niin ja tietysti FitClub Finlandin kojulta ainakin lauantaina n. klo 15-17 ja sunnuntaina n. klo 13-15

12106896_10206177015077926_7599704286002094965_n

Raporttia Expo-viikonlopusta pääsette lukemaan blogista viimeistään alkuviikosta ja Metallisydämen Expo-viikonloppua voi seurata ajantasaisemmin instagramista hashtagilla #isiexpossa tai suoraan Metallisydämen Instagramista @metallisydanblog

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Nordic Fitness Expo!!! (vol. 1)”

  1. Hieman oli onnettoman näköinen burgeri :/ Jos haluaa Lahdessa hyvää burgeria niin lämpimästi voin suositella (ja varmasti voi moni muukin) Bus Burgeria (googlettamalla löytyy nimellä pika kievari). Sen lisäksi että ruoka on todella hyvää on se paikka itsessään on myös hieno nähtävyys 🙂

    • Eipä ollut makuelämyksenäkään kovin kummoinen 😀

      Chicken pocket paikkasi asian lauantai-iltana, se oli herkkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta